Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Ha magyar accountomat VPN mögé bújtatom, és átmegyek Új-Zélandi IP-re, akkor egy helyi idő szerint éjfélkor megjelenő játékot tudok előbb játszani? Szóval az Új-Zélandi éjfél fog számítani az IP miatt, vagy a magyar, az account miatt? -
Con Troll
senior tag
Sajnos továbbra sem jó.
Minden más játékkal megy nála az online, csak BO3-mal nem.Eddig ezekkel próbálkoztunk:
-fiókok deaktiválása, újraaktiválása
-játék törlése, újból letöltés
-restore licenses
Illetve azzal a műveletsorral, amit Te írtál.
Gondoltam arra, hogy az activision letiltotta a megosztásos dolgot, de szinte kizárt, másoknak működik ugyanezzel a felállással. Az ő fiókján egyébként nincs ps+, de gondolom ez nem gond, mivel (elvileg) az én primary fiókomról az is osztódik részben. Nem tudom, mivel lehetne még próbálkozni. -
Con Troll
senior tag
Kerlek segitsetek...mit csinalunk rosszul, mi lehet a gond?
En ps+os fiokomon magyar storebol megvettem a CoD-BO3-at. En fiokom haverom gepen primary, en gepemen secondary. Nalam rendesen megy a jatek, viszont haveromnal, ha sajat fiokjabol inditja a jatekot, nem csatlakozik fel az online szerverekre, csak local modeban tud(na) jatszani. Ha o belep az en fiokomba a gepen, akkor egybol megy az online is.
Mas megosztott jatekoknal nincs ilyen gond, indul minden megfeleloen a sajat fiokjabol is.Mit tudunk tenni, hogy menjen nala is?
-
Con Troll
senior tag
válasz RunnyJuggler #66701 üzenetére
Nekem egyelore meg mindig nem megy.
-
Con Troll
senior tag
BO3 szerverek online valakinel? Nalam nem connectel a jatek
-
Con Troll
senior tag
válasz neato3loco #66098 üzenetére
Kontrolfreeket nagyon ajánlom!
FPS-hez használom, sokkal finomabb célzást tesz lehetővé, könnyebben mozgatható a kar. Eleinte kicsit fura volt megszokni, de utána rákap az ember. CoD AW-ban kontrolfreek előtt 5-6-os érzékenységgel játszottam, kontrolfreekkel betanulás után 11-12 között váltogatok. Én nem bántam meg a vételt, sőt. -
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
USB-n keresztül szeretném majd megoldani az audio inputot és outputot, szóval a cél az, hogy a játékhangtól kezdve mikrofon át minden USB-n menjen. Ez megoldható úgy, hogy egy ilyet csatlakoztatok a konzolhoz?
Ez egy sima USB audio adapter, nem hangkártya. Ezzel működne a dolog? Külföldi oldalakon olvastam több olyan tapasztalatot, hogy ilyen megoldással felcserélődnek a hangsávok (bal-jobb és front-back sávok). Ez igaz?Köszi előre is a segítséget!
-
Con Troll
senior tag
válasz N@idia #53826 üzenetére
Neked sikerült jelentkezni rá? Én ezt kaptam az arcomba:
SORRY BUT YOU DO NOT HAVE ACCESS TO THE STAR WARS™ BATTLEFRONT™ CLOSED ALPHA
The Star Wars™ Battlefront™ Closed Alpha is a technical test and is available for a small number of users. Subscribe to our newsletter or follow our social channels to find out how you might be able to play Star Wars Battlefront before its November 17th release in North America. -
Con Troll
senior tag
Ha minden igaz, már nem sokáig.
-
Con Troll
senior tag
Ha bundle-t vettem, de a játékot már eladtam, akkor nem lehet baj a garanciáztatásnál? Még akkor sem, ha esetleg cserélik a gépet?
-
Con Troll
senior tag
Egy januárig garanciás, eredeti dobozban kontrollerrel + kábelekkel gépért mennyit reális kérni? A gépen a fényes borítás mikrokarcos, de nem vészes.
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok! Ha nem működik a lemezkiadó gomb (gondolom a por miatt, mert előtte random adogadta ki a lemezeket), akkor ha elviszem szervízbe helyben javítják, vagy várni kell rá pár napot? Illetve a nyikorgó L2/R2 gombok miatt cserélik garanciálisan a kontrollert?
-
Con Troll
senior tag
Én kipróbáltam mindent, megnyitottam minden portot 1-65535-ig, upnp és tűzfal ki, DMZ-t bekapcsoltam, ps4-nek fix ip, de így is csak type 2. Tudom, nincs jelentősége, de most már vérszemet kaptam, kell nekem az a type 1 router mögül is.
[ Szerkesztve ]
-
Con Troll
senior tag
válasz PandaMonium #50614 üzenetére
Lehet benne valami, mert amikor megjelent a Spotify PS-en, akkor premium nélkül is reklámmentes/jó minőségű volt a stream egy ideig, és akkor a GTA szaggatott is rendesen.
Ez így viszont elég gyenge...
Még jó, hogy olyan kártya van megadva PS Store-ban, ami pár nap múlva lejár, így nem tudják majd vonni a havidíjat. -
Con Troll
senior tag
válasz PandaMonium #50607 üzenetére
USB-n is recseg, serceg a hang. No meg eddig kontroller jackből a youtube és a játékok hangjai is teljesen jók (voltak).
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok! PS-en tegnap előfozettem a Spotify Premiumra, ott is figyel a Services list-ben a premium subscription. Viszont a zene minősége még mindig olyan szutyok, mint az ingyenes verzióval volt. Reklámot viszont már nem tol az arcomba, szóval akkor elvileg sikerült a premium feliratkozás. De akkor miért ilyen retek a stream minősége?
-
Con Troll
senior tag
Úgy néz ki már tudnak a hibáról, remélhetőleg hamar meg is oldják.
-
-
Con Troll
senior tag
válasz bandi0000 #46393 üzenetére
Van más mód, pl. az árvilág kiterjesztett garanciája. Én is tervezem, hogy veszek a géphez +2 évet. Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel az árvilágos cuccal?
-
Con Troll
senior tag
Az mitől lehet (és hogyan orvosolható), hogy nem adja ki a gép a lemezt?
Korábban az volt a gond, hogy random időközönként kiadta magától, most viszont a világért se akarja, hiába nyomogatom az eject gombot. Nem is csipog.
A lemez nincs beragadva, normálisan olvassa, áramtalanítás bekapcs gomb hosszan nyomása után is fennáll a hiba. -
Con Troll
senior tag
Most fejeztem be a Valiant Hearts: The Great War-t.
Nekem nagyon tetszett, úgyhogy csak ajánlani tudom. Bevallom férfiasan, a finálét rendesen megkönnyeztem. -
Con Troll
senior tag
válasz gyuribácsi88 #45582 üzenetére
Oh, jó tudni, eddig mindig kikapcsolt.
Köszi, akkor most már figyelek a dologra. -
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy egy pár napja nem kapcsol ki a gépem rest módból?
Este mindig fent hagyom tölteni a kontrollert, 3 óra van beállítva rest módnak, de még reggel is abban van.[ Szerkesztve ]
-
Con Troll
senior tag
Ha már így téma a kontrolfreek; engem valamiért nem enged vásárolni az oldal. Berakom kosárba a cuccot, paypalon rányomok, hogy fizetés és hibával visszadob az oldalra.
Valaki járt hasonlóan? Minden más oldalon tudok így fizetni, csak itt nem. -
Con Troll
senior tag
Ha amazonon Amerikából rendelek egy játékot (konkrétan CoD - AW), akkor csak annyi lesz a bibi, hogy ehhez majd csak US store-ban vásárolt kiegészítőket/DLC-ket tudok használni? Szóval ilyen PAL meg NTSC verzió nincs már játékoknál?
[ Szerkesztve ]
-
Con Troll
senior tag
válasz gyuribácsi88 #41082 üzenetére
LG 42LW5590. Minden extra funkciót kikapcsoltam, bemenetet Játékgépre címkéztem, de így is nagyon rossz.
-
Con Troll
senior tag
Igen, mondjuk én PC-hez is a leendő monitort használom majd, mert a jelenlegit váltom le. De mindegy, ha a játékok nem lesznek recések, és az input lagot is sikerül száműzni, akkor ennyi kompromisszumot bevállalok a PC kárára.
Köszönöm mindkettőtöknek! -
Con Troll
senior tag
válasz adamssss #41071 üzenetére
Köszi, tesztek alapján tényleg elég gyorsnak tűnik. Holnap járkálok egyet, körülnézek boltokban, hátha ki lesz állítva ez is.
Sokan írták itt korábban, hogy a 27"-hoz már kevés a FHD, meg hogy olyan közelről nézve, mint amennyire egy monitort közelről néz az ember, már csúnya a játék, stb...
Te ezt a véleményt mennyire osztod?[ Szerkesztve ]
-
Con Troll
senior tag
Boldog tulajdonosa lettem én is egy PS4-nek.
Egy gondom van; a TV-m iszonyú input lagja miatt élvezhetetlen a játék, így monitorral fogom használni a PS-t. A mostani viszont túl kicsi, ígyaki monitorral játszik, az lenne oly kedves és megírná nekem (akár privátban, ha itt nagyon off a téma), hogy milyen típusú monitort használ PS4-hez? Én 24"/27"-os méretben gondolkodok.
Nagyon allergiás vagyok az input lagra, azt is észreveszem, amit már haverjaim nem, úgyhogy nagy gondban vagyok a megfelelő monitor kiválasztásával, jól jön minden tipp/vélemény. Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam US accountomon paypalos fizetéssel PS+t vásárolni. A gond az, hogy magyar a paypalom (most már tudom, hogy ehhez a paypal accnak is US-nek kell lennie). A store kiírta, hogy sikertelen tranzakció, de a paypal mégis levonta a számlámról az összeget. Paypalon megnézve a tranzakció státusza Cancelled, de a pénzt nem kaptam vissza. Ilyenkor mi a teendő? -
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
PS4-et vásárolok hamarosan, de előtte lenne pár kérdésem. Tudom, nagyon ökör kérdések lesznek, elnézéseteket kérem, de PS1 volt az első és utolsó konzolom, így nagyon nem vagyok képben.
A konzolhoz bármilyen mikrofonos fejhallgató használható?
Itt is fizetni kell az online/multi játékért, mint xboxon?
A harmadik az lett volna, hogy külföldi store-ból (US/UK) lehet-e vásárolni játékokat, de látom pár hozzászólással előrébb írták, hogy igen.
Akkor helyette +1: van valamilyen (értékelhető) megoldás, amivel egér+billentyű kombóval lehet játszani a konzolon?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Con Troll
senior tag
Akkó' bocsi, legalább megnézitek még egyszer. Pedig még vissza is lapoztam pár oldalt.
-
Con Troll
senior tag
Jó kis reklámfilm/nosztalgia ps-ps4-ig. Nekem legalábbis nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest