Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
sz.mich
tag
Hali! Ezt nem hiszem el! Most komolyan van itt olyan, aki még mindig fél éve várja a konzolját? Ó, én kis naiv! Hiszen mit várjak én, ha múlt héten adtam le a rendelést a KV-nál (amire csak egy sima rendszerüzenet jött, benne kiemelve, hogy az nem számít visszaigazolásnak, és hogy az majd csak később jön – azóta se érkezett). Akkor azt mondták, hogy nagyjából két hetente érkezik hozzájuk szállítmány, de, hogy mikor kapok belőle az kérdéses. Hát most nem azért, de én nem szeretnék fél évet várni... fél év! Ez most komoly? Pedig nem szívesen vásárolnék azoktól a bizonyos felvásárlóktól, mert hát a felárból kijönne egy második kontroller, meg tán még egy játék is. Kíváncsi lennék mennyi konzol halmozódott így fel és rohad valahol a pincében, tucatszám.
Csak kp., az ár fix.
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #83303 üzenetére
12-ért akkor is rendben lenne, ha csak 10-12 óràt adna. Erre remek példa az It Takes Two. 10-12h alatt platina, és az idei év egyik legjobb jàtéka.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
-
veterán
válasz sz.mich #83304 üzenetére
Van bizony és még lesz is, mert az oké, hogy most az utóbbi pár hétben aránylag sok drop volt mindenhol, de ennek vége és megint kezdődik minden elölről👍 Sokan azt hitték, hogy na most már vége a készlet hiánynak és majd bemennek a boltba és leveszik a polcról, hát nagyon nem így lesz, az még minimum 1 év,de inkább több🙄
[ Szerkesztve ]
-
f3rdzs0
senior tag
-
-
törölt tag
válasz sz.mich #83304 üzenetére
Szerintem árában is kapsz már. A topikban is mondtak vissza megrendelést, mert árában senkit nem érdekelt innen, és egyszerűbb volt visszamondani.
Én is árában adtam el, négy napig volt fönn. Bár, én használtam két hétig és a dobozát is kidobtam már, egy digitális dobozában adtam át a lemezes gépet.
-
snots
tag
Előrendeltem én is a Kena-t. Nem gyakran csinálok ilyet, úgyhogy nagyon remélem, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket. Pre-load megvolt, azt mondja, hogy 16 óra még.
-
penge111
addikt
Az elmúlt hetekben én is bedaráltam pár rövidebb címet, amíg tengetem a napjaimat egy nagyobb Ps ex megjelenéséig.
Mortal Kombat X, verekedős játékhoz képest elég kellemes sztorit raktak alá. Mai szemmel nézve is szép a grafikája. Felnéztem pár online meccsre is, áááá elvertek, mint Csepelt a jégeső. Gépen maradt, jó lesz majd bohóckodni, ha nagyon kevés időm van játszani.
Until Dawn: anno ps4-en kerültem ezt a játékot, mert elég sok negatív kritikát kapott. Kár volt, szerintem nagyon jó kis játék. Ez megjelenéskor biztos grafikailag nagyon ütősnek számíthatott. Még most is megállja a helyét, de technikailag a mai napig vannak vele gondok. Sok helyen irgalmatlanul leesik az fps, akad néhány grafikai bug. Azért volt benne pár fosatós rész, sőt nemrég pörgettem ki a Resident Evil VIII-at azon nem paráztam ennyit. Szóval akik nem kedvelik a jumpscare jeleneteket, azok kerüljék, mert akad benne bőven. Érdekes, hogy egy apró döntés, hogyan változtatja meg egy-egy szereplő sorsát. Van benne bőven újra játszási faktor. Azon megdöbbentem, hogy van olyan végkifejlet, hogy . A sztori klisékből táplálkozik, de szerintem jól lett összerakva az egész, van egy-két csavar is a történetben. Jó játék az Until Dawn, de való igaz, egy Detroithoz vagy egy Heavy Rainhez azért nem ér fel.mindenki túlélheti az egész kalandot
What Remains Of Edith Finch: ezt a játékot behúztam már rég ps+-ban, de kimaradt. Most, hogy fillérért volt az éves ps+ ránéztem. Mindössze 2-3 órás maga a "játék", de ez egy zseniális alkotás. Játéknak nem is igazán nevezném, nagyon kevés interakció van benne, inkább sétaszimulátor, gyönyörű grafika mellett, melankolikus muzsikákkal, érzelmesen meséli el egy család tragikus történetét. Mestermunka
InFamous: Second Son: ez a következő áldozat, még csak néhány óra van benne. Szintén kerültem anno ps4-en. Elsőre tetszik, egy picit olyan, mintha a pókember ebből merített volna ihletet. Nagyon szépen öregedett ez a játék is, ma sem kell szégyenkeznie grafika területén. Sztoriról nem tudok még érdemben nyilatkozni, mert még csak az első kerületet pucoltam ki teljesen. Lehet a későbbiekben ráunok és csak a fősztorin szaladok majd végig. A póki mellékfeladatai kicsit érdekesebbek voltak, bár azokat is untam egy idő után...[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
addikt
Igazándiból az sem zavarna, ha egyáltalán nem lennének tesztek, csak napokkal később. Az első játékuknak bizalmat szavaztam az előrendeléssel, szerintem nem fogok csalódni.
Nézegettem a portfóliójukat, eléggé ott vannak a szeren az animációk területén, a Dust című "rövidfilmjük" be is zsebelt egy rakás díjat.
Akit esetleg érdekel: A Sci-Fi, fantasy inspired by anime and classic horror.. kb. 26 perc DUST
Mondjuk azt jó előre leszögezték, hogy nem lesz Kena folytatás és nem is akarnak játékiparossá válni.[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz Blaze_ #83313 üzenetére
Én azt írom le, amit a két szememmel láttam ugyanazon a tv-n. PS-en egy homályos és pixeles szörnyűség volt (30 és 60 FPS módban is). PC-n tűéles és gyönyörűen részletes (1440p max grafika). Tényleg mintha két külön játékot láttam volna. Vagy lehet létezett egy titkos PS5-ös beta, amit én nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
bgunne
tag
Lehet, hogy véletlen bekapcsoltad a legacy módot... Én is bétáztam PS5-ön, nem volt sem pixeles, sem homályos a grafika. Bár engem is kicsit elszomorított, hogy ez a játék nem képes quality módban 60fps-sel futni.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz bgunne #83320 üzenetére
Hehe, ennyire béna azért nem vagyok. Ha nagyjából ugyanúgy nézett volna ki mindkét platformon, akkor nem fikáznám ennyire, elhiheted. De nincs tragédia, csak csalódtam. Mert szerintem ezt elbírta volna a PS5 is PC szintű grafikával. Ehhez képest meg eléggé pofára esés. De annyi baj legyen, ez most nem PS-en fog futni és kész.
-
Peace
nagyúr
válasz penge111 #83315 üzenetére
InFamous: Second Son és Until Dawn nekem azok a címek, amiket szerintem örökké fogok magam előtt tologatni. A 2018-as PS4 vásárlás óta teszem ezt és lehet, hogy még PS6-nál is itt fogok tartani. Pedig érdekelnek, csak mégsem annyira, hogy ezeket vegyem elő és ne egy nagy kedvencet játsszak végig inkább újra.
-
Gubu0101
veterán
Megint van gepezet (lemezes)+ spiderman a Telekomnal,ha valakit erdekel
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
veterán
Kena az magyar felirattal fog érkezni? Csak azért, mert akkor a magyar profilom alól veszem meg és nem az USA-n...
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #83330 üzenetére
Nem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Miért vennéd US-ból, amikor ott drágább mint itthon?
Live-Die-Respawn
-
TBT
addikt
Ez nagyon jónak tűnik. Érik a vásárlás.
Ebből szívesen megnéznék egy fémdobozos lemezes verziót/gyűjtői verziót is. Kár, hogy csak digitális változat lesz belőle
(Szeretem a porfogókat na! )"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
veterán
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
A Ratchet-ben találkozott valakai olyannal, hogy a térképen mindenhol azt jelzi, hogy megtaláltam minden páncélt, közben pedig, ahol a páncélokat lehet kiválasztani, ott hiányzik egyetlen bakancsom...
-
MunezXBK
nagyúr
Biztos, hogy a profil számít?
-
Gubu0101
veterán
válasz hellboy.4591 #83344 üzenetére
Asszem lehetett reszletre venni,de mostansag megvaltoztattak Biztos nem fizettek,ezt meg nem tudjak tiltani mint egy mobilt.En is innen akartam reszletre,de marad az egyben fizetes,nyilvan fizukor meg nem lesz egy darabsem mikor vennek
Meg talan a vodat erdemes figyelni,otthon szolgaltatas melle lehet reszletre venni,ha lesz keszleten egyaltalan[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Capeta
csendes tag
Mégis lesz lemezes változat, csak várni kell kicsit.
-
zkxdn
őstag
válasz Capeta #83346 üzenetére
"Pre-orders are being taken on the Maximum Games online store but the physical version will also be available for purchase at the usual retailers when it launches."
yessss -
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs