-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Tegnap megérkezett a VT60-am. Öröm és boldogság? Nem, nem Bosszúság és keserűség.
Úgy látszik nem tudok televíziót vásárolni. Ennyire nem lehetek balszerencsés, vagy mégis?
Alig 15 hónap alatt ez a 3. készülékem. Az első, a GT50 volt ami sávosodott és nem jött össze a javítása, a második a GT60, amin egy kék pixelhiba volt, a 3. pedig ez a VT60-n amin kb 1 óra használat után elkezdett egy pixel pirosan villogni, most már szinte állandóan világít. Fehér képnél pirosnak, zöld háttérnél feketének látszik.
Nem csak a kedvezményes vásárlás miatt mentem el az üzletbe személyesen, hanem azért, hogy ellenőrizzem a készüléket, és ott még nem látszott rajta az említett hiba.
Tegnapra kértem a kiszállítást, ennek ellenére már hétfőn hívott a futár, hogy Bajára ért a készülékkel. Természetesen nem tudtam átvenni, másik személyt meg ezzel nem akartam megbízni, így mehetett egy újabb kört a tévé a jó magyar utakon. Tegnap végre sikerült a kiszállítás, ám a dobozán látszott hogy nem bántak vele kesztyűs kézzel. A csomagolás több helyen elszakadt, illetve az egyik műanyag zár is elveszett a dobozból. Ha már nem lett volna kifizetve, illetve nem ellenőriztem volna a hibátlanságát, ki sem vettük volna a kocsiból. A beltartalom azonban rendbenlévőnek látszott. A szállító próbált trükközni, hogy csak az én példányomra kerüljön rá az X a csomagolás sérült mellett, de nem hagytam magam, szerencsére.
Ma írom a cserekérelmet az üzletnek a panaszommal együtt.
Tisztában vagyok vele, hogy lehet a hibával élni, de miért törődnék bele abba, hogy ugyanolyan áron mások hibátlan készüléket fognak ki, nekem meg mindíg komprumisszomot kelljen kötni.
A fentiektől eltekintve nagy vizuális élményt ad a készülék, ami GT után legfőképpen a méretnövekedésnek köszönhető. Sötétben tökéletes, de természetes fény mellett ennek a szűrője is "elvérzik". Sajnos nem jó ötlet északi falra akasztani a kijelzőt, de ezt adja a szoba kialakítása.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Politika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Háztartási gépek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy ruhás topik