Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nezd, persze vannak szkeptikusok, főleg olyan forumtarsak akik ki sem próbálták.
Én láttam javulás, es hallottam a hangon is hogy 'jobb' lett...
Mondjuk en az avr, szub es dune eszkozeimnel is cseréltem tápkábelt, és azoknál is észre vettem a változást
A stabilabb áram ellátás es minőségibb anyagok (olcsó, kinai táppal szemben) minden elektronikus eszköznel érdemes.
Más kérdés hogy valakinek megeri, valakinek nem, ilyenre költeni.
Nekem megerte...[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
Szia, a karbantartás menüben telepíteni kell az nmt appokat az sd kártyára.
A hálózati user es jelszó páros, NMT, 1234.De ne akarj a popira lanon másolni, vagy arról elérni tartalmat mert bitang lassú hálózaton.
Hiába gigás lanportja van...[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Galahed
senior tag
Értem a problémád
Az adatbázist (media.db) neked kell megkeresni. Ez nálam (Popcorn Vten generálta le) a HDD -n az NMJ_database könyvtárban van. Ezt simán a menüből eléred : File/open stb
Utána megjelennek a progiban az eddig előállított "filmjeid" infói. (érdemes előszőr a media.db -ről backup-ot csinálnod)
-
Hyena
senior tag
Nnna igen es raadasul a LG smart tv plex kliense sokkal tobbet tud mint a popcorne.
A legjobb opcio az lenne ha a megjelenitod nativan kitenne a streamelt videot , hogy a nasnak ne kelljen transkodolnia. (de mint tudjuk az sokmindentol fugg)
Igazabol amiert en anno feladtam ezt a jukeboxot az volt, hogy mire elindul es vegigcammog a kivalasztott filmig addigra a file-os modszerrel siman betallozom.
Kivancsi vagyok te meddig birod majdharley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
A DAC az jo, de a jukebox....
Anno mikor megjelent az A200 akkor meg megjarta, de az eltelt evekben sajnos semmit nem fejlesztettek rajta, es azota olyan alkalmazasok jelentek mar meg mint pl Plex vagy Kodi melyekkel meg csak egy napon sem emlitheto a Popcornos Jukebox sajnos.
Alternativakent feltelepitheted a Plex klienst ami ugyan nem a legjobb kliens a plexek kozott de meg igy is jobb mint a gyari jukebox (szerintem) vagy marad a lista nezet.[ Szerkesztve ]
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
Sajnos az NMJ jukebox egy szar, lassu is, buta is (regen meg elment, de ha az ember lat egy szebb, jobb, gyorsabb feluletet akkor mar nem szereti). Az emberek idovel mindig feladjak a hasznalatat es visszaternek a sima file betallozos felulethez.
A jobb talalati aranyhoz az egyetlen megoldas a konyvtarak/feleok atnevezgetese melyben sokat segithet az alabbi program, a samplekat meg le kell torolni jobb hijjan.http://www.filebot.net/
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Galahed
senior tag
Az NMJtoolbox 2 nem rossz progi, én azt használom már egy éve kb. Kicsit macerás, de a végeredmény az jó... Egy év után is találok benne még újat, szóval sok a lehetőség.
Amire figyelni kel: az adatbázist keresd meg a popcorn-on (ha ott van- vagy NAS-on röviden a HDD-n)
Az útvonalakat állitsd be: (settings/Paths)A többire majd rájössz, először sokat szívtam vele, (Mert iMAC alól - OSX-en futtatam paralellel ) de a végén már egyszerü lessz meglátod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- iPhone topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- EAFC 25
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- "PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest