Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz leviske #188839 üzenetére
Köszi srácok a segítséget! Igazából a GoW engem annyira nem vonz, Monster Hunter World meg van PC-re is. Bennem inkább a sztoris játékok miatt merült fel a PS4 vásárlása, mert abban most már kb 4 éve elég nagy pangás van PC-n, míg eközben PS4-re jött elég sok jó cím (Detroit ugye, Until Dawn, stb).
Akkor ezt az unlockolt fps dolgot számításba fogom azért venni.
-
MODERÁTOR
Mint látod megoszlanak a vélemények. A Pro alapvetően némi grafikai többletet ad, ami a legtöbb esetben jobbára magasabb felbontást jelent, illetve egyes játékokban van resolution/performance kapcsoló, vagyis választható a jobb futási teljesítmény is. Az exkluzív címek grafikájával és játszhatóságával nem szokott gond lenni, bár mondjuk a GoW nálam is inkább performance módban adta jobban.
Nem lősz mellé a Slim-mel, ha VR tartalom nem érdekel, akkor megfelelő választás, akár használtan is. Ha hosszabb távban, vagy esetleg későbbi eladásban is gondolkodsz, akkor viszont érdemes lehet megfontolni a Pro-t. -
-
Wlac
Ármester
Ha érdekel a VR is, akkor Pro, ha nem, akkor szerintem elég a slim. Nekem egy FAT gépem van, és egész közelről nézek egy egész nagy 4k-s tévét, de nem vettem még észre, hogy kevés lenne a teljesítménye. Ha a pénz annyira nem mérvadó, akkor viszont az értékállóság és eladhatóság miatt is jobb választás lehet egy Pro, bár egy akciót megvárnék vele.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
raggg
senior tag
Egy kicsit széllel szemben, de a pro-t javaslom. Elég sok játék támogatja már, pl. ahogy írták a GoW sem fix 30, hanem unlockolt framerate-tel megy. Vagyis lehet nincs meg a 60, de azért a 30-nál simán lehet több. :-) De ezt tudja pl. a monster hunter is. Én a helyedben egy időtállóbb gépet vennék (mégha kicsit a generáció végén vagyunk is), még jöhet ki játék ami jobban fut a pro-n és játszanád
ragklaatPS
-
NyMRooD
őstag
Ha csak azokért veszed, mondjuk pc vagy x mellé második platformnak, akkor bőven elég a slim, egyébként a pro. Azért azt hozzá tenném, hogy amilyen slim árak vannak mostanában én csak pro-t vennék.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Xirtam
veterán
Dice, vicces, főleg, hogy az EA meg a Microsoft egymás fenekét nyalják jelenleg.
A Microsoft által megálmodott és bevezetni kívánt rendszer hosszútávon sokkal kifizetődőbb, és előremutatóbb mint a SONY-é.
EDDIG
De mint tudjuk minden konzol a megjelenés után folyamatos változáson megy keresztül.
Az viszont látszik, hogy a GAMER-eket ez pont nem érdeklik. Csak fröcsögnek és jelenleg mindenki a PS4-et tartja konzolnak. Ezzel nincs is baj, Microsoft is megmondta, aki csak játszani akar PS4, aki többet akar az Xbox One.
De talán a PC fog ebből a legtöbbet nyerni.
# akela91
Anno PS3-at is azért lehetett törni mert a SONY engedte. Ez így működik. Xbox-ot is azért lehet törni. Nem ül otthon a srác, és megálmodja a lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
Jelenlegi ps3 psn+ rendszerből kiindulva: havi 3 (lehet 4) ingyen full játék van hozzá. Ezzel addig játszhatsz, amíg van élő plus előfizetésed. Utólag is le tudod tölteni a játékokat, ha az adott hónapban elindítottad a letöltést (akár úgy is, hogy rögtön megszakítod, bent marad a letöltési listában). Ha letelik a +, akkor nyista. De ha újra előfizetsz, akkor újra megint nyomhatod velük.
Szerintem abszolút megéri, egy új teljes játék áráért (egy éves plus előfizu díja) kapsz kb. 30 db-ot. Ebből kb. úgy alakul havi szinten, hogy van egy top játék, van egy kicsit gyengébb, meg egy futottak még kategória, bár ki lehet fogni olyan hónapot, hogy mindegyik játék jó a maga kategóriájában. -
-
Def26
félisten
"Lehet kapni a PS-hez olyan alakú (minőségi!) gamepad-et, mint amilyen az Xbox-hoz jár? Arra az esetre, ha
nem jönne be a PS4 kezelője."Én azt olvastam, hogy elég komoly titkosítás lesz beépítve. Nem engedélyezik a külsős cégek semmilyen termék gyártását a géphez. Ugyan ez lesz xbox -nál is. MS dönti el, hogy mit engedélyez.
Ha lesz is, és megállapodnak akkor gondolom pl. razer biztos gyárt majd.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Ghard
őstag
Te most komolyan azt kérdezed, lehet e másfajta gamepad-et venni a gyárin kívül egy olyan géphez ami fél év múlva jelenik meg?
Még múltkor volt róla szó, hogy egy két nagy sony fejes sem tudja pontosan milyen a gép hardvere, akkor egy Speedlink külsős cég mégis honnan a fenéből tudná, hogy mit gyártson a géphez?
Ez így korán reggel odavágott. -
Mister_X
nagyúr
Pedig a The Last of Us is Network Passos emlékeim szerint. Nekem speciel mimdegy, hogy van-e vagy sem, mert általában megtartom a játékokat, ellenkező esetben meg nem ront annyit az értékén, mint egyesek hiszik.
Az az egy milliárd meg nem csak arra a 15-re, hanem úgy az összes futó projektre ment el amiből lehet csak 2-3 év múlva lesz kézzel fogható termék.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- ASUS ROG Ally
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest