- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile 2
- Starfield
- Xbox Series X|S
- Már magyar szinkronnal is játszható a Half-Life Alyx
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azur76
tag
Sajnos igen,viszont ha kapsz ingyen játékokat,kiegészítőket lényegében egy játék áráért talán nem olyan gáz.
-
Azur76
tag
Szerintem kezdjünk el újra a gépről beszélni, mert az xboxosok akik ide benéznek lassan röhögőgörcsöt kapnak hogy miről is megy itt a vita
-
Azur76
tag
Akkor most elárulok valamit.
A Centerek is előjegyznek a Sony-nál a PS4-re, és elég nagy az igéret hogy a leadott darabszámok ott lesznek az üzletekben a megjelenés napján
Remélem mostmár megnyugszik mindenki -
Azur76
tag
Én nem a szlovák bejegyzésű netes boltokról beszéltem, hanem itthon bejegyzet,több 10 éve műlödő üzlezekről.
Az áfacsaló netes boltokat most ne keverjük bele.
Minden boltra ugyan az a törvény vonatkozik, és hidd el a fogyasztóvédelem megb....a őket rendesen.
Természetes hogy ne bizonytalan helyről vásároljunk, és ne a fekete gazdaságot erősítsük. -
Azur76
tag
Nem értem ezt a garancia parát.
Nem tök mindegy hogy a Sony Center vagy egy konzolos bolt küldi ki a külföldi szervizbe?
Mivel hivatalosan veszed,számlával garanciával miért szívnád meg?
A fogyasztóvédelmet szerintem egy bolt sem szeretné a nyakára.
A másik dolog meg az hogy pld egy németben vásárolt,ottani számlás garanciás fényképezőt hogy javítanak meg itthon,garanciában a Sony-nál?
Márpedig ez megtörtént,mivel az EU-ban vagyunk itthon is meg kell javítaniuk -
Azur76
tag
A Japánokat a Fifa,meg a BF 4 biztosan nem fogja lázba hozni,nem hiába a Nintendo az első számú konzol náluk.
Csak ha van őket is érdeklő sw akkor fognak gépet is venni.
Egyébként ha jól emlékszem a Ps Vita-nál pont fordítva volt.
Náluk már decemberben megjelent, hozzánk pedig február végén érkezett. -
Azur76
tag
Szerintem kicsit mesterségesen is gerjesztik ezt a vásárlási lázat, kicsit loptak iPhone-ok eladási stratégiájából
-
Azur76
tag
Egyébként meg ha jól tudom Szlovákiában van a központi raktár,úgyhogy onnan érkezik hozzánk is az árú.
Ennyivel előre úgysem lehet megmondani hogy lesz e nálunk PS 4,vagy sem de én úgy hallottam, hogy van rá ígéret hogy jön novemberben.
Egyébként ha nem lenne elég gép, minek hozták volna előre a Japán megjelenést?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest