Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz Dinomano #81290 üzenetére

lehetni lehet a DS3-at használni a mozgáshoz, de nem kényelmes - ezért találta ki a sony a navi kontrollert :)

ha kipróbáltad a KZ3-at és bejön, esetleg egy sharpshooteren is elgondolkodhatsz:

ezzel a leg-intuitívebb a mozgás-célzás, de még ez se százas, én max ilyen easy-medium nehézségen tudok boldogulni, úgyahogy, de valójában 0db játékot játszottam végig vele..... pedig a KZ3 az kb 6-8 óra max és mégse ;) ez nem véletlen.... (de lehet neked bejönne, szerintem körülményes-nehézkes*)

amire nagyon bejött a sharpshooter (tok a két move kontrollerhez), az a house of the dead 3 :) az alját ugyanis shotgunként lehet huzgálni és ezzel reloadolni - pont mint a játéktermi shotgunban :) (najo, majdnem! :D )

lényeg a lényeg: egy starterrel teszteld le az élményt első körben! ;) dead space extraction ill. egy house of the dead 2-3-4 / time crisis talán a legjobbak tesztre!

* ellenben a PSVR1 + AIM kombó, ami ennek szerintem a továbbgondolása, nos az a legtökéletesebb immerzió, amit valaha videojáték-lövöldében átéltem :) de az itt offtopik :D

#81293 Tex Murphy
    ESETLEG kreten67 -t keresd, bár ő nem budapesti és simán lehet, h inkább egy már delidelt gépet fog ajánlani, mert mondjuk a te modelled erre kevésbé alkalmas.... (és akkor nem kell oda-vissza postázgatni se!)

Új hozzászólás Aktív témák