Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolic
őstag
válasz xy.zsolt #91297 üzenetére
Olvass vissza, volt egy 25 éves Atlanta screen cleaning alkoholos antisztikus tisztító spray-em, az is alkoholos, habár évek során elillan benne az alkohol, jelenleg is ugyanúgy gyorsan párolog el az üvegen, tehát van benne némi alkohol.
Csak ügyelj arra, hogy a folyadék spray ne az üvegre közvetlenül spriccelni, hanem csak a mikrószálas törlőkendőre kell spriccelni, aztán lassacskán többször le kell törölni, hogy felszedjen minden koszt az üvegről.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Khaosz55
addikt
Meg tudjátok mondani ez alapján mennyi üzemidő van az 55VT60-ban? Üzemidőt szeretném tudni a beárazás céljából.
[kép] -
DM-Fan
Topikgazda
válasz Khaosz55 #91310 üzenetére
Mert nem is kell rajta legyen. A korábbi modelleknél azért volt F-gomb (function), mert ott nem volt dedikált hangerő csökkentő/növelő gomb, csak egy-egy + és - gomb és az F-gombbal kellett kiválasztani, hogy azokat pl. épp csatornaléptetésre vagy hangerő-módosításra akartad használni. Az újabb modelleken ez már nem így működött.
Get Moded!
-
overland
aktív tag
Sziasztok, a 60-as sorozat távírányítóján egyre több szám nem érzékel
Van erre valami vagy valaki aki javítja?unatkozó okoskodó okostojások kíméljenek!!
-
ldave
félisten
válasz overland #91313 üzenetére
Próbálkoztam sokféle házi módszerrel, de egyik sem volt tartós. Én végül vettem egy ilyen utángyártott távírányítót.
A Slime draws near! Command?
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
a Kuroknak (LX5090) is van hasonló hotel módjuk, mint a Pana plazmáknak?
-
T560i
tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne hozzátok,létezik hogy hdmi n keresztül tönkre megy a házimozi erősîtőbe a hangfalkimenetek zajcsillapítása? Már a 3. Erősîtő produkálja ugyan azt! A tv az egy Philips oled! Köszönöm
Philips 65 oled806& Lg 55b7v Nad T758v3i Kef q950&q350&q650c 5.0,Klipsch R120sw 2db!
-
Giles74
csendes tag
Sziasztok! 13 év után most döntöttem úgy, hogy eladnám a Samsung PS50B430 típusú tévémet. Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy az alábbi paraméterek alapján mennyit érhet: Makulátlan állapot, egy karcolás sincs rajta, beégésmentes, mindene tökéletesen működik. 3 db pixelhibát homogén képen fel lehet fedezni, filmnél, tv adásnál nem lehet észrevenni. Az üzemórát nem tudom, hogy lehet megnézni benne. Ha esetleg nem ismerős a típus számotokra: 4-es sorozatú, 50 colos, csak hd ready, nincs benne sem okos rendszer, sem 3d. Köszönöm előre is a választ.
-
Ispy
veterán
válasz Giles74 #91322 üzenetére
Aki plazma fan, az panát keres, ha keres és nem vált oledre, aki meg nem fan, az akkor se venné meg, ha gari lenne rá. Szóval tedd fel amennyit szertnél érte, ha nem viszik leviszed az árat.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Giles74
csendes tag
Oh, ėrtem. Nem gondoltam, hogy ennyire nem ér sokat. Köszi a válaszokat.
-
kalmanchris
tag
Sziasztok!
Múlt héten eladtam az U20-as plazmámat és vettem az árából egy G30-at. Sokat vaciláltam egy 8. gen Pio és a G30 között, végül a G30 lett a befutó.
Első pillantásra szembetűnő a fekete mélysége, viszont a menüben elég sokat kellett kotorásznom, mire megtaláltam a számomra legtermészetesebb színvilágot.
A sokak által ajánlott THX mód színe szerintem túlságosan elmegy a zöld sávba és ez a mód nem kalibrálható a Prof módokkal ellentétben, itt viszont nekem nagyon gyenge a fényerő még esti filmezéshez is. A fehér nem fehér.
Különböző tesztábrák segítségével végül a következő képmódokat használom:
- Világosban a Fotó képmód. Nagyon hasonló a Normál és Játék módokhoz, viszont a sötétebb részleteket egy árnyalattal jobban jeleníti meg. Kontraszt bőven elég 40-es értéken, fehéregyensúlyban a zöld színt jócskán negatívba állítva jó a színvilág is.
- Sötétben Mozi mód, a THX módhoz hasonló sötét árnyalati részletességgel, szintén negatív zöld beállítással.Olvastam az üzemidő előhívási lépéseit a szervízmenüből. Viszont én már a 2. lépésnél elakadok, mivel nincs az oldalpanelen hangerő szabályzó. Csak F, prgram - és +, TV és AV gombok. Segítene valaki? Köszönöm előre is!
-
Alemida
tag
válasz kalmanchris #91326 üzenetére
30-as széria:
1. Bekapcsolni a tévét
2. "F" gomb az oldalpanelen.
3. Folyamatosan nyomni a hangerőcsökkentés gombot az oldalpanelen.
4. Közben a távirányítón 3x megnyomni a "0"-t Elindul a szervizmenü.
5. Megnyomni a "2"-es gombot
6. "OK"-ézni, Bejön az SRV-TOOL
7. "PTCT"-hez menni.
8. A "PTCT" melletti üres cellába lépni!
9. "Mute" gombot nyomni kb 5-7 másodpercig. Elő jön 2 számsor,
az üzemidő és a bekapcsolások száma. Kilépés: az "Exit" gombot
hosszan nyomni.
Ne feledd, a szervizmenüben turkálsz ilyenkor, semerre ne kalandozz el máshová, csak a megadott helyre menj! -
BBéci
legenda
válasz kalmanchris #91326 üzenetére
Tesztábrákkal szemre lehetetlen jól beállítani, műszer kell hozzá!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
vtechun
veterán
válasz vtechun #17917 üzenetére
Sziasztok!
Ma elromlott az 50ST50 típusú Panasonic Plazma tv-m. Arra lettem figyelmes délelőtt, hogy nem világít a piros power led, mint ahogy azt megszoktam már az eltelt 10 év alatt.
Próbáltam áramtalanítani - nagy nehezen megtaláltam az oldalán a power gombot - sose használtam kb, ráadásul nehezen hozzáférhető helyen is van, de meglett. Arra sem reagált.
Aztán hagytam pár órára. Hazajön a feleségem, aztán mondom neki is a sztorit, kérdezi, ezt a powert nem nyomtad, mondom, de, de semmi. Ekkor megint megnyomtam és láss csodát bekapcsolt. De persze nem működött normálisan, nem igazán adott képet a HDMI2-n, ahol elvileg volt bekapcsolt készülék rajta. Próbáltam kikapcsolni megint az oldalán lévő gombbal, ki is kapcsolt, de be már nem nagyon, kattan 2-3x, zölden villog, de nem kapcsol be.
Ötlet, hogy mi lehet ez? Mi szokott lenni? Más tapasztalt-e valami hasonlót? Köszi!
-
vtechun
veterán
válasz KTTech #91330 üzenetére
persze, csak hozzávetőleg érdekel, hogy vajon érdemes lehet-e megjavíttatni...
Legutóbb konkrétan ezt a videót sikerült csinálni legutóbb róla power gombbal kapcsolva. De jelenleg meg nem is reagál a power gombra.
-
robi-k
őstag
válasz vtechun #91329 üzenetére
A LED-ek felvillanásának száma jelzi a hiba típusát, bővebben lsd. a Service Manual-t.
-
-
stifi82
aktív tag
Sziasztok! Találtam helyben p42gt50 75000ft. Ér ez ennyit ? Szemüvegekről nem esik szó a hirdetésben, sem beégésről, sem üzemidő.
-
GmailOutlook
tag
Sziasztok!
Panasonic TX-P50ST50E típusú Tv-t vennék amit már megnéztem.
Tv adás nem volt rajta antenna híján.
Pendrive-ról lejátszott 1 GB körüli szélesvásznú SD filmeknél az alsó felső fekete sáv nem homogén fekete, hanem eléggé hangyafocis, fehér szemcsés.
A menü feketéje az rendben van, az normál homogén fekete.- Ez hiba vagy az FHD panel miatt ilyen?
(Nekem hd ready van otthon TX-P50X60E, azon homogén fekete ugyanezen filmek alsó - felső sávja.)
- Meg szabad venni ezt a típust illetve 60e-t megér? Ha igen de nem ér annyit, akkor mennyit ér?
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz GmailOutlook #91345 üzenetére
Van egy olyan beállítás rajta, hogy a fekete rész ne fekete hanem szürke legyen. Nem az volt bekapcsolva?
Switch Tax
-
BBéci
legenda
válasz MasterMark #91346 üzenetére
Az csak az oldalsókra vonatkozik, ami 4:3 adás/film esetében látható.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
GmailOutlook
tag
válasz MasterMark #91346 üzenetére
Nem ez hangyafocis fekete, nem szürke.
-
Zoli_2010
tag
válasz GmailOutlook #91348 üzenetére
Tippre ez talán dither zaj lehet, ha túl magas a fényerő/kontraszt, vagy valami "képjavító" / autofényerő beállítás kavar bele. Nekem samu van, azon zöld/szürke pöttyökkel ditherel, a fekete-sötét szürke határán pl.
Érdemes minden képjavítót kikapcsolni, képmódokat változtatni, fényerőt (esetleg a kontrasztot is) levenni, hogy akkor eltűnik-e. Ha marad, (vagy eltűnik, de a kép úgy már túl sötét,) akkor kell keresni másikat. szvsz.
Más (fajta) tesztanyaggal is érdemes lenne megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs