Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tegla80
addikt
válasz <Lacy85> #120490 üzenetére
Sztem az ingyen az olcsobb,mint 4ropi,de amugy most asszem 3e korul van a prem.(lehet tevedek,de akcios).Plusz igaz,h ezek csak a palyak es semmi egyeb kieget nem kapsz,de azok kb a haszontalan kategoria...lehet nelkule is boldogulni mig a palya nelkul azon jatszani nem.
Amugy ha valaki premium es megosztja massal az accjat akar csak addig mig a masik leszedi inditja 1szer a tartalmat az is megkapja es meg is maradnak neki a tartalmak.A palyak persze nem indulnak megosztas nelkul,de a tobbit mar nem tudja elvenni a rendszer a felhasznalotol. Amugy En zzola-tol kaptam( ) anno atmenetileg x ideig prem-et es csak azert vannak meg azon dolgaim.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
bandi0000
nagyúr
válasz <Lacy85> #119626 üzenetére
azt kell pedig, különbözö fps, tps be van azért már pár száz órám, bf1 be is akkor kezdtem el plusszos lenni, mikor rá függtem és szinte csak az ment, és még ez is szar stat pl Def hez képest
ProEvoFan: nem feltétlen a reflexre gondoltam, hanem akkora az aim, vagy a fegyverek nagyon vissza rúgás nélkü lönek, hogy könnyű eltalálni bárkit
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
MODERÁTOR
válasz <Lacy85> #103773 üzenetére
Nekem meg nem ment elsőre (se bankártya, se PayPal), de várakozás után meg jó lett (ugyanazon adatokkal, még ékezet is van a nevemben). A cserekártyámat már előre regisztráltam, napokkal később pedig gond nélkül fizettem vele.
De sajnos sokaktól lehetett már olvasni, hogy probléma van. Ezért is feltételezem, hogy elég általános dolog. -
törölt tag
válasz <Lacy85> #103438 üzenetére
>De ennek mi értelme van? Vagy a menü van előtted, vagy játszol. Gondolom olyan nem fordulna elő, hogy rosszabbul fut a játék, mert a háttérben fut az OS.
Nos ez nem így van. A alaprendszer is egy virtuális réteg (gyak. egy virtuális gép), a játék pedig egy másik réteg, gyakorlatilag izolálva egymástól(nem teljesen, de majdnem). A játék alatt az alaprendszer teljesen működőképes és teljes funkcionalitással fut. Kezeli az üzeneteteket, a partyt, a friendlisted, a kéréseket, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.