Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz bghistvan #276009 üzenetére
Nyugodtan használhatod állítva is, nem lesz tőle baja. Most már nálam is állítva üzemel, mert úgy jobban elfér. A hűtés az még hatékonyabb is, mások radírral emelgették az alját, hogy jobban szellőzzön, de így még szabadabban van. Az optikai meghajtónak nem gond, amúgy a PS5-nél ez az alap helyzete.
-
Pöttön
őstag
válasz bghistvan #275988 üzenetére
Knack 2, It takes Two (az egyik legjobb co-op amivel eddig játszottam), Diablo 3, és egy csomó indi, (persze ha a látvány orgia nem szempont ): Door Kickers Action Squad, Lovers in a Dangerous Spacetime, Overcooked 1-2, Moving Out, Enter The Gungeon, Tricky Towers, Broforce
Magyar felirat egyikben sincs, de nálunk nagyon bevált játékok amiket nagyon szeretünk.
Nagy kedvenc még a Knowledge is Power. Ebben magyar szinkron is van, telefonon játszható kvíz játék.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Frod
addikt
Unravel 2, It Takes Two, Way Out (egyik sem magyar)
Közös bennük, hogy egyiket sem kell megvenned, mindössze előfizetsz egy hónap EA Play-re 1230 Ft-ért, és mindegyiket eléred!
(miután előfizetsz ne felejtsd el az automatikus megújítást kikapcsolni, így nem futsz abba bele, hogy magától leemeli a rendszer a következő havi árát)Do you see the white shadow?
-
Magyar feliratos szerintem nem sok van, amit ketten is lehet játszani. A Knowledge is power és Frantics magyar szinkront is kapott, de ezek inkább party játékok, viszont ezt lehet többen is játszani.
A minecraft is kétjátékos, magyar nyelvű és sok nő is játszik vele.
Van még a Lego Worlds, ez inkább gyerekeknek való, magyar feliratos. Ezen kívül bármelyik lego játék, de azokban úgy emlékszem nincs magyar felirat.
Overcooked, Bomberman, Rocket League is jó lehet, bár ezekben sincs magyar nyelv, de baromi egyszerű és szórakoztató játékok.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Nirvatti
tag
válasz bghistvan #275981 üzenetére
Én sem azért dobtam be a témát, hogy összezavarjalak.
Csak mint lehetséges opciót, hogy 9.00-n működik, legálisan meg nem.
Remélem belement az eladó a frissítésbe, semmi gond nem volt és boldog tulaja vagy már a készüléknek.
Amennyiben így van, használd egészséggel, sok örömöt hozzá! -
interstate76
addikt
válasz bghistvan #275975 üzenetére
Nem a veled szembeni rosszindulat generálta az általad kifogásolt hsz-eket, hanem az, hogy az adott szoftververziót a hirdetésekben azért szokták kiemelni, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy az érintett masina esetén megoldható a warez. Emiatt ezek a gépek drágábbak is szoktak lenni a legfrissebb rendszerszoftvert futtató társaiknál, így nem törvényszerűen, de jellemzően tényleg azok veszik meg, akik warezolni akarnak. A topik összes lakója örül, hogy esetedben nem erről van szó. Semmi irónia, tényleg így van!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz bghistvan #275975 üzenetére
Egyetlen dologra kell figyelni, hogy ne legyen bannolva a konzol. Szóval erre kérdezz rá attól akitől vásárolod, jelezd, hogy számodra szükségesek a konzol online funkciói. Amennyiben lehetőséged van rá, akkor fizetés előtt próbáld is ki, frissítsétek a legújabb firmware-re, és jelentkezz be a profiloddal. Ha ez így működik, akkor nincs semmi gond.
-
Elims
veterán
válasz bghistvan #275961 üzenetére
Szia!
Csatlakozom Tboy-hoz,frissítsd.
Hírdetésekből gondolom,hogy a 9.00-t fel lehet törni,azaz viheti a letöltött játékokat,viszont akkor az online része a gépnek megszűnt.
Olyan árakon vannak játékok amiért már nem éri meg ez a mínusz.
Arról nem is beszélve,hogy a tört gép hamar érvényét veszti.Letöltesz mindent és a bőség zavarában kuka az egész,hetek alatt megunod (szó szerint).
Sokkal érdemesebb megvenni 1-2-3e-ért megvenni egy uncharted-et vagy vmit ami tetszik és annak kijátszása után újra egy játék.
Hallgass rám. ;-) -
RangerFox
veterán
válasz bghistvan #204338 üzenetére
Nem, a ps profilodból jelentkezz ki meg vissza. Nem, a tv felbontása nem befolyásolja ezt. Azért nem ajánlanám a Ps-t hbo go nézésre, mert relatív hangos és nincs jól optimalizálva az app rá. A menüben való böngészés során mindig érezni fogod, hogy nem folyamatos, sokszor újra kell indítani az appot is, mert hibaüzenettel kidob.
-
MODERÁTOR
válasz bghistvan #178977 üzenetére
Kicsit fura a kérdés, merthogy a szuper-mintavételezési módnak csakis ott van értelme. Viszont ugyanaz igaz rá mint a teljesítményfokozó módra, ha anomáliát észlelsz, akkor érdemesebb kikapcsolni az adott játéknál. Egyes esetekben a bekapcsolása teljesítményvesztéssel jár, ugyanúgy mint UHD TV-n. Ugyanis van olyan játék ahol választani lehet a magasabb felbontás és a magasabb fps között.
-
F-ECT$
titán
-
MrDrake
tag
válasz bghistvan #169944 üzenetére
https://www.gran-turismo.com/gb/gtsport/manual/#!/controller/content02
Azt nem tudom, máshol hogy működik.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz bghistvan #164907 üzenetére
Itt tudod beallitani az automatikus letoltesek-et.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
KaitouP
nagyúr
válasz bghistvan #163704 üzenetére
Nincs azért ekkora gond. Csak nagyon sokakban rosszul van meg a játék címe, nem árt ezért helyretenni a dolgot.
Gyere csak, vagyunk ott egy páran, valószínűleg minden egyéb kérdésre tudunk választ adni a játékkal kapcsolatban.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
KaitouP
nagyúr
válasz bghistvan #163636 üzenetére
GRAN TURISMO. Nem GranD. Nincs DÉ. 1997 óta elég sok idő telt el ahhoz hogy megtanuljuk a játék nevét.
Egyébiránt ahogy mondták, GT6 az PS3 -mas cím, az aktuális Gran Turismo Sport pedig PS4 -en érhető el, és ha csak kontrollered van, akkor ez a cím az ami játszható lesz számodra, persze csak ha megelégszel azzal, hogy nagyjából a középkategóriát fogod tudni csak elérni kontrollerrel. [Project Cars az komolyabb szimulátor, ott csak kormánnyal van esélyed, GT Sport az arkád és a szimulátor között helyezkedik el, avagy amolyan "simcade".] Ez egy masszívan online multiplayer-re kihegyezett cím, bár vannak offline versenyek, de a versenyzés igazi ízét csak emberek ellen kóstolhatod meg, és hidd el nekem, ha rákapsz, ott sem akarod majd hagyni a játékot. Persze ha nem gőzölsz majd be kezdetben a lökdösődésektől, ellenfelek szabálytalanságaitól. Makacsold meg magad, ha fel tudod majd küzeni magad S SR rankig, ott már javarészt kultúrált versenyzésben lehet majd részed.
Ha meg majd úgy akarsz versenyezni mint azok akik a Top 10 legjobb köridőt futják meg, akkor kormányra lesz szükséged, majd utána némi időre és türelemre a tanuláshoz.
Hajrá, vágj bele, a Gran Turismo topikban pedig várunk szeretettel: [link]
[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
mcwolf79
veterán
válasz bghistvan #163636 üzenetére
Milyen gépen akarod tolni a GT6-ot? PS Now-on vagy min? Mert PS4-re csak GTS van. Amúgy kontrollerrel én mindenképp a GTS-ot javaslom. PC 2 csak kormánnyal élvezhető szerintem. GTS viszont kontrollerrel is elég jól irányítható. Single tartalom a PC2-ben több van, abban van kampány is, GTS-ban csak ilyen kupák vannak, ahol különböző pályákon különböző autó kategóriákkal kék versenyezni elég buta AI ellen.
Egy szó mint száz: amíg nincs kormány akkor egyértelműen GTS, Ha meglesz a kormány tehetsz Egy Próbát a PC2-vel. GTS -ben irány nyugodtan a multi, mert köridő alapján hasonló tudású emberekkel rak össze a játék.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
-
RangerFox
veterán
válasz bghistvan #162263 üzenetére
Nem visszafelé kompatibilis a Ps4. A legtöbb nagyobb 7. generációs játékot kiadták remastered kiadásban Ps4-re is. Store-ból letölthető számos Ps1/2 játék. Van egy bizonyos Ps Now szolgáltatás, amivel főleg Ps3-as (van benne Ps4-es is) játékokat tudsz streamelni a konzolodra, előfizetéses modellben. Ez magyar store-ról nem elérhető.
-
bghistvan
senior tag
válasz bghistvan #162259 üzenetére
Kendek és RangerFox
,rendben.
Mivel korábban PS1-em volt csak,azt követően csak X-ek..és a 360 Slim Kinect-nél álltam meg,így azért annyira nem vagyok otthon a témában
Olvasgatom a topikot,próbálom összeszedni az infókat,hogy ne érjen meglepetés.
Ugye az X kompatibilis a régebbi játékokkal is,PS4 szintén viszi a régebbi konzoltípusokra kiadottakat is?
A D Chassis verzió mit jelent pontosan?[ Szerkesztve ]
-
-
s7evcsenko
addikt
válasz bghistvan #162240 üzenetére
Most már csak azt nem értem, hogy a set top box hogy kerül a képbe.
Az nem külön bemeneten van az erősítőn a tv-től?
Én úgy gondoltam, hogy PS4->TV hdmi-n->erősítő rca VCR-IN.
Ha még közbe van egy set top box is, akkor az mondjuk bekavarhat valóban."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
válasz bghistvan #162233 üzenetére
"ha youtube fogyasztás a tv-ről,na akkor pedig Vcr In az erősítőben,és akkor szól szépen."
Azért próbáld meg, hogy hdmi-vel összekötöd a tv-vel, azon küldöd a hangot, és ugyan itt hagyod az erősítőt (VCR IN).
Ha a tv-n van hangod, akkor szerintem az erősítőn is lesz...
Az erősítő nem tudja, hogy nem youtube szól, csak hogy jön valami."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Peace
nagyúr
válasz bghistvan #162223 üzenetére
Én ezt rendeltem. Szintén csak analóg bemenetes Genius 5.1-es rendszerem van. Sajnos még nem érkezett meg, de remélem, hogy jó lesz!
-
A`rpi
addikt
válasz bghistvan #162223 üzenetére
Hangkártya, plusz Jack - RCA kábel.
-
törölt tag
válasz bghistvan #162200 üzenetére
4$-os megoldás. Ha 5.1-kell találsz olyat is.
Itthon is vehetsz ugyanilyet, de 4-5k boltban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Path of Exile 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Villanyszerelés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból