Új hozzászólás Aktív témák
-
Brockey
csendes tag
Szia!
Igen, pénteken rendeltem, hétfőn megjött.
De rendelés előtt még fura volt, hogy van az oldalukon egy "-stock" végződésű linken ugyanebből a telóból kb. 5eFt-tal drágábban, ami raktáron van és 1-2 munkanapon belül tudják szállítani. Felhívtam őket és tényleg, az van, hogy két különböző beszállítóval állnak szerződéses kapcsolatban (legalábbis ezt mondta az ügyfélszolgálatos hölgy) és ezért lehet kétféleképpen rendelni. OK, mondom, nekem nem sürgős és ezért megrendeltem az olcsóbbat, amire 4-5 munkanapot írtak. Még péntek du. felhívtak a coolmobile-tól, hogy elküldték a csomagot és hétfőn meg fogom kapni. Meglepődtem és mondtam, hogy hát én a lassabb verziót rendeltem, erre azt mondta a hölgy, hogy valószínűleg visszamondtak egy rendelést és azért tudnak ilyen gyorsan szállítani. Szóval állítólag szerencsém volt.
Egyébként kibontottam, de be még nem kapcsoltam, most nem érek rá ezzel foglalkozni. -
negyven2
veterán
Én is innen rendeltem a nyáron. Ott se volt raktáron, és én is megkaptam ezt az üzenetet, de nekem a megrendelés leadását követő 4. napon, már a kezembe volt a készülék. Én azért a biztonság kedvéért kértem hozzá egy háztol-házig garancia szolgáltatást (vagyis ha meghibásodik, akkor jön érte a futár, és a javítás után jön is vissza).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest