Új hozzászólás Aktív témák

  • tboy93

    nagyúr

    Tegnap összeszereltem a gépet.

    Első blikkre a designra azt mondom, hogy nem tetszik. Nem illik a nappalimba, bazi nagy, egyszerűen nem tudom hova rakni. Még a feleségem is megjegyezte, hogy szerinte a PS4 Pro mennyivel jobban néz ki. Mindegy, ezen túlléptem, kinéz ahogy kinéz, ezvan.

    Az első indítás gyors volt, tök jó ez a PS App-os account bejelentkezés, végre nem kell bepötyögni az email címet meg a jelszót, nagy +1 a Sonynak.

    Kábelen van rádugva a gigabites netre a gép, elsőnek a Control Ultimate-t telepítettem és háááát ... nem volt több a letöltés + telepítés mint 10 perc, talán annyi sem. Amíg bogarásztam pár beállítást, felment az egész. Bónusz, hogy még értesítést is küld a telefonos alkalmazás, ha kész a játék. Nagyon tetszik :D A rendszer sebessége is végre XXI. századi, fluid, smooth, nem gondolkodik. A PS4 engem már nagyon zavart, hogy a menü mindig laggolt.

    Végignyomtam az ASTRO-t és beszarás. Ez a kontroller zseniális. Komolyan nem tudok rá mást mondani. Már csak ezért, meg az SSD-ért megérte váltani. Csukott szemmel megmondod, hogy a kis robot éppen milyen felületen sétál, homok, jég, eső, hó, szikla mind-mind teljesen más érzés. Úgy röhögtem a játék közben mint valami 3 éves, annyira új élmény volt. Az adaptív ravaszok nagyon jók, tényleg tökre vissza tudja adni egy íj vagy rugó vagy fegyver elsütésének élményét. Szívből remélem, hogy nagyon sok játék fogja ezt támogatni.

    Egy fél/1 órát nyomtam a Controlt is, RT-vel és anélkül is. Szép-szép az RT, próbáltam magam rávenni, de a szívem inkább a 60 fps felé húz. Az RT-n kívül egyébként nem egy kifejeztten szép játék szerintem, de hirtelen nem volt másom amiben ki tudtam volna próbálni a raytracinget.

    A Sony Platinum fülesem működik simán a PS5-el, viszont valami szoftverhiba folytán ha elveszti a jelet (kisétálok a konyhába), akkor utána hiába kapcsolódik vissza nem lesz rajta hang, csak komplett rendszer újraindítás után. Gondolom majd kipatchelik. Illetve nem találtam hozzá olyan appot mint PS4-re, hogy be tudjam állítani a hangprofilokat.

    Amit problémásnak érzek így első blikkre, az a kontroller akksija. Kb 2 óra ASTRO és 1 óra CONTROL után már csak egy csíknyi volt a teljesen feltöltött kontrollerben. Ez nagyon halovány. Cseszhetem a fullos rezgést és az új funkciókat, ha úgy merül tőle a kontroller mint a Titanic.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák