Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snots
tag
válasz proly01 #121599 üzenetére
Én most a God of Wart előrendeltem. Régebbi játékokra sokszor csak a ps store marad sajnos, mert elfogynak a készletek a boltból és nem rendelnek újat. Javarészt mostmár inkább a storeból veszek játékokat, ott ugye nincs készlethiány, legfeljebb csak az igazán nagy neveket veszem meg lemezesen.
Bár őszíntén nekem sokkal inkább az a bajom, hogy jóval több játékot veszek meg, mint amivel ténylegesen játszom is, ez ilyen egyéni szoc probléma nálam. A szemem megkívánja, aztán amikor megveszem, akkor mégsem indulok rá annyira.
-
törölt tag
A lemezes verziók mostanság bizonytalanok. A part 1 is csak a napokban került készletre sok boltban.
A lényeg, hogy ha valakinek bizsereg a tenyere, és első nap akar játszani, akkor a digi verzió a biztos, ahogy Kendek is írta.
Kíváncsi leszek a Ragnarok-al mi lesz a szitu?!
-
fausto
addikt
Szerintem nem olyan gáz a helyzet, nem igazán látok olyat, hogy valami játékot ne lehetne kapni. TLoU kivétel, mert abból alapból kevés jött be. Plague tale 1 hetes játék, szépen azok is elkezdenek majd felbukkanni. Mondjuk azon se csodálkoznék, ha ps5-re ritkább lenne, mert ugye gp-ba benne van, aki teheti, inkább ott játssza.
Resi 8 Gold-ot én mondjuk nem vennék, amikor az alap játék már 8k körül van és az új dlc ~7k. Ráadásul biztos vagyok benne, hogy a kiegészítőket kóddal adják, úgyhogy még használt piaca sem lesz -
Lackooo84
nagyúr
Gotham Knights PC: Can Its Severe Problems Explain Poor Console Performance?
Továbbra is fenntartom, gyalázat ez a játék minden téren, és így ki merték adni...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
krx21
nagyúr
A call of duty modern warfare 2 campaign milyen hosszú?
-
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
Bencus88
nagyúr
Mielött szétb@sz az ideg valaki segítene a mediumba?
valszeg spoiler az olvassa aki már 1 óránál tovább jutott
Itt vagyok a fali óránál, youtubon már 15ször megnéztem és egyszerűen nem nyílik ki a szekrénybe a kép mögötti kapcsoló. Átmentem bekapcsoltam vissza mentem tekergettem az órát itt szenvedek 30-40 perces és semmi[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
-
.LnB
titán
válasz fausto #121569 üzenetére
Letöltöttem a játékot, megnézem ingame. Azt megtaláltam, amit RudY írt, azt látom én a store-ban.
#121580 errorcode06
Biztos benne van. De nekem semilyen PS Plus előfizetésem nincs.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Lackooo84
nagyúr
The Truth is out there...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehet egyedül vagyok vele, de én még mindig várom.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz fausto #121649 üzenetére
Majd megnézem ma, annyira egyébként nem is fontos. A 4 ezres upgrade is teljesen oké szerintem. És ahogy látom, mivel Digital Deluxe-om van, ezért rögtön arra tudok upgradelni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest