Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Minecraft
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
válasz Wesder #233167 üzenetére
A harmadik pályán már meg is történt.
"B*szki mondtam, hogy te csak adogasd a cuccot és tálalj, minek jöttél ide?"
Kíváncsi vagyok, hogy mikor szakítunk
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
Az előbb kicsit bevásároltam a store-ban:
Batman: The Telltale Series
Batman: The Enemy Within
The Wolf Among us
Overcooked
Lovers of a Dangerous Spacetime
Firewatch
Dishonored 2Az Overcooked-ot már ki is próbáltuk a menyasszonyommal, és zseniális
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
veterán
Sziasztok! Anthemet tervezi balaki beszerezni launch day-en? Én gondolkozom rajta, de sajnos nincsenek PS4-es ismerőseim (meg egyelőre PS+om sincs)
-
Kanczy
veterán
-
Kanczy
veterán
válasz PainKiller13 #118109 üzenetére
Ha megveszem US accounttal, akkor azt valahogy össze tudom kötni a sima fiókommal? Ennyit megér a GoW és a Shadow of Mordor is, de nem akarok folyamatosan váltogatni
Köszi
-
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Ma már a harmadik kódot kapom SMS-ben az SEN accountomhoz. Ez azt jelenti, hogy valaki próbál belépni rá, vagy bugos a dolog
-
Kanczy
veterán
válasz korte73 #104607 üzenetére
Én kb. 7 perccel előtted fejeztem be a játékot, vicces
Nekem is nagyon tetszett, top5-ös játék nálam. Még hátravan a DLC, aztán pedig jöhet az Arkham Knight, és mind a 4 rész Uncharted
-
Kanczy
veterán
-
Kanczy
veterán
válasz kevepapa #103817 üzenetére
Szerintem ez csak az eleve hibás alkatrészekre igaz. A meghibásodásnak (értelemszerűen) egyre nő az esélye.
Megrendeltem a 105-ös csomagot + 2 év garival (9800). Köszönöm mindenkinek a segítségét, még a hétvége előtt PS4 tulaj leszek
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Ma tervezek venni egy PS-t, lenne pár kérdésem.
- Van jelentősége annak, hogy milyen régióra regisztrálom a profilt? Anno az X360-nál volt, de gondoltam inkább megkérdezem.
- El lehet majd szerintetek adni egy Driveclubot? 90 körül tudnék 1 terrás slimet venni magában, vagy 105-ért bundlet Driveclub, Last of Us Remastered és Uncharted 4-gyel. Ez utóbbi kettő kellene is, viszont az autókázás nagyon nem az én világom, a Last of Us és az Uncharted meg nem ér meg szerintem 15-öt.
- Playstation Store használatához kell előfizetés?
- Lehet valahol több, mint 1 év garival kapni a gépet? Kicsit szűkösnek találom azt a 12 hónapotA válaszaitokat előre köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz Stauffenberg #95018 üzenetére
Pont most akartam én is ezt megkérdezni (bár másik bundle-lel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Óra topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Interactive Brokers társalgó
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest