Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz
karakpecze21 #40348 üzenetére
ez normális nekem is ilyen , és nem kicsit
baszottul bassza a fülem nyugalmáthogy olyan mint valami kis fostalicska .D
mikor az előző meg mint 1 autó cd lejátszó be nyelte -és csendbe tette a dolgát
máshogy is letudnám ezt írniaz szaftosabb lenne ...
inkább le írom idevalóként is.
eléggé idegesítő tud lenni mint 1 kisegér -.- nyomi hangot ad... meg nagyon hangosan olvas. ez már a szolidabb vélemény meg nyilvánításom.
az elsőt kb havernak mondtam.
Egyébként utálom az emberiséget ilyen téren .Mert miért kell pletykálni és ilyen szaros photoshopokat az unatkozóknak kreálni . persze a sok .... meg ugrik rögtön. tudom ingyen reklám stb de miért nem lehet csendben v viszonylag csendben várni mint pl én is
mióta olvastam hogy nem sokára azóta parázok pánikolok tűpárnákon ülök... de mégsem hangoztatom (nah jó most ha már témánál vagyunk)
de egyébként nem.
És bízok , sanyiékban. Ha az elmúlt 20 évben nem szartak el ps terén nagyon semmit .... akkor nem hiszem hogy most kezdik el.UI: szerintem olyan lesz ez mint 1 kozmikus robbanás és mindenképpen magunk alá tolunk 1 kábelt.
Vagy mert annyira gány, vagy mert eszméletlen jó , de tuti nagy hangot fog kiváltani .D
Új hozzászólás Aktív témák
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Használt PS5 - (CR - 1116A) - Extra Kiegészítőkkel!
- ELADVA! Értékelésre vár.PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest