Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
válasz AuraSync #86647 üzenetére
Komolyan nem értem a Sony miért ekkora szerencsétlen, ha látják, hogy van rá kereslet, akkor miért nem árulnak saját maguk is mindenféle oldallapot hivatalosan? Ha meg nem akarnak ezzel foglalkozni, akkor miért fáj nekik, hogy valaki meg készít hozzá, ettől őket nem éri semmi hátrány, max előny, ha valaki csak a színe miatt nem venné meg...
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz AuraSync #86650 üzenetére
Ghost of Tsushima (10490 forint) kiegészítővel ~20 órát játszottam. .... másodszor még ps4en is végigfogom játszani.
Death Stranding Director's Cut ps5 update (4000 forint) 17 órát játszottam.
Diablo 2 Resurrected (13490 forint) 1000+ óra lesz a vége.Évekig játszani fogom, cdak a szervereket rakják rendbe.
Nem panaszkodok.Ennyi pénzért jók az arányok.
Gondolom az animeből azért nagy a választék, mert ingyen van. Nekem nincs vele problémám, de ne mérd össze a fizetős szolgáltatásokkal, mert nem fair.[ Szerkesztve ]
-
-
Mike
veterán
válasz ProEvoFan #86654 üzenetére
játszottam a Dio2-vel épp eleget, hogy ne akarjak vele újra. a gta sa-t 7 évig nyúztam, abból is elég volt
konzolt is azért vettem, mert új élményekre vágytam, ne a régi pcsekre. szerencsére nem kötelező megvenni a dio2-t és a gta-kat újra, és lettek (számomra) új kiadók mint a Bandai Namco vagy Square Enix és végre ki lehet lépni a Rockstar, Blizzard, és társai bűvköréből. Illetve inkább az a bajom, hogy ezek, akár a Bethesda, lejtmenetben vannak, és már nem ugyanazok mint régen. lásd pl a gta vi miatti korábbi nyafogásom.[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz AuraSync #86650 üzenetére
Nem olyan könnyű ám új ötletekkel előrukkolni. Elég sok poént elsütöttek már a játékiparban, egy csomó filmet,könyvet, regényt, stb stb feldolgoztak már. A remasteredeknek meg nem feltétlenül annyi a funkciója, hogy ne keljen mást csinálni. Egy-egy játék tényleg megér egy modernebb kiadást.
"Ezt az aljas szemét pénzlehúzó üzlet politikát én büntetném.
Megveszek 10 új Sonyi játékot azt elköltöttem egy VGA árát amit PC-be berakva csak tolnám a free gémeket a tudjátokhonnani letöltéssel.""
Jah azt büntetnéd, de a virágboltba meg vígan mennél, ha lenne vga-d ?
Ááhhhh kár rád a szó .... -
válasz Szabi® #86663 üzenetére
Nekem is ez bökte ki a szemem, hogy az az érv, hogy bezzegavirágbót. No comment, az ilyenre nem lehet mit mondani.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Aciduzzu
aktív tag
Befejeztem a Death Stranding Director's Cut-ot.
Ez a játék még mindig zseniális, a legjobbak közt van a helye. Jót tett ennek a kiadásnak a 60 fps, meg a PS5, sokszor tátott szájjal játszottam vele.
A sztori fantasztikus, a hangulat egészen egyedi, a mondanivaló meg olyan, amilyen mélyre a játékos le akar menni.
Ez még mindig hatalmas brávó!
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
3L1T3
addikt
-
Peti1910
csendes tag
Telekomnál jelenleg van raktáron PS5, ha valakit érdekel.
-
válasz ProEvoFan #86678 üzenetére
Hogyan lehet valamit platinázni mond már el mert fogggalmam sincsen.
Azt tudom hogy valami trófea de mit kö csináni hozzá?
Indokolatlanul bele kell verni egy 50 órás játékba 150 órát vagy hogy?
Kená-t egy hétvégén végigvittem aztán azt írja 53%-nál vagyok.
Mi a fa...om van még abba a játékba ha egyszer már szinte ellenség sincs?
Skinek meg manók gyűjtögetése?S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
-
veterán
-
Toncsi92
tag
Death Stranding Directors Cutról vélemény? Még ps4pron toltam bele kb 10 órát de volt egy rész ahol 2órás szállításom ment a levesbe aztán ki rageltem és azóta nemvettem elő. Viszont most ps5ön szívesen újrapróbálkoznék vele főleg ezekkel az új gyorsabb szállítási módokkal, ráadásul csak 4k az upgrade szóval véleményeket kérnék maga a story meg a játék nekem bejött csak türelmem nemvolt hozzá.
[ Szerkesztve ]
Üdv
-
F-ECT$
titán
-
madkiller
őstag
válasz Toncsi92 #86686 üzenetére
Vmiért abba hagytam pron tetszett a világ, de valahogy depisnek éreztem magam a játéktól 10 óra+ ment bele. Meguntam elkezdtem vmi mást, hogy majd visszatérek, de nem tértem. Most neki álltam a director cutnak és az agyam eldobom tőle. Nem tudnám letteni, ha lenne rá lehetőségem. Egyre jobban indul be, vissz magával, imádom.
-
veterán
-
Toncsi92
tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek már húzom lefelé ebben az évben már úgyse jön semmi 2xra is nekiugrok
[ Szerkesztve ]
Üdv
-
Arno7892
friss újonc
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne , hogy egy barátommal megosztottam a ps4 játékaimat , de valamiért mikor próbálunk online pl fifaba egymás ellen játszani valamiért nem enged mi lehet az oka ?
-
ImACeltic
őstag
Behúzta innen valaki a Crysis Trilogy Remastered-et? Mik a tapasztalatok? Én előrendeltem, de a KV írt email-t, hogy késik a szállítmány.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
-
Madoc
veterán
Tegnap megnéztem milyen a ps5-ön a God of War és azt kell mondanom látványban még ezen a generáción is megállja a helyét. Ezt is ujra végig kell játszanom ezen a generáción mint a pókit.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
válasz mettek #86698 üzenetére
Ac Valhalla hogy ment? Végig meg volt a 60FPS? Jó volt a graf?
Tervezem én is újra kipörgetni mett PC-n csak végigfutottam és csíteltem is kicsit a meteriálokkal. :DOlyan szoulszlájkot tudtok mondani ami nem annyira nehéz a Code Vein-en kívül?
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
.LnB
titán
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest