Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz Wesder #66608 üzenetére
Azt nem tudom, hogy 3 év múlva lesz-e másik, de azt én is kétlem, hogy 6-7 évig ne jönne új.
Azt is kétlem, hogy "félgen" lenne csak, szerintem nem az lesz, mint az XOX vagy PS4P-nél, hogy "duplázták" CU-val a GPU-t aztán nagyjából ennyi.
Szerintem architektúrában is lépnek majd előre.
Zen 4/5, RDNA 4, új memória (GDDR7?) stb.
A Zen 5 meg RDNA 4 már chipletes felépítés lesz monolítikus helyett, szóval abból egy darab még olcsó is szerintem, simán beletehetik konzolnak. Szerintem az MS pontosan erre fog tovább lépni majd. Ők biztos, hogy nem az XSX-el terveznek 7 évig.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest