Hirdetés
-
GAMEPOD
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Köszi
Meglátjuk mire jutunk… annyira cinkelt a PVP, hogy egyre kevésbé vonz így 6 év után ismét. Lehet a végén egy HOME Switch leírás nyaralások után aztán megint off pedig most tele vagyok 3 vagy közel 4*-osokkal. És ez is beesett tegnap.
De ennyire nevetséges PVP mellett nem tud lázbahozni. Ha van egy streak akkor minimum 5 meccsen át egzakt tökéletes counter team-eket ad be. Ebből én már kinőttem…Excellent sem akar úgy peregni mióta van mint előtte, felettébb érdekes… bezzeg az 1USD community pass után kb 11 óra hosszára mágikus lett a kezem majd elszállt az ihlet.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fűnyíró topik
- Filmvilág
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest