Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomkatomi

tag

válasz PaJa1 #21398 üzenetére

..."Nem akarózik megvenni azt a festést, nem tetszik. Az illesztések rosszak rajta a különböző karosszéria-elemeknél..."
    Nem is kötelező, nem kapok én azután részesedést :D
    Mivel az aeria némit javított (az illesztéseket elsötétítette) rajta, egészen jó lett....nem is ezzel volt a gondom, hanem az ajándékokat hiányoltam(om).
    Egyébként pedig ha már illesztésekről beszélünk: egy kiterített vázra( sablonra ) kellett ráhúzni akármilyen kitalált témát. Namármost a SÍKBAN stimmelő téma, a TÉRBEN 2v. 3 helyen nem illeszkedett. Egy sima egyszínű SÍK sablonon-néhol krixkraxal, természetes, hogy TÉRBEN is fognak stimmelni az élek. (lásd a legtöbb egyszínű témát). Nem ez a kihívás...Csak hát a sok okosabbnál-okosabb beszólás és jelzések elvették a kedvem a térbeli illesztésektől. (Mindegy, mint mondottam Invictus megoldotta :) Ez volt a kötekedők (főleg addy, arfc, stb) kifogása, illetve hogy milyen már egy japán autóra amerikai zászlós téma. Nos ilyen. Poénnak szántam akkor, és sokaknak bejött. Ha ti nem szavaztok rám, akkor is 3-4 helyen zárok. De TI szavaztatok (köszönöm :R ), nyertem, és semmi...

Mindegy, azért megvettem az RX-7-et, és a matricámat, úgyhogy ha japán gépet láttok a PT-ben amerikai festéssel, az én vagyok :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés