- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stuka20
senior tag
válasz
justgiveup #1654 üzenetére
Mi 260-ért vettünk dyson v15 detect absolute-ot, de csak mert elfogyott az egyik philips 8000-es széria, a többi meg nem tetszett. (150-180 lett volna a philips, jó porszívók ezek is)
-
Nagya21
addikt
HAli!
Megállt a motoros fej a v11-nél, gyári 40k, kinából a motor 16k.
Émmeg vótam nagyfarok kicseréltem.....
Egyébként a sehol nem ellenörzött "hepi" szürő ugyanolyan jól végzi a dógát, mint a gyári, ugyanúgy eldugul, és a gép jelzi hogy tisztítsd ki, mint a gyárinál. Ha meg eldugul, akkor szűr is.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
justgiveup #1654 üzenetére
Hali!
Pl az, hogy van pótalkatrész, ha kell, ha nem a márkaimportörtől, akkor alirol...
Üdv Nagya -
pjen
félisten
válasz
justgiveup #1651 üzenetére
Szinte mindenki a Dysont fogja ajánlani, pedig a tudatos vásárló teszten :1 Dyson, de aztán két samú következett. Egyébként elég drágák ezek ahhoz, hogy valaki többet is kipróbáljon. Nincs is rálátása csak az övére. Vedd neten, ha nem tetszik vissza küldöd.
-
Nagya21
addikt
válasz
justgiveup #1651 üzenetére
Dyson.......
Üdv Nagya
Ui: de azmeg kívül esik a kereteden, a v11-est használtan 4 évesen adtam el 100k-ért. -
justgiveup
tag
Sziasztok!
Volt egy Dreame P10 Pro porszívóm, de 1 év után bemondta az unalmast. Szerenécsre még garis volt, de nem javítható, így visszakaptam az árát. 80k
Ezt kicsit kipótolva 100-120k között szeretnék vásárolni valamit helyette. Tudnátok segíteni, hogy mik az ajánlottak ebben a kategóriában?
Nekem a szempontom az volt, hogy minél erősebb legyen, így az alábbiakat találtam opciókként:
Dreame T30
Dreame Z20
Samsung Jet 75
Xiaomi G20
Melyik lenne szerintetek a legjobb opció? Vagy esetleg ezeken kívül valami más?
Plusz pont, ha van megvilágítása lent, mert barátnőm szeretné látni, hogy mekkora koszban élünk
Köszi! -
stuka20
senior tag
válasz
stuka20 #1646 üzenetére
Dyson v15 detect absolute (2023) lett végül. Egy gyors teszt porszívózás után meglepően sok port összeszedett a korábbi kicsi kínaihoz képest, brutál jó. Nem is nehéz. Kijelzőn lévő 1.2 milkiárd mikron részecskék (?) nem tudom mennyie humbug vagy valós?
Jó vétel volt. Bár nem tudom mennyire jártunk jobban a 2023-as verzióval, 2022-eshez rengeteg kiegészítő járt volna (így legalább elférünk, nincs itt sok hely mindennek)
-
stuka20
senior tag
Annyi kérdésem lenne még, hogy van bármi jelentősége/ különbség a v15 2022-es és 2023 verzió között?
-
stuka20
senior tag
válasz
-cobra- #1641 üzenetére
Euronics-ban néztük a v12-t meg a gen5-öt, utóbbi brutál nehéz volt a v12-höz képest. Der emélem nem a v15 volt kint, akkor, most nem vagyok benne biztos.
De RTINGS szerint cuccok nélkül 1.68kg, míg cuccokkal közel 3 kg. Az a tuti igen, ha kézbe vesszük majd. Nincs napi szinten használva egyébként a mostani sem.
260-ért láttam én is. -
-cobra-
aktív tag
válasz
stuka20 #1640 üzenetére
Én V12, V15, Gen5 közül választanék. (nekünk V12 és Gen5 is van)
A Fluffy Optic fej (korábban lézeres, most már LEDes) egyszerűen annyira jó, hogy biztos nem hagynám ki.V12 iszonyat könnyű, álom vele takarítani, minden nap használjuk min. 1x. Hátránya hogy kicsi a portartály, de ha rendszeresen porszívózol akkor nem lesz gond.
Gen5 sokkal nehezebb, és brutális teljesítménye van ha szőnyeget kell tisztítani. A súlya idővel megszokható, és sokkal ritkábban kell tartályt üríteni.
V15 szerintem egy egészséges kompromisszum, lehet ezt választanám a helyedben.
Ha teheted próbáld ki valahol személyesen, és figyelgesd a webáruházakat mert szoktak hébe-hóba akciózni és nem kevés összegről van szó.
Ui: V12 és V15 most 260 körül van hivatalos forgalmazónál.
-
stuka20
senior tag
-
Nagya21
addikt
válasz
stuka20 #1632 üzenetére
Hali!
Ha hosszútáv a cél, akkor egyértelműen dyson.....
Van hozzá minden alkatrész ha kell.
Szűrők occon kiskinaitól.
Én már a 4. dysont használom (gen5 detect) előtte V11 volt, most adtam el a fórumtársnak. Ha frusztál a kapcsoló állandó nyomása, akkor van Kínából kapcsoló fixáló.
Üdv Nagya -
stuka20
senior tag
Mik a tapasztalatok a Dreame porszívókkal? Mivel másabb egy pl. Dyson v11-nél?
Philips-et (XC8349/01) vettem volna, de lemaradtam az akcióról jó múltkorában... Dreame-k viszonylag olcsók, T30-cal szemezgettem, de aztán kicsit olvasgattam itt a fórumot és a Dyson v11 is felmerült, a v12 csak azért, mert könnyebb, mint a többi, viszont itt azt írtátok a v11 erősebb, viszont a dreamehez képest 2x annyiba kerülnek. A dreame-hez alapból jár szinte mindenféle fej, míg a dyson-nál extrás.
55nm2-es lakás 3db hosszú szálú szőnyeggel és 1 nagyobb röviddel. Parketta + járólap. Ennyi.Írtam már korábban, de már érik a csere, mert a jelenlegi (szintén dreame) porszívó kapcsolója be van ragadva és alig lehet váltani a módok közül, illetve a töltést sem veszi néha..Hosszú táv lenne a cél.
-
kezdő laikus
tag
válasz
kezdő laikus #1557 üzenetére
Hoover HF9 fejlemény: Alza(/gyártó?) cserélte a fejet, alza nagyon korrekt volt. Az új fej csöve jóval kevésbé merev mint az előző volt, a színe is más (ennek fekete, a korábbi világos volt). Ha más is így járna, érdemes futni egy kört.
-
Nagya21
addikt
válasz
spleenszuru #1628 üzenetére
Hali! A másik fórumban most irták, hogy a Dyson V8 a hivatalos honlapon 125k.
Üdv Nagya -
werszomjas
addikt
válasz
spleenszuru #1628 üzenetére
Valami Dreame készüléket néznék, azok jók szoktak lenni.
Én R20-at vettem 100k-ért, érdemes követni, néha szokták akciózni. Pl fizz-en 10%-os kupon + OTP simple visszatérítés.
Ha viszont most kell, akkor R10 Pro is jó lehet (ezt vettem volna, ha pont nem lett volna R20 akcióban ugyanennyiért. -
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Van-e 100e Ft alatt nagyjából értelmes vezeték nélküli készülék?
Feltétel annyi lenne, hogy a porgyűjtőt fent a lakásban is üríteni/mosni tudjam, anélkül hogy mindenhol szétverődne, mikor ürítem.
Egy 36 m2 kis panelbe kellene, szőnyeg csak 3 db kisebb szobaszőnyeg van, ezen kívül járólap, és parketta lenne a felület. Nincs állat sem, de számítógép igen, és amiatt a por gyorsan termelődik a szobában.Lassú tempóban is, szerintem max. 15-20p alatt meg is lennék egy aktuális takarítással.
Ha nagyon sz*revő akarok lenni, akkor max 50-et költenék, de ha abban az árban semmi használható sincs, akkor mennék az előbb említett összegre.
Tervben van a következő években egy 48-52 m2-be költözés, ahová vinném majd magammal.
Köszönöm előre is!
-
LeadR
csendes tag
Sziasztok!
Electrolux Ergorapido-hoz lehet találni valahol olcsón pót kefét? Nevetségesnek tartom egy műnyag darabért a Szent Istvánt (10k).
(Egyébként a bal oldali, lefogató résznél hiányzik nekem egy persely, és így értelemszerűen nem illeszkedik jól a kefe, ennek a pótlására is szívesen fogadok ötletet, így nem kell másik kefe.)
Köszi. -
Egon
nagyúr
Thx, asszem megveszem a PowerLine-et (Universal floorhead nyilván jár az összeshez, azt csak benézte az AI), de mondjuk kapja be az a tervező, aki lespórolta azt a 2m kábelt az S1-hez képest...
Közben találtam ilyet is, ez elég best buy-nak tűnik:
Miele Complete C2 Tango Power Line padlóporszívó - Netmarkabolt Webáruház -
Nagya21
addikt
Hali!
Kiskinai téves szállítása miatt van 4db dyson V10-11-15 szűrőm occon.......
Érd privátban.
Üdv Nagya -
Egon
nagyúr
Üdv!
Vezetékes porszívót vennék, időnként jól jönne a V15 mellé.
Melyik Miele-t vegyem, egy árban vannak:
- Classic C1 Flex,
- ClassicC1 PowerLine,
- Guard S1 Junior?
A legfontosabb szempont, hogy a visszafújt levegő tiszta, szagmentes legyen (like Dyson). -
Nagya21
addikt
válasz
Ron Swanson #1617 üzenetére
Hali!
Jó vétel.
De ha ekkörül kapsz dyson V11-et, akkor inkább azt válaszd, nagyobb erősebb.(főleg ha szőnyegen is használnád.....)
Üdv Nagya -
Dyson V12 Origin 165 ezerért? [link]
Jó vétel szerintetek? -
Aaron14
őstag
Na beruháztunk egy Dreame V11-re. 70.000 Ft-ért szerintem nagyon jó vétel volt. Egy dolog nem tetszik, a fluffy fej vinnyogó hangja.
Ez a többi fejnél is ilyen? Láttam hozzá Aliexpress-en lézeres fejet. Ezzel próbálkozott már valaki? -
Aaron14
őstag
Sziasztok,
Van egy Miele C1 porszívónk. Mellé keresünk egy vezetéknélkülit, amivel szinten tudjuk tartani a tisztaságot. Van bent két pici kutyus, szóval szőr és néha homok is van a padlón. Kemény padlóra kell, illetve rövidszálú padlószőnyeg van két szobában. Alsó szint 95 négyzetméter, felső 65, de nem takarítjuk egyszerre, illetve a felső szinten van robot.
Dyson-t néztük, de elég drágának tűnik, főleg, hogy csak kiegészítésre vásárolnánk. Van ami jelenleg ezen kívül ajánlott? Esetleg olyan, amivel kocsit is lehet takarítani? -
csubuka
addikt
válasz
gyenesmartin #1612 üzenetére
Köszi!
Mondjuk hosszú állásban rég megállt töltésnél nem tudom hogy melegedhet túl az akksi. Meg aztán rá pár másodpercre beindul...
De tapogatom majd az akksit akkor.
De lehet más szoftvere van és ez az állomásról lehúzva pár másodpercig már a piros lámpát mutatja... az "ébredezés" alatt.
Furcsa meet amúgy teszi a dolgát. De bug kell legyen mindenben
-
gyenesmartin
őstag
válasz
csubuka #1608 üzenetére
Szia.
Nekem közvetlenül állomásról lehúzva ha bekapcsoljuk akkor nem kapcsol be. Kell neki vagy 3-4 másodperc mire észhez tér. De nincs hibalámpa.
Piros lámpa tudtommal akki túlmelegedést jelez.
Nekem a 3Ag-s van rajta. Ha auto módban használom és ùgy teszem töltőre akkor szokott világítani. De az akksi is érezhetően meleg. -
Meridius11
aktív tag
25k körül mi most a BB vezetékes zsákos porszívó? (rövidszőrű szőnyeg, csempe, kb 60nm) Ahogy nézem az Electrolux Easy Go sajnos kifutott.
-
meszeske
tag
Sziasztok !
A párom szeretne egy vezeték nélküli álló porszívót venni. Felhasználás - főként kemény padló - parketta és kőlap.
A típus: ROWENTA RH6A5WO X-pert Árfekvés most akciósan 44.900 Ft.
A meglévő kicsit viharvert Sencor hagyományos vezetékes porszívó mellé én nem igazán támogatom az ötletet . Szerintem ennyiért csak nagyon öszvér megoldás lenne az akkus gép. Egy vezetékes porszívó teljesítményen / szívóerőben / lehet hogy jobb lenne.
Mi a véleményetek ? Ha mégis csak egy gépet használna akkor megfelelő ez a Rowenta vagy esetleg más gépet ajánlotok hasonló árfekvésben? Köszi -
Milka 78
nagyúr
válasz
b4lukapitany #1593 üzenetére
Dreame Mova J30. Nálam is van egy, teljesen jól használható portéka.
Mondjuk ha rám hallgatsz most 70k a Dreamee V11 az egy egészen erős és használható motyó és az Ali tele van csere alkatrészek hozzá. -
joysefke
veterán
válasz
Ron Swanson #1603 üzenetére
Én most vettem egy Dreame R20-t, rúdporszívóból ez az első nekem, és összehasonlítási alapom sincs, de eddig szőnyeges nappali, szövetkanapé és félhosszú szőrű macska mellett meg vagyok vele elégedve. Szövetkanapéról is szépen szedi a szőrt.
Nálam a robotporszívó a főporszívó, ez pedig alkalminak lett szánva, illetve a problémás helyiségekbe.
-
-
100 ezer körül van valami értelmes vezetéknélküli porszívó, ami szőnyegpadlón is jól teljesít, és az állatszőr sem az ellensége?
-
Nagya21
addikt
válasz
idegen lény #1601 üzenetére
De jó hozzá bármelyik....
Üdv Nagya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest