Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrterminator
aktív tag
válasz
Black Dragon #74637 üzenetére
Kb 5x toltam végig, más-más stílusban. Pedig a játékmechanika nagyon jó, mai napig is csak próbálkoznak az utánzásával, már aki egyáltalán megpróbálja.
Ez a játék az 1/3 tól kezdi kibontakoztatni magát és a játékost, aki pedig a végére ér az fogja tudni miért hajtanak fejet a játék előtt (és itt nem a történet kibontakozására gondoltam) Játékmenet, történet és a grafikát se nagyon tudják felülmúlni mai napig, nemhogy ezt egyszerre.
Ez játék nekem 2x játéknál adta a legnagyobb szépséget!, a történet minden apró részlete összeállt, amikre nem tudtam figyelni, vagy elkerülte a figyelmem. (még 3x újrajátszás során is tartogatott meglepetéseket) megtanultam a játékmechanikát, így tudtam sunnyogni és spórólni, de ha úgy tartotta kedvem a felhalmozott arzenált Rambóként vetettem be, na az tudott epik mozzanatokat okozniahogy a sunnyogás is
. Vagy épp órák óta lopakodó üzemmódban toltam és felfedtek
New Game+ ban easy módban végigvittem halál nélkül a játékot, az volt az igazi feeling, úgy játszani. Hiába könnyű a játék, de nagyon izgalmas lett azáltal, hogy jobban vigyáztam az életemre, mint legnehezebb fokozaton
és jobban is élveztem.
Meg persze Platina is a játék. -
Snike
aktív tag
válasz
Black Dragon #74637 üzenetére
Lőszerrel én is spórolok, és minden zugot átnézek a cuccokért (van is eredménye).
A játék szerencsére eddig egy csőjáték, de ezzel nincsen gondom (könnyebb felderíteni a terepet).Viszont tényleg zavar hogy néha az ajtóban áll az ellenség és nem enged tovább, pedig előtte játék felajánlja hogy érdemesebb lenne lopakodni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Konzol Screenshot
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest