Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Ehhez kapcsolódik ez a cikk is.
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz GeneraL_XTX #7575 üzenetére
Sajna én is ezt tapasztaltam, de gondoltam rákérdek, hátha orvosolható valami beállítással. Azt hittem az cask pana G20 "fícsör".
Rádugom majd a netre, hátha jött ki valami fw frissítés.
-
aleister
veterán
A Samu PS51D550-en is van a Pana G20-ból megismert floating black?
-
aleister
veterán
-
aleister
veterán
válasz GeneraL_XTX #4320 üzenetére
Én a személyes igénylésen buktam meg, nevezetesen nem vagyok fővárosi, nincs a környékünkön áruházuk. Amikor ma már mindent meg lehet online oldani, nem látom be miért van erre szükség.
Sebaj, így a konkurenciánál költöm el azt a negyed millát.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz camalot #4307 üzenetére
Igen, eddig pc-ről nyomtam, de a konfigom jóval 100 watt fölött fogyaszt. Gondolom egy médialejátszó megáll 15-20 wattból, és csendesebb is. Feltehetően nem fogok addig élni, amíg a fogyasztás különbözet behozza sz árát, de nem is ez a cél.
Eddig a routerről lanon át kellett másolni az anyagot a pc-re, ott kitömöríteni, majd lejátszani. Amennyiben tud a médialejátszó könyvtárakat kezelni, akkor ez a lépés kihagyható, és távkapcsolóval messziről tudom is az egészet irányítani.Nekem megérnének a fenti kényelmi dolgok 20k-t, már amennyiben tudja a HiMedia HD300B a tömörített állományokból való lejátszást. Ezt találtam róla:
Video fájltípusok: MTS, M2TS, TS, TP, MKV, AVI, WMV, MPG, MOV, VOB, MP4, FLV, IFO, BD ISO/mappa, DAT, DVD ISO/mappa, DVD CSS-selKTTech:
Reménykedjünk, hogy nem lesz ilyen hype.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
Akkor én itt valamit nagyon benéztem.
No, szóval -ha jól látom- az alábbi formátumokat jelöli:1,920×1,080@120.5 (16)
2,560×1,920@51.2 (9)
4,096×2,048@30.0 (5)
4,096×2,304@26.7 (5)Ez esetben igaza lesz junkpod kollégának. Fullhd-ban feltehetően nem fogok 120 fps-es anyagot nézni. Kvázi a mindennapi használatban tényleg nemigen fog az ember L5.1-gyel találkozni.
-
aleister
veterán
Az L5.1 profil az 5.1-es hangot jelenti általában, vagy az L ezen belül jelöl valamit?
Mert 5.1-es audióval még dvd-nél is simán találkozik az ember. Annak pedig nem örülnék, ha már egy dvd-s film is megfogná a médialejátszót.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
-
aleister
veterán
Valaki említette pár napja, hogy mostanában nem érdemes plazmát cserélni, mert nagy újítások jönnek majd 2012-ben.
Ez ki tudná valaki bővebben fejteni?szerk: megvan az említett mondat. Salapp kolléga követte el, és így szólt:
"Ha nem sürgős, most ne cserélj, mert az elkövetkezendő években nagy változások jönnek megjelenítő fronton."[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz bpmcwap #3834 üzenetére
Sry az elbizonytalanításért!
Gondoltam jobb, ha tisztán látsz. Szvsz a DNLA még nem nyújtja azt, amit sokan elvárnának tőle. Valamint anno az volt az általánosan elfogadott (s ahogy látom még most is), hogy megéri rááldozni azt a 20-30k-t egy normális médialejátszóra.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz bpmcwap #3830 üzenetére
Nem lebeszélni akarlak róla, de a DLNA em olyan nagy dolog ám, amíg a plazma belső médialejátszója nem támogatja a HD-s, fullHD-s formátumokat. Divx-et nézni nem olyan nagy élmény, nem erre vannak ezek a tv-k kitalálva.
Nekem a routerem (Asus N16) médiaszerverként is működik, de egy kezemen meg tudnám használni, hányszor használtam ezt ki.Egyébként pl a Panasonic G30 már le tudja játszani az mkv-t bizonyos korlátozásokkal. Tehát kezd alakulni a dolog, de én még mindig azt mondom, hogy inkább egy jó külső médialejátszót használj. Azokon is van ethernet port, el tudják érni a hálózati meghajtón lévő cumót.
A kérdésedre válaszolva, a Pana G sorozatban tuti van DLNA.
-
aleister
veterán
Utoljára kb másfél éve voltam képben a plazmákkal, úgyhogy erősen fenntartásokkal kezelendő, amit írok.
Tudtommal a típusszám végi E az európai modelleket jelöli. Ha jól emlékszem ez azt is jelenti, hogy tükröződésgátló felület van a kijelzőn.Szerintem a 3 felsorolt modell között nincs különbség. Egyébként tessék.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Igen, ezt be. Hacsak nem szerelték bele a visszaajövőbe srácok a 2010-ben vett tévémbe a 2011-es panelt.
Pár szóban az -érdekesség kedvéért- tudnád ecsetelni a különbségeket a G20 és a G30 között?
Én csak ennyit találtam:
"Habár a kontrasztarány visszalépésnek tűnhet a tavalyi modellhez, a G20-hoz képest, a G30 és a G20 panelje valójában teljesen ugyanazt tudja, a különbség abból ered, hogy a G20-as esetében a legjobb beállításokkal 121 cd/m²-es fényerőt kaptunk, a G30 esetében pedig az optimális értékekkel csak 98 cd/m² lett "Valamint ugyanezen cikk következtetését, ami a fentiek fényében nem tudom mennyire jogos:
"A G30-as széria a G20-as sorozathoz képest képminőségben mindenképpen előrelépést jelent, de csak egészen aprót, nem hiába volt a G20-as széria 2010 legjobbja 2D-ben."[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Igen, én is ugyanígy gondoltam. Köszönöm szépen a válaszokat!
Egyébként van valami érdemi különbség a Pana P46G20 és az említett P42GT30E panelje között? Ha jól tudom, az előbbinek 2010-es, a másiknak 2011-es neo plazma kijelzője van. Történt valami előrelépés?
-
aleister
veterán
Ez teljesen érthető magyarázat volt. Köszi szépen!
Vajon melyik éri meg jobban? A Panasonic TX-P42GT30E 3D SMART vagy a Samsung PS51D550 3D?A Samu 10k-val drágább, de 10 collal nagyobb, ami elég sok. Ráadásul 4 szemcsőt adnak hozzá. A Panánánál nem térnek ki ezek számára, de gyanítom, hogy 1 vagy 2.
-
aleister
veterán
Igen-igen...természetesen sima Hz, csak annyira benne vagyok a pc dologban, hogy kapásból Mhz jön a számra.
Akkor ezek szerint ez a két szabvány van (2*48 Hz és 2*72 Hz)? Van közöttük valami különbség látványban?
-
aleister
veterán
Urak!
A Panasonic TX-P42GT30E 3D SMART plazma mennyire számít jónak? A 3d-s megjelenítése teljes értékű?
Azért kérdem, mert a képfrissítésnél én 100 Mhz-t látok, és tudtommal 120 szokott kelleni a 3D-hez.Lehet, hogy hülyeséget írok, nemigen vagyok otthon 3d-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest