Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz N.YCityBoy #83597 üzenetére
Igen, ha minden olyat is megcsinálsz benne ami egyáltalán nem is a játékmenet része, akkor az úgy két-háromszor annyi játékidőt is jelenthet. De amúgy 10-15 óra egy átlag játékosnak, és nagyjából 20 ha 100%-ra szeretnéd.
-
veterán
-
Szilágyi84
senior tag
válasz N.YCityBoy #83597 üzenetére
Pont megelőztél. Milyen arányban van a felfedezés az akcióval és mennyire mondható nagynak és változatosnak a terület helyszínei ?
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #83602 üzenetére
Hogy kell benne fotózni rendesen? Megnyomom a gonbor és sajnos a menüt is fotózza...
-
veterán
-
veterán
válasz Szilágyi84 #83603 üzenetére
Kb fele-fele, jól van balanszolva,a harc élvezetes nagyon, mivel mégcsak az első területen vagyok mint írtam így a helyszín változatosságát még nem tudom,viszont elég nagy terület, eddig csak erdőben jártam😅
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #83605 üzenetére
Ahhhh köszi, erre nem gondoltam mennyi szép képről maradtam le bakker
-
veterán
-
Madoc
veterán
válasz N.YCityBoy #83608 üzenetére
Én a Tsushimát úgy platináztam hogy 30 percet nem lovagoltam benne. Végig gyalog
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #83608 üzenetére
nem is merem ma már elindítani a végén még kipörgetem. Mondjuk holnap után diablo, de eddig nem vagyok tőle elájulva.
Madoc: beteg
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
RangerFox
Topikgazda
De a duplikátumok azért vannak ott, mert a user kiválasztotta a letölteni kívánt elemek közt. Vagyis nem vette ki a pipát a PS4 verzióról. Meg eddig a 3 pöttyre való kattintás ellenőrzés céljából megviselte a user lelki világát, ezért a Sony már kis ikonokkal is jelzi, épp melyik verziót indítanánk el. Vagy régen nem volt benne az SDK-ban a rendes mentési rendszer, így a PS4-es verzióból előbb a felhőbe mentéssel kellett sz*rakodni. Na most már azt is megoldották. Szóval haladunk.
Ez az egész hozzáállás kérdése. Én, ha tudom, hogy fizetek valamiért, akkor szeretném használni is, nem törődök bele az ellenkezőjébe és szidom a Sonyt. Meg mielőtt fizetek, utánajárok, miért is fizetek. Nincs azzal baj, ha kérdez a user, azért vagyunk, hogy segítsünk. De user error miatt hőzöngeni nem cool.
Véleményem szerint aki tudja meg akarja használni, az eddig is megtalált mindent, aki meg nem, az ezután se fogja.
-
veterán
-
veterán
Amúgy pont most néztem,hogy a platina trophy még mindig 0.0-án áll,akkor annyira nem lesz könnyű végig vinni master fokozaton DemonSouls már első nap 0.4-en állt a platina...még egy csomó más game ilyenkor már nem 0-án van🙄 Szóval egyáltalán nem biztos,hogy könnyű platina lesz ez😁
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #83614 üzenetére
Nemá, kell a platinához a legnehezebb szint? Így is megszenvedtem egyik bossal aztán csak a második nehézségen volt
-
veterán
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #83616 üzenetére
Majd próbálkozok vele akkor, de ez a platina lehet felejtős akkor
-
proly01
őstag
Van hivatalos infó arról,hogy a KENA mikor jön novemberen belül lemezesen?
....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Soha semmit nem vettem még meg pénzért PS store ból. Pluszom sincsen.Semmi.
KENA lenne az első játék. Kérdésem lenne...
Be van kapcsolva a 2 lépcsős biztonság meg stb. Beírtam a kártya adataimat kér lakcímet meg mindent.Ez normális? Illetve rendesen az összes eredeti adatomat meg kell adnom?
Visszaélhetnek ezzel stb.... elmenti az adatokat levon automatikusan bármit majd?....Pr:)ly....
-
noxon
őstag
Akkor ez a Kena úgy 8 óra, ha az illető mindent kihagy és végigrohan a törteneten, tehát a minimum idő. Nem?
Így talán tőlem is kap esélyt.
We live in a simulated world...
-
RangerFox
Topikgazda
válasz proly01 #83622 üzenetére
Igazából kamu dolgokat is megadhatsz számlázási címnek, csak a kártyaadatok szerepeljenek rendesen. A Sony nem él vissza az adatokkal és nem is von le semmi extra költséget. A 2 lépcsős azonosításból eredően kicsit az esély, hogy feltörik a fiókodat. De igazából könnyen el is távolíthatod a mentett adatokat vásárlás után, hogy még véletlenül se fordulhasson elő ilyesmi, ha nagyon félnél ettől.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Can the Slowest PS5 SSD Upgrade Run Ratchet and Clank: Rift Apart?
SN750 SE 250GB - 3200/1000 MB/s olvasási/írási sebesség
Erre mért a PS5 a formázáskor több mint ötezret. És úgy tűnik, hogy gyakorlati szinten olvasásban hozza majdnem ugyanazt mint az SN850, illetve a konzol saját SSD-je. Egyedül írásban gyengébb, ott nagyjából 150 MB/s-ot hoz a másolási tesztekben. -
nagyúr
Sziasztok!
Azt hiszem nem úszom meg a vezeték nélküli fejhallgató vásárlást.
Mit ajánlanátok, aminél tutira nem késik a hang? Autós játékokhoz használnám.Szemüveges vagyok, úgyhogy komfortosnak is kellene lennie.
Köszönöm
-
kzolee216
senior tag
Valaki játszik 2560x1080 (21:9) felbontáson? Tudom nem támogatott, de 1080p alatt (nyújtva) milyenek a játékok? Nemrég vettem egy 144hz 34 colos LG monitort (akkor még nem számoltam a ps5-el) és ezen szeretném majd hajtani a ps-t.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
undercover
őstag
Üdv!
Aki használja TV hangszórón a tempestet mi a tapasztalat? Érdemes használni vagy nem?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Moby
addikt
válasz undercover #83634 üzenetére
Senki nem használja, mert szar
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Hogy működik most a profil megosztás egy ismerőssel ? Nem találom a menüben azt az opciót hogy elsődleges gép beállítása . Előre is köszönöm
-
veterán
Hát gyerekek rajtam kifogott Corrupt Taro, pedig DS-el ébredek Bloodborne-al fekszem,de egyenlőre fingom nincs mit kezdjek vele,nesze neked gyerekjáték 😂😂😂 Most már vágom miért nem csinálta még meg senki Master fokozaton Még a végén vissza kell vegyek a nehézségből szégyen szemre😅
[ Szerkesztve ]
-
Macccy
senior tag
válasz Kendek #83629 üzenetére
Aha, ezt éppen most néztem én is. Kemény. De ahogy Ritch is elmondta, a jövőre nézve azért senki ne legyen biztos benne, hogy egy spec-en aluli SSD mindenhol jó lesz majd, ha jönnek igazi nextgen cuccok.
(Ratchet & Clank ebből itt eléggé érdekes, mert ugye láttuk, hallottuk, hogy a marketing osztály elsőként mutogatta a seamless világok közötti portálozást, azóta pedig olvastuk is állítólagos fejlesztőtől, hogy ott pont a prev-gennél is bevált és használt előtöltési trükk használva volt.)
Annyi biztos, hogy most egy ilyen 20-25 ezres SSD még gyorssegélynek működhet. És az oprendszer sebességtesztjén jó lenne ha dolgoznának, hogy a valós adatot köpje ki. -
Macccy
senior tag
Én néztem több tesztet a vezetékesről, elég jó vélemények vannak, a fejpánt hagyományosabb, de egyáltalán nem kényelmetlen, rendesen strapabíró, a párnák kellemesek a fejnek, fülnek van hely, a driverek jól szólnak, nincs túltolt boooom, normális a hangzása. Tervezek majd egy vezetékest venni, ha a mostanim kidobom ...
-
KaitouP
nagyúr
Oké, szerelmes vagyok a játékba. Szívetmelengető kis kaland ez, audiovizuálisan és sztori szempontjából is egyaránt.
(A 3D audio fülessel itt nyer számomra először valami értelmet, és bár a végeredmény most sem az igazi, de helyenként már egészen simogatja a fülem.)
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #83645 üzenetére
Kb 10-15ik tryra lett meg. Nem húztam fel magam csak be kell gyakorolni rendesen. Időben kell elugrálni előle.
Kaitoup: számomra is eddig kedvenc
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest