Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Dexar007 #84359 üzenetére

A fekete valóban nem a legjobb, de egyénfüggően szerintem van, akit kárpótol érte a "folyékonyabb" érzetű mozgás, a finomabb szemcsés ditherzaj, kevesebb foszforlag (noha ezek többsége az 50fps@100Hz módban jön ki, de aki sok TV adást néz rajta, annak ez is számíthat), magasabb maximális fényerő, jobb tükröződésgátló bevonat (ha világos, vagy csak korlátozottan sötétíthető helységbe megy), stb.
    Ezeket persze most az UT/ST 50-hez, nem a GT/VT 60-hoz képest értem, mert a VT60 szerintem is jelentősen jobb, viszont azt nehezebb beszerezni puszta elérhetőségben is, de főleg árban. Illetve én az F8500-ért nem adnék >=400-at, mert általában beszerezhető 350 körül, néha akár "bolti garisan" adják 350 körül(/alatt), szóval nem a 420-as hirdetésből indulok ki a becsült ár/érték arányával, hanem 330-350 körüli árból, utolsó generációs Panasonic-ot pedig nehéz viszonylag olcsón találni (sőt, van aki mondhatni szemérmetlenül megkéri érte a kifutó bolti árat még ma is, lejárt garanciával több évesen - nyilván azért, mert megteheti a piaci körülmények miatt, de az a vevőt legfeljebb is csak részben vigasztalja, csábítani még nem fogja az árcímke).

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák