Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
Én most karácsonykor egy Sony 65A95L-be ruháztam be. Nem bántam meg, iszonyú jó a képe, HDR, DV nagyot üt, szépen skáláz fel, a mozgás csak egy árnyalatnyit gyengébb a Pana plazma után. (2,1m-ről nézve hatalmas a kép a 126 cm után)
50GT60-at eldobozoltam, egyelőre nem adom el, családban még jól jöhet, illetve tartaléknak sem utolsó.
-
Gabor970
addikt
ez csak egy amolyan vicces mondás, bár én vetítő nélkül élek, emiatt az első felével mindenképp egyet tudok érteni. Igaz, nálunk olyan 50m2 a nappali. A női mellekkel úgy vagyok, mint a felső tízezerrel.... nem kritizálom, igyekszem közéjük kerülni
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
hunspikey
őstag
válasz Skyhunter #91852 üzenetére
Nagyon szép expozició - jól mutatja hogy mennyire szép az árnyalatkezelése annak a sonynak. Engem egyébként nem is a fényerő győzött meg az OLED esetén, hanem a fekete közeli árnyalatok kezelésének kimagasló képessége - mivel teljesen dither mentesen tudja olyan gyönyörű tónusgazdagsággal megmutatni a majdnem fekete árnyalatokat is, hogy besírok - pl Witcher harmadik évad - Netflix - álomszép képek végig.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
BBéci
legenda
válasz Skyhunter #91852 üzenetére
A centersugárzó tipikusan rossz helyen van, húzd előre amennyire lehetséges! Így a hangszórók előtti nagy kemény, sík felületről szanaszét verődik a hang. Még rosszabb, mint a csupasz padló. A szubláda szinte biztosan nincs jó helyen, ez szintén nagyon sokak által elkövetett hiba.
#91853Gabor970
50 négyzetméteres térben (hodályban) nyilván nem túl nagy a 75 colos sem, de 22-ben rémálom.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
maxpayne
csendes tag
válasz Gabor970 #91849 üzenetére
Maga a nappali 21,78 nm, szval az 55"-os TV méretre még akár jó is lehetett volna. Viszont mivel egy nagypolgári lakásról van szó amit össze-vissza falaztak le, hogy mások is lakáshoz jussanak a 2. világháború után, ezáltal nem túl optimális az elosztása. A TV egyébként maradt végül Dunakeszin a családi házban. A budapesti lakásba meg nagy valószínűséggel veszünk majd a későbbiekben egy kisebb készüléket.
-
KTTech
veterán
Én most akarok 22m2-es nappaliba 77-est venni, de a 85-ös is elférne akár 😃 a vetítés nem jöhet szóba... a zasszony ragaszkodik a kis, meleg fényű világítós cuccaihoz.
Engem nem zavar a nagy szürke felület a falon...
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
BBéci
legenda
válasz KTTech #91858 üzenetére
Falon talán nem zavarna, de nálam nincs akkora csupasz felület. Két ablak közötti falon van a 50 colos, ha bedöglik, 55-ös lesz helyette, az elfogadható mennyiséget takarna ki a kilátásból, fényből.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
5leteseN
senior tag
Sziasztok!
Kitalálós-játékos SAMSUNG plazma esne be hozzám a "Meg tudod javítani?" kérdéssel, és még az alábbi tulajdonságokkal:
leesett hátlapi típusjelzéssel,
2011 utáni születési évvel,
SMART indító-képernyős bejelentkezéssel,
4 HDMI-vel,
nagy-négyzetes műanyag talpal(középen, alul "bekötve" mechanikailag képernyőhöz), a szélén körbe átlátszó fél centis sávval,
vékony (slim) panelos: 3 cm "vastag"!
lemérve 40"-os, de volt ilyen már 41-esként árulva,
3 cm-es műanyag káva a kijelző körül,
fém hátlap,
csak a talpon volt a 2011-es évszám, de nem sokkal lehet későbbi eladás, 2 évnél régebbit eladni ebben a műfajban még nem hallottam.Ki-Mi fia-borja lehet?
A hibája pedig: Hálózati csatlakoztatás után elindul, jön a SMART-os bejelentkező képernyő. majd HDMI2 felírat, majd ujraindulás végtelenített ciklusban!
Ki lehet Ő? + Mi lehet a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
szika87
aktív tag
Ha valakit esetleg érdekel, 3 napja raktak fel egy Pioneer Kuro LX6090-es tv-t marketplacen, 99-ért. Ebből még gondolom lehet alkudni helyszínen.
[link]We are here for a good time, not a long time.
-
bolic
őstag
Saját Panasonic TH-42PZ85E 42" 106cm plazma TV-ről van szó, észrevettem hogy sokat gyarapodott eddig az élénk neon színek vaksága, kb. 2-4 óra bekapcsolt üzem idő után akár elérheti az egyharmad területet, leggyakrabban a kép alsó területén, de ha kikapcsolom mondjuk kb. 1-2 órára, a vakság terület nem nagyon látszik vagy minimálisra esett vissza és kezdődik minden.
Mit csináljak vele? El kell hogy adjak és cserélni kisebb 80 centis LG 32LQ638-as fehér színű LED TV-re, az bőven elég fél szobába.
Szerintetek kb. mennyibe kerülhet az eladási ára? 100 rugó?
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
nagyúr
Sajnos a szomorú valóság az, hogy a tévéd jelenlegi ára a 0 felé konvergál. Hiszen HIBÁS. De ha nem lenne hibás, akkor sem közelítené meg a 100 rugót, ahogy azt már a fórumtársak jelezték neked. Hibátlan Pana 50VT60 volt eladó nemrég 60k-ért! Pedig az nagyobb, újabb, és sokkal jobb. Ez van. Egyébként meg minden annyit ér, amennyiért megveszik. De a hibáját a hirdetésben is fel kell tüntetni. Én a helyedben odaadnám ingyen olyan rászoruló rokonnak/ismerősnek, aki keveset tévézik, és nem zavarja, vagy nem is érdekli az elszíneződés. Úgy a hibája is átértékelődik, mert ajándék lónak ne nézd a fogát.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
válasz MasterMark #91870 üzenetére
2008-ban akkor még csúcs prémium TV volt, 410 ezer Ft volt az ára, mostani árfolyamra nézve kb. 2-5 millió Ft lehetséges. Na mindegy, azt nagyon régen vettem.
32 collost érdemes venni, mert a kib*szott nehéz kb. 35 kilós plazma TV hátlapját próbáltam letörölni, eddig nem nagyon tudtam. Viszont a 32 collos LED TV kb. 5 kilós, azt egy kézzel biztosan tudom emelni.
-
bolic
őstag
Mindegy, leteszem nagyszobába a plazma TV-t, majd elvisznek palotai vitrinbe.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Minden abuzálás nélkül, te eddig téli álmot aludtál? Mert akkor ébresztő, 2024 van.
Miből gondolod, hogy egy majd 20 éves hibás tv több100eft-ot ér, a milliós hasonlítás meg pláne sántít, hiszen ma már 1millán belül sokkal, de sokkal jobbat lehet beszerezni.
(Már a 50GT60 is sokkal jobb a 25kg-al ami mára több mint 10 éves.)
Az egyébkénti inflációról ne is beszéljünk a mai értékre átszámítva meg pláne nem.
Azon túl meg a 2-3 mai milla meg az akkori tv-d ára nem kicsit túlárazott.
Ja és ez nem csak a tv-vel van így, elnézést de azért is nem értem mitől gondolod, hogy pont a tv értéke nem nullázódik az évek során nullára? Pláne ha elromlik...Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
salapp
addikt
Hú, gondolom, személyes sértésnek vennéd egy ingó vagyoni biztosítási kár esetén, amikor a kárszakértő jelzi, hogy a 10+ éves műszaki cikkeid nagy része nulla forintra amortizálódott.
Érdekességképpen: Nagyfiamnak mindig vágya volt egy nagy Pana plazma, de a nagy Sony OLED mellé már csak ímmel-ámmal nézelődött. Egy fórumtársunk felhívta a figyelmet egy hirdetésre, és végül egy karc-, pixel-hiba-, beégésmentes 65VT20-at vett 50ezerért. A hálószobájában örömmel nézi második rendszerben azóta. Az 2010-ben 1.4 millió forintba került. Akkor szerinted az most mondjuk hatmillió lenne a reális használt piaci értéke?[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
bolic
őstag
Sajnálatos módon kb. 2011 óta pszichiátria kezelésen vagyok túl, jelenleg éppen akarom lemondani, mert nincs szükségem erre a 3 havi állandó injekciózásra, azóta természetesen nem tudtam fejleszteni és cserélni újabb gépekre a leblokkolt pszichiátria kezelés miatt, kimondottan borzalmas az agyi börtönözés.
Nem túlárazott az inflációköveő ár, emlékszem hogy kb. 2008-ban kb. 55 ezer Ft volt az állami minimálbér utáni fizetésem! Át lehet számítani!
salapp: Bizony össze lehet vetni a vadiúj felsőkategóriás OLED TV-kel... Mindegy, megrendeltem kb. 1 órával ezelőtt a fehér színű 32" LG fullHD LED TV-t, kb. jövő héten kedden kézbesíteni fogják.
-
bolic
őstag
Voltam ma a pszichiátria kezelésen és elfogadtam és nem bántam meg, legalább vastag rokkant nyugdíjt kapom meg rendszeresen.
Anyukámmal megbeszéltem tegnap, hogy a plazma TV-met mindenképpen ki fogunk dobni következő lomtalanításkor. Mondtam és meghökkentem egyet, hogy nem dobunk ki, hanem elajándékozni fogunk vagyis ingyen elvihető HA-n lesz, magának kell szervezni a 2 személyes cipelését és álló és nem fekve szállítását.
Ui.: Majd feladom az ingyen elvihető apróhirdetésemet a HA-n, majd értesítek amint rendben lezajlott a LED TV első üzembehelyezése és össze tud kötni a PC HDMI kábelen keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
-
bolic
őstag
Mai napon végre tudtam lecserélni, ég és föld különbség. Csak a LED látószöge szűkösebb, majd megszokom.
Viszlát plazma TV-mnek, majd kb. jövő héten hirdetni fogok az ingyen elvihető kategóriában, sikerült apukámmal cipeltünk át nagy szoba egyik sarkába. Baromi nagyon nehéz volt.
-
salapp
addikt
Anyukámnál van egy Pana plazma. A távirányítót szétszedném kitakarítani, de a YT videók a hosszú távirányítót mutatják, ahol van négy csavar. Ez a rövidebb (X60) táv, itt nincsenek látható csavarok. Akkor ezt csak szét kell pattintani?
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
maxpayne
csendes tag
Vérző szívvel, de hely szűkében sajnos muszáj eladnom.
Ha esetleg érdekel valakit: link -
bolic
őstag
válasz maxpayne #91887 üzenetére
Kérdezem, mert ha egy valamelyik hibás, nem lehet 175 rugó!
Például:
- Vannak pixel hibák és alpixel hibák?
- Elszíneződések?
- Homogén és homályos világítás?
- Ghost beégések vannak?
- Kontakt hibás tápkábel a TV felőli csatlakozója?Nekem pl. mind megvannak a válaszaim, hogy mindenképpen ingyen adom majd el.
-
maxpayne
csendes tag
Semmilyen probléma nem áll fenn. 175 ezer forint alatt egyszerűen nem éri meg eladni ilyen alacsony üzemidővel, ilyen állapotban. Akkor inkább leviszem anyámhoz Tatabányára. De igazából sajnálnám, ha a gyerekkori szobámban álljna csak a dobozában. Reménykedem, hogy olyan helyre kerül ahol annyira nagy becsben tartják mint én magam. Egyébként annak meg nem sok értelmét látom, hogy 10 évig a dobozában tároljam arra apellálva, hogy később úgyis veszünk egy nagyobb lakást/házat ahol elfér, tehát inkább eladom.
-
BBéci
legenda
válasz maxpayne #91891 üzenetére
Nagy?
Nincs 2,5 méter az ajánlott nézési távolsága, tehát egy 12-14 négyzetméteres szobába optimális.
Elgondolkodtam a megvételén, mert szuper tv, ezt kifejtettem a tesztjében is, de az 50 colos GT60 még kitűnő állapotnak örvend és nem tudnék a tarolására megfelelő helyet biztosítani.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bolic
őstag
Feladtam az ingyen elvihető szépséghibás Panasonic TH-42PZ85E plazma TV hirdetésemet!
-
bolic
őstag
válasz Csöves #91897 üzenetére
Sajnos eddig nem jött össze, kb. 6 érdeklődőnek adtam anyukám telefonszámát, senki nem vett fel. Volt akinek túl drága a fuvarozási díja miatt, volt akinek akar levinni egyedül sokadik emeletről. Hihetetlen bunkóság van, hogy inkább levitték pincébe tesóm és apukámmal, hogy lomtalanításkor ki fogják dobni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Politika
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest