Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dinomano #81290 üzenetére
lehetni lehet a DS3-at használni a mozgáshoz, de nem kényelmes - ezért találta ki a sony a navi kontrollert
ha kipróbáltad a KZ3-at és bejön, esetleg egy sharpshooteren is elgondolkodhatsz:
ezzel a leg-intuitívebb a mozgás-célzás, de még ez se százas, én max ilyen easy-medium nehézségen tudok boldogulni, úgyahogy, de valójában 0db játékot játszottam végig vele..... pedig a KZ3 az kb 6-8 óra max és mégseez nem véletlen.... (de lehet neked bejönne, szerintem körülményes-nehézkes*)
amire nagyon bejött a sharpshooter (tok a két move kontrollerhez), az a house of the dead 3
az alját ugyanis shotgunként lehet huzgálni és ezzel reloadolni - pont mint a játéktermi shotgunban
(najo, majdnem!
)
lényeg a lényeg: egy starterrel teszteld le az élményt első körben!
dead space extraction ill. egy house of the dead 2-3-4 / time crisis talán a legjobbak tesztre!
* ellenben a PSVR1 + AIM kombó, ami ennek szerintem a továbbgondolása, nos az a legtökéletesebb immerzió, amit valaha videojáték-lövöldében átéltem
de az itt offtopik
#81293 Tex Murphy
ESETLEG kreten67 -t keresd, bár ő nem budapesti és simán lehet, h inkább egy már delidelt gépet fog ajánlani, mert mondjuk a te modelled erre kevésbé alkalmas.... (és akkor nem kell oda-vissza postázgatni se!)
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest