-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz urobee #121076 üzenetére
Szia!
Gyerekszobába TCL 50' c725 tévét vásároltam az Xbox Series X mellé. Az árához képes túl jó a képe ha lehet ilyent mondani....van rajta FreeSync/vrr.HDMi 2.1 az szerintem nincs rajta, legalábbis a tévé hátulján a csati alatt nem írja. (...eARC van benne, szóval akkor elvileg támogatja a hdmi2.1et, de majd a szakik megmondják... )
A HDR nem annyira ütős, viszont a filmek alatt a Dolby Vision képe meglepően jó, játék alatt nem tetszett, mert van benne sávosodás. A hdr játékok közben néha hibázik, de annyira nem zavaró és ne felejtsük el, hogy egy 150Ks tévéről beszélünk, szóval teljesen rendben van ennyi pénzért.
Még annyi, hogy nálam az FH5nél grafikai bugot hoz elő a játékból, ez egy ismert TCL probléma, de elvileg csak Xboxnál fordul elő....más játékoknál nincs probléma, csak a Forza sorozat nem szereti a tévét...[ Szerkesztve ]
-
addikt
Amennyiben nem akarsz 60+ Hz -en játszani, akkor jó. Vagy ha nem találsz például 55C728 -at akcióban.
C725 -nek egyébként kategóriájában az egyik legszebb képe van. Illetve nekem az tetszett a legjobban. Igaz, hogy én tavaly hálószobai TV -nek vettem, nem játékra. Párszor lógott rajta a Switch, de nem kifejezetten játékra vettem.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
JanR
addikt
Ha nem akarsz 120 Hz-en Call of Duty-zni, akkor biztosan jó hozzá
Itt azt értem, hogy a játékok nyomó része 30-60 fps-el fut, tehát bőségesen jó hozzá a 60 Hz is.
Ha olyan játékkal játszanál, ami 60 fps felett futna (nem túl sok van), akkor is használható, csak nem tudod kihasználni a +fps adta lehetőségeket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!