Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz sz.atesz89 #168050 üzenetére
-
CsonkaImo
addikt
válasz sz.atesz89 #141363 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz sz.atesz89 #115533 üzenetére
US Store-ban nem elérhető, ahogy nálunk sem. Legközelebb az UK Store-ból lehet szedni:
kattÉrdekes amúgy, mert elvileg EU, ausztrál, és holland store-ban található csak meg a téma.
Live-Die-Respawn
-
senior tag
válasz sz.atesz89 #115533 üzenetére
Ez engem is nagyon érdekelne!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz sz.atesz89 #115530 üzenetére
Nem fog menni. Az akcio csak azoknak el, akiknek most nincs Ps Plus elofizetesuk.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
válasz sz.atesz89 #106332 üzenetére
Csinálj az pendrive-odon/külső vinyódon egy "PS4" nevű mappát, azon belül pedig egy "VIDEO" mappát. (Így ahogy leírtam, nagybetűvel, ékezet nélkül - idézőjel persze nem kell.) Azon belül pedig rakd a filmet, de a filmnek külön mappa nem kell.
Baromság, de sokaknál működik így.(#106344) ezozo
Vannak gondok a fejedben a Pro -t illetően.
[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
KaitouP
nagyúr
válasz sz.atesz89 #106311 üzenetére
Megeszi az mkv -t. Más lesz ott a gond.
Támogatott fájlformátumok.[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
A`rpi
addikt
válasz sz.atesz89 #101038 üzenetére
"Valahol meg lehet azt nézni összesen hány órát futott a gép(PS4)?"
Nincs rá statisztika végfelhasználók számára. Következtetni HDD futott óráiból lehet, vedd ki a HDD-t kösd számítógépedre, és ott ellenőrizd HDD diagnosztikai programmal, ilyen például a HDSentinel.
Mielőtt kiszereled a meghajtót a PlayStation 4-ből,
az adatokat helyezd biztonságba.[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
válasz sz.atesz89 #100648 üzenetére
Én a konzolvilágban akartam beszámittatni a sima PS4-et, aztán amikor kaptam választ, hogy maxium 40ezer ha minden rendben vele akkor mondtam köszi nem. Felraktam hardverapróra 2 nap alatt eladtam 65ért. De ennyiért már nem fog elmenni mert a blackfriday-en 69 volt az új
-
Sefter
veterán
válasz sz.atesz89 #100648 üzenetére
576 a leglehúzósabb az általam ismert beszámítósok közül, mondjuk mindig akkor jársz legjobban ,ha magad adod el a régit..
Psn ID: sefter_hun
-
Nayrobi
őstag
válasz sz.atesz89 #72383 üzenetére
A megjelenéskor egyből megkaptuk.
-
Nayrobi
őstag
válasz sz.atesz89 #72378 üzenetére
Az volt, és általában többen nyomják mint pc-n, 70-100 ezer körül.
-
Spancho
senior tag
válasz sz.atesz89 #58677 üzenetére
Ezen leírás szerint.
És én is köszi az ötletet.
Már a fele lent is van 35 perc és játszhatok is vele.[ Szerkesztve ]
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Dicker
őstag
válasz sz.atesz89 #54467 üzenetére
-
A`rpi
addikt
válasz sz.atesz89 #54185 üzenetére
Azt szeretném kérdezni számítógépen belépek a ps store-ba az accountommal tudok aktiválni cd kulcsot a felhasználómhoz?
Igen, itt tudod megtenni:
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
válasz sz.atesz89 #50650 üzenetére
Ez a képes dolog most nálam is előfordult vasárnap. Mondjuk én nem kapcsoltam ki a tévét, csak simán hagytam kb egy negyed órát, majd utána visszamentem, folytattam is a játékot, illetve csak akartam, mivel a pause után egyből fekete lett a kép, de közben meg ugye hallom, hogy megy a játék! 5 perc után viszont magára talált magától!
Gamertag: Vasy09
-
Dreamie
őstag
Nekem volt hasonló problémám, én gariztattam, kaptam másikat.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Madwe
nagyúr
Az elsőre megoldás h ha nem látja a ps4et a kontroller (ha villog akkor nem látja) h kábelesen rádugod s úgy nyomod a ps gombot... azonban ez ha gyakori akkor gariztasd. a 2.ra lövésem sincs, gariztasd
-
Madwe
nagyúr
válasz sz.atesz89 #48638 üzenetére
"Után kérdezi h bejelentkezel e psn-be h tárolja a trófeákat stb.. Ott a nemre nyomtam" Itt a hiba valószínű, mert mind a psnre mind az ea szervereire be kell jelentkezni, s valszeg nem a psnre akart (amibe már be vagy jelentkezve alapból) hanem az ea szervereire, amit nem engedtél neki. Hát engedd neki.
-
Dicker
őstag
válasz sz.atesz89 #48621 üzenetére
Nem guest nevű profilt kell csinálni, hanem Play as Guest-ként kell bejelentkezni a második kontrollerrel.
-
Dicker
őstag
válasz sz.atesz89 #48619 üzenetére
Be kéne kapcsolni a másik kontrollert is.
-
Dicker
őstag
válasz sz.atesz89 #47735 üzenetére
Go Customize -> Teams -> Reset all squad -> Dowload lasted update ingame.
Próbáld ki.
-
bandi0000
nagyúr
válasz sz.atesz89 #47735 üzenetére
Nekem ma ment, nekem néha azt szokta dobni hogy nem tudott csatlakozni a szerverhez de aztán jó lesz
Xbox One: bandymnc
-
Djuree
félisten
válasz sz.atesz89 #46085 üzenetére
ez milyen kód?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
xenom0rph
őstag
válasz sz.atesz89 #41563 üzenetére
Csináld meg a tőzsdés küldetéseket, ott adnak tippeket hogy milyen részvényt vegyél. Abból veszel sokat és eladod haszonnal.
halahala
-
Pöttön
őstag
-
Xirtam
veterán
válasz sz.atesz89 #40150 üzenetére
Abba a SONY szervizbe viszed ahova csak szeretnéd, ők úgy is csak cserére jogosító papírt adnak. A letöltési sebesség pedig nem meglepő, PSN ennyire képes. Ez miatt nem fogják neked sehol sem cserélni. Maximum ha jó szervizt fogsz ki, és sz@rnak a lecsóba.
Plusz X-hez képest gyengébb a hálózati adaptere a PS4-nek. De igazság szerint kit érdekel, hogy 1 óra alatt tölt le valamit vagy 2 óra alatt amikor rest módban is tölt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz sz.atesz89 #36593 üzenetére
Ó, óhhhohóóó, várjál csak, majd megmagyarázzák hogy az a kukacos sz@r, gyakorlatilag sokkal jobb mint az Injustice, mert az egy aranyos játék, ez meg egy csúnya verekedős.
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
shunter
aktív tag
válasz sz.atesz89 #36558 üzenetére
Nincs mit! 😊
-
tarti19
senior tag
válasz sz.atesz89 #36552 üzenetére
Azért látod, mert a ps+ s a magyar accod elsődlegesre van állítva a PS4-en.
Mikor lehet tudni, a fekete pénteki akciókról előzetesen?
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
Madwe
nagyúr
válasz sz.atesz89 #36552 üzenetére
a store-t még jó hogy eléred a ps+ a multihoz, a cloud savehez, az ingyenes játékokhoz kell...
igen, ha a magyar primary, akkor usa is mindenhez hozzáfér.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz sz.atesz89 #36518 üzenetére
a next gen verziókból ezt kivették tudtommal :S
-
losilee1337
aktív tag
válasz sz.atesz89 #36516 üzenetére
Üdv tudsz fifázni csak előröl indul a játék mintha most raknád be elöször.
[ Szerkesztve ]
Psn id: HungaryLosi
-
Madwe
nagyúr
válasz sz.atesz89 #36162 üzenetére
Kábelezz, ne wifizz ha lehet. tedd dmzbe a ps4-et, ha dhcp-d van akkor ossz ki neki fix ip-t elötte. Ha valami nem megy írj rám nyugodtan
-
Nayrobi
őstag
válasz sz.atesz89 #36162 üzenetére
Húú, rohadtul nem értek ezekhez, de írj pm-et és talán közösen kitaláljuk hogy mi a bibi.
-
Nayrobi
őstag
válasz sz.atesz89 #36160 üzenetére
Ugyanilyen routerem van, 500/100-as netnél a teszt 80/50-et hoz ki, de a letöltés gyorsabb szokott lenni, például a mai lego batman demot ami 800 mega, azt 1 perc alatt lehúzta.
-
Madwe
nagyúr
válasz sz.atesz89 #36156 üzenetére
Használj kábelt WiFi helyett. Valamint a sony szerverek is korlatozhatnak, nem feltetlen lesz mindig a max a letöltési sebesseged... Nekem amugy 80mbpset általában hozza...
-
Gijon
senior tag
válasz sz.atesz89 #36154 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a ps3 összefoglalót, mert több ifó van Store-ról, de idézek belőle: "Régióváltásra egy módon van lehetőség, amennyiben új accountot készítünk ebben az esetben azonban a korábban említett tartalmak (PSN ID is) azon az accounton maradnak. Ettől függetlenül nem ritka, hogy egy-egy felhasználó – a különböző Store-ok különböző előnyeit kiélvezve – több régiós accounttal rendelkezik."
-
tarti19
senior tag
válasz sz.atesz89 #36152 üzenetére
Azért, mert ez amcsi store volt.
Így nem fogod tudni használni a magyarral. Le van tiltva.PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
tepenzed
őstag
válasz sz.atesz89 #36149 üzenetére
usa storeba megtalálod azokat a témákat.Az orderest is,de az fizetős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest