-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat76
őstag
válasz marilllyo #67675 üzenetére
Hát legalább 100 kört mentem a Venommal mire meglett , ez volt valóban a legnehezebb, most level64-en szívok a Ruf-al , elég komoly köridőket kell megütni , viszont a precíz ívekhez ahol sok időt nyerhetünk egyre jobban úgy érzem kevés a Dualshock 4 , egy jó köridőt menni joy-al nehéz, sokat kell gyakorolni, kell egy frankó kormány ☺☺
LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
LeventeV
senior tag
válasz marilllyo #67675 üzenetére
Említettem én is azt a versenyt egy korábbi hozzászólásomban. Több órán keresztül próbáltam mire sikerült azzal a szar Venom-al.
Közbe megvan a platina. Másfél óra kellett végül a 150 drift eventnek, de sikerült. Azt hiszem egy darabig nem indítom el a játékot, mert elég volt. Minden trófea megvan, az Allstars tour-on kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szólánc.
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Új Steam Deck OLED 512GB + Samsung 512GB SD kártya + Spigen tok + üvegfólia + hordozó tok
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nyugatinál Playstation 5 slim / fat / pro + 2 év garancia + beszámítok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával