Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
válasz KTTech #90560 üzenetére
Nem kell ahhoz törni. Windows Media Player (Windows 10 alatti beépített, alap 12-es) látja a tévét. Látja a rárakott HDD-t és az aktuális csatorna (tuner) élőképet is (ezt "Liveview"-val jelöli). WMP alatt a médiaelemre jobb klikk, tulajdonságokban megvan a hely (url). Ezt VLC-ben megnyitom, mint hálózati helyet, átalakítás/mentést választom, ott átkódolással vagy nyers bemenet írással lementem helyi lemezre. Évente egyszer-kétszer helyi városi tévé érdekesebb adásait szoktam megörökíteni (ez nálam tipikusan ovis meg iskolás farsangok, amin a gyerekek is rajta vannak).
-
uriember
aktív tag
válasz KTTech #90560 üzenetére
Megtaláltam egy 50VT50 leírást, ahol konkrétan írták, hogy SDXC kártyára is ír, HD adást 6 órát, SD adást 12 órát, természetesen csak azon a tv-n játszható le, amivel felvettem. Ez pont egy videokazetta kapacitása, ami nekem pont elég is. Most egy SDHC kártyám van, arra is vesz fel 32GB-ig, 3 óra HD-t, de írják, hogy az SDHC kártyát FAT32-ben kell formázni és hosszú felvételnél megszakadhat pillanatokra a kép, a FAT32 4GB-os fájlkorlátja miatt, SDXC-nél ilyen szakadozás nincs (exFAT). Viszont SDHC-ból max. 32GB, SDXC-ből max. 64GB lehet a kapacitás. Ami még lényeges, hogy legalább C10-es, U1-es legyen a kártya, én egy Sandisk Extreme SDXC 64GB-os C10, U3 V30-as (150MB/s olvas, 60MB/s ír) kártyával fogom használni, 30 év garit adnak rá ... Itt a vége, ez nekem megfelel.
Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest