Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
"The multi award-winning DacMagic is the world’s most affordable and effective way to upgrade any PC, Mac, network music player, digital iPod dock, games console or any device with a Digital Audio out to truly high end sound quality.
Storing music digitally has enormous advantages in terms of capacity and instant access, but also requires the signal to be converted into the analogue domain before it can be amplified and delivered to your speakers. DacMagic adds value by directly drawing a digital audio signal from any supported device and employing a vastly superior analogue conversion process. DacMagic instantly adds clarity, vibrancy and dynamism to all digital music and with its ATF upsampling process, noticeably improves heavily compressed music.
With a variety of simple connections including S/PDIF, Toslink and USB inputs, DacMagic can be set-up in seconds. Hearing is believing!"Ez egy 80 e ft-os dac tesztje a What Hi-Fi-től. Ők is biztosan ostobák mert csak a hangra figyelnek, nem pedig az árcédulára. A Furutech pedig a CA fölött szálldos valahol. Vagy a What H-Fi egy ócska bulvárlap tudás nélkül, tradíciók nélkül, akik írogatnak mindenfélét összevissza? Hol az igazság?
Szerintem csak icipici részben nálad. Neked az a fontos, hogy te legyél az ügyeletes főokos és a tied legyen az utolsó szó. Hasonlítasz Julien királyra. Jobb, mintha letrolloználak nemde?
"csak a zene van"
-
hunspikey
őstag
én igazán nem kerozint akarok locsolni az amúgy is szépen égő tűzre szállítás ügyben, csak azt szeretném megosztani amit az a szállító közölt velem amikor ki hozta a VT50-emet.
Azt mondta, hogy kizárólag állva szabad szállítani, mert nekik már volt, hogy leszakadt a panel fekve szállítás miatt.
Tényleg állva hozta, ki mentem hozzá a kocsihoz amikor megjött, és úgy bánt vele mint a hímes tojással.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
blakey
titán
válasz hunspikey #13803 üzenetére
Nem kell. Természetesen mindig és bármilyen körülmények között előfordul a baleset. Nyílván minden szállítás más körülmények között történik. Ha valaki tényleg "nem bízik önmagában", akkor érdemes betartani a kéréseket. Mennyire tetszik a vt50? Be van kalibrálva?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Toobee
veterán
válasz dgyuri0123 #13801 üzenetére
Hogy neked időről időre fel kell bukkanni és szítani a feszültséget Miért nem lehet ráhagyni az egészet a francba, aztán örülni, hogy lyuk van a seggeden, meg mindenkién. Ilyen apróságokból, megint napokig tartó adok kapok lesz. Egyébként akárhányszor feltűnsz, mindig több napos vitatkozás van. Nem furcsállod egy kicsit?!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz blakey #13804 üzenetére
De, pontosan, hogy úgy kell, ez a gyártói előírás, akárhogy is erősködsz ezen. Más kérdés, hogy vannak felelőtlen emberek, akik nem így teszik és még villognak is vele, meg sugallják, hogy tegye más is így, mert nem lesz gond belőle, meg hogy állítva is sérülhet. Persze, bárhogy megsérülhet, csak nem mindegy, hogy milyen eséllyel. A dobozon levő piktogram pedig nem kérés, nem ajánlás, hanem utasítás, ráadásul még a használatiban is írnak róla.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Szabi14
csendes tag
Már 4 napja próbálgatom az új tévém, örülök hogy nem 42"-est vettem, ez is bőven elfér, a képe nagyon szép, a fekete tényleg fekete, jól mutatnak rajta a sima 720x480-as filmek is, de azért a HD filmekkel az igazi, beégést eddig nem láttam rajta.
USB-ről simán visz mindent, egy dolog ami nem tetszik, és igazából ezért is írok: Rá van kötve RCA-n egy hifi meg Scarton egy 5.1-es, tévéműsornál ezekből jön a hang, viszont ha pendrive-ról nézek filmet nem szólal meg egyik se. A hifit rákötöttem a TV fejhallgató kimenetére, akkor a bal hangfal szólt csak... Tudok ezzel valamit kezdeni?
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz DM-Fan #13806 üzenetére
Hát ember most nagyon mellé löttél ugyanis a "nem kell" nem arra vonatkozott, nem a szállítás betartására, hanem, hogy "nem kerozint akarok locsolni …"
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
hunspikey
őstag
A VT50 brutális.
Aki azóta nálunk járt, fogta magát és le huppant a kanapéra és el felejtett mindent maga körül, mert a látvány magával ragadó. Nejem egyik barátnője szó szerint tátott szájjal nézte végig a Battleship-et, amikor a flotta kihajózik és csapják a hajók a hullámokat, már már várod, hogy az arcodba fröccsen és mindjárt érzed a sós víz illatát. Ennyire reális!
Még nincs kalibrálva, mert csak múlt hét csütörtök óta megy és azt olvastam valahol, hogy az első 200 óra előtt felesleges, mert úgy is elmászik.
Nagyon figyelek a változó képernyő tartalomra, egyenlőre nyoma sincs semmilyen logonak vagy akárminek. Nincs ghosting, nincs semmi anomália.
És amit még megfigyeltem, hogy az egyetlen tárgy a lakásban, ami NEM porosodik, persze ez csak a képernyőre igaz.
Egy hét alatt egyetlen szem por/szösz sem bírt megtapadni rajta- valamivel a Pana kezelte az üveget. Kikapcsolva is döbbenetes ahogy mély lila színben veri vissza az ablakok csúcsfényeit, gyönyörű az egyben üvegfelület a szolid Viera logoval.
Minden nappal egyre jobban érzem magam vele.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz blakey #13809 üzenetére
Ja, bocs, véletlenül sem arra volt az a HSZ-ed sem kihegyezve, hogy "ha valaki nem bízik önmagában", akkor talán tartsa be a gyártói "kérést". Aha, tényleg nagyon mellélőttem. Érdekes, hogy a korábbi HSZ-eidet a többiek is úgy értelmezték, ahogy én - mondjuk máshogy nehéz is lett volna.
Egyrészt ez nem önbizalom kérdése, másrészt meg nem kérés a gyártó részéről, hanem utasítás, amit minden szállítónak, boltosnak, vevőnek be KELL tartania, mert a gyártó csak így garantálja a hibamentes készüléket. Az, hogy sokan nem tartják ezt be, aztán meg szentségelnek a tömérdek pixelhibás készülék miatt, az már megint más kérdés, egy bizonyos hozzáállás következménye.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
blakey
titán
válasz DM-Fan #13811 üzenetére
Továbbra sem értem miért rúgózol olyanon ami egy tapasztalat volt a részemről és senkit nem kértem meg, hogy kövessen. Részemről téma lezárva. A te Hsz-id is érdekesek, maradjunk annyiban, és igen, teljesen félreérted.
Közben még hozzáírtál. Nem bírod megállni.#13810) hunspikey
Gratulálok, ideit még nem láttam otthoni körülmények között, azért remélem, hogy látni fogok.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz blakey #13812 üzenetére
Közben lett még egy arany. Előtte egy ezüst.
-
DM-Fan
Topikgazda
Nehéz félreérteni: légy szíves a jövőben véletlenül se írj olyat, hogy csak az tartsa be a gyártói utasítást, aki nem bízik önmagában! Nem, mindenkinek be KELL tartania! Gondolom te sem szívesen vinnél haza olyan újradobozolt készüléket, amit valaki azért vitt vissza, mert sikeresen hazazötyögtette fektetve és keletkezett rajta pár pixelhiba. Csakmert jobb, ha tudod, hogy azokat is újra eladják.
Get Moded!
-
M_AND_Ms
veterán
Nekem megéri figyelembe venni és betartani a megismert (mert megismerhető) utasításokat , mint vagánykodni, lazáskodni, okoskodni aztán végén esetleg szomorúan belátni, hogy ja mégis igazuk volt... és tönkre vágni egy negyedmilliós vadizsír cuccost.
Tudod, tanácsot lehet adni, de eszet hozzá azt nem. (a kis logó a dobozon is egy tanács, egy ajánlás. Senki se fog a kezedre csapni, ha nem veszed figyelembe.)
De, ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz! Amúgy, szívből örülök, hogy eddig kárt nem okoztál ezzel a figyelmetlenséggel.
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
hunspikey
őstag
és egyébként az a vicc, hogy nap közben még szebb is a kép, mint este - és nem azért mert nem találtam meg az öko módot ami le veszi a fényerőt, ha nem kell, hanem azért mert még valami egyéb algoritmus ami kompenzációt végez.
Nappal, amikor fényes a nappali a TV ragyog.
Akik azon aggódnak, hogy nincs a plazmába elég fényerő az nyugodtan dőljön hátra, mert igen is van benne kakaó és még sem annyira bántó, mint az LCD szürreális atomvillanás erősségű képe.
-
nightshadow
veterán
válasz hunspikey #13817 üzenetére
Akik azon aggódnak, hogy nincs a plazmába elég fényerő az nyugodtan dőljön hátra
Múlthéten voltam az egyik Panashopban, egy UT50-et akartam megnézni, de nem volt nekik kirakva, mindenesetre feltettem egy pár kérdést, s azt mondta az eladó, hogy a magasabb kategóriájú tévéknek nagyobb a fényereje, mint az alsóbbaknak.
-
blakey
titán
válasz M_AND_Ms #13816 üzenetére
Természetesen azt csinálok amit akarok, ahogy mindenki más, épp ezért tartok ott ahol. Szállítsa mindenki ikon szerint, cselekedjen úgy ahpgy jónak tartja. Babusgassa, fehérmossa, ne nézzen 2 óránál tovább egy adót, stb… ez mind a plazma "előnyei" és ha valaki mást csinál akkor az "észnélküli" . Félelmetesen szabálytudok egyesek, kár, hogy kevesen vannak, akinek nem inge ne vegye magára.
(#13817) hunspikey
Feljesztenek a fiúk és igyekeznek megoldást találni.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz nightshadow #13795 üzenetére
Az baj, mivel a szobámban lenne, ott igen érdekesen festene, plusz túl közelről kellene néznem. Hát akkor marad az LCD.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
mp54
senior tag
Most már nálam (is) elszakadt a cérna...
"Természetesen mindig és bármilyen körülmények között előfordul a baleset."
De milyen? Hogy egy kátyúban leszakad a panel fektetve? Ez lehet/(könnyen) előfordulhat. Állítva? Ez is lehet, csak NAGYSÁGRENDILEG kisebb a valószínűsége (fizika...)! Ezért ÉRDEMES állítva szállítani.
"nem bízik önmagában": ha magadban bízol, azt cseszheted, a tv-ben kell bíznod, hogy kibírja károsodás nélkül, amit kap az úton...(és lehet hogy csak később derül ki...).
Ezek szerint egyetlen üveges sem bízik magában, mert "majdnem" állítva szállít... -
Gabor970
addikt
én csak azt nem értem, hogy ha állítva biztonságosabb sokkal, mint fektetve, akkor miért érdemes fektetve???? Beteszi valaki a kocsiba, majd ő vigyáz. Jön egy félkegyelmű, aki rosszul előz, a polgár lekényszerül 90-es tempónál a padkára, esetleg egy gödörbe, a TV-nek meg annyi. Ezt állítva simán elviselte volna. Mi értelme van ezzel szórakozni? Figyelj, ha azt mondom, a kisfiam már négyszer lelöttyintette kakaóval a tévénket, és megúszta akkor innét már cseppálló, és nem kell félteni az ilyesmitől? Na mindegy....
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
DM-Fan
Topikgazda
Pontosan ezt magyaráztam én is kezdettől fogva! Fölösleges. Tudod, a lényeg, hogy bízzon az ember magában. Kibicnek semmi sem drága tipikus esete, nem kell mentegetőznie, ha valaki követve a példáját megszívja, mert balesetek mindig ugye előfordulhatnak. Ha meg véletlenül nem, akkor meg ugye, hogy ugye.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
blakey
titán
válasz Mister_X #13823 üzenetére
Mindegyik gyártónál más, mivel más a keret vastagsága, a kiszemelt tv-t érdemes megnézni, hogy mekkora ill. élőben sokkal pontosabb képet kapsz a méretet illetően. Egyszer én is "méretre akartam venni" egy erősítőt, minden helyen más-mást írtak, természetesen a gyártó oldalának hittem, de sajnos egy számot elírtak, még szerencse, hogy élőben lemértem.
-
blakey
titán
válasz Szabi14 #13831 üzenetére
Optikain vagy hdmi (arc) lesz hangod az usb-ről, rca-n és scarton ezek nem továbbítódnak. Fejhallgatónál lehet, hogy nem lett rendesen csatlakoztatva, azért szól csak az egyik oldal ill. csak azon van hangsáv. Ha erősítőre kötnéd, akkor optikai vagy hdmi lenne a jó megoldás, amennyiben az erősítő képes ezeket fogadni. Létezik optikai-rca átalakító, így a hifibe már rca is menne, persze ennek ára van [link]
[ Szerkesztve ]
-
Topanka
aktív tag
válasz blakey #13820 üzenetére
Én mindenkinek talán azt tudnám ajánlani, hogy tartson be minden előírást, legyen az szállítási vagy más egyéb, járjon el a gyártó előírásai szerint pl beüzemelés, ha van értelme ha nincs, mert probléma esetén garancia vesztéssel járhat, és azt senki sem akarja.
Ez meg igazán jogi kérdés, nem tapasztalati, és ezzel nem mondok senkinek rossz tanácsot, de több jogi vita tud kialakulni emiatt.
3-4-5-százezer forintnál, de kisebb összegnél is elég kellemetlen az ilyen jellegű "baleset".Te meg azt csinálsz amit akarsz, de nyilvánosan már nem, a lényeg, hogy sugalni se sugald az olyan dolgokat ami helytelen, mert többen rosszalóan nézzük, mint szerintem ezt a vitát kettőtök között, vagy megjegyzéssel egyetemben, HOGY ÍGY NEM SZABAD!
Képzeld el, évek óta vágyunk egy jó placma tv-re.
Elmegyünk a boltba, és leesik az állunk a Pana 50ST50-től.
Pénz zsebben, nincs az az Isten, aki megakadájozna benne, hogy megvegyem.
DE! Csak fekve fér a kocsiba, és jó szar út vezet hazáig 40 km-en keresztül.
AHA! Beugrott, hogy egy fórum társam azt írta, hogy fekve vitte haza, és nem lett semmi baja.
Hát én is így csinálok. De én rábaszok, mert szarrámegy a cuccos, és az eladó még látta is, hogy fekve rakom be a plazmát a kocsiba.
KIDOBTAM az ablakon a lóvét, vagyis a plazmát, és sírhatok utána.
Ez jog.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Mister_X #13836 üzenetére
Samu e450-es ill. pana x50-es, ezek a legolcsóbbak, de 100e felett vannak.
-
blakey
titán
válasz hunspikey #13844 üzenetére
100 000 hány számjegy?
Közben más is válaszolt.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Seed szerver topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest