Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Kendek #41002 üzenetére

    Oké, ez is egy érv, de úgy is lehet nézni (van ilyen barátom), aki előrendelte hónapokkal ezelőtt, mondva hogy úgyis megveszi, minek várjon vele.
    Másik meg, én nem előrendeltem, hanem gondolkoztam megjelenésig, digitális változatot úgyis bármikor meg lehet venni, az nem fogy el. Megjelenés napon megvettem, mert úgy voltam vele, hogy úgyis azt fogom hallgatni a haveroktól, hogy ú ez a rész meg az a rész milyen király, inkább akkor játszok vele én is most. És ezzel akkor már viszont simán meg lehet várni az 1-2 napos tapasztalatokat, az nem annyira sok idő játékban, hogy ne lehessen megosztani az élményt másokkal, de van bőven róla vélemény, review neten addigra.

    Ha viszont nem fér el a költségvetésben az a 60€, vagy azt kell néznie valakinek pár hónap múlva talán 10-15€-val olcsóbb lesz és ennyit megspórolt rajta, akkor minden tisztelettel, de azt hiszem nem a legjobb döntés erre költeni a pénzt :R Ha valaki valamit csak úgy tud megvenni (nem esszenciális, hanem kényelmi dolgot!), hogy az ára komolyan hiányozna a kasszából, akkor szerintem nem igazán jó ötlet költeni rá (függetlenül attól, hogy jó-e a játék vagy sem).

Új hozzászólás Aktív témák