Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
FollowTheORI #242387 üzenetére
Szerintem ha eléggé innovatív és lehengerlő a story, akkor simán mehet 1 éven belül is. A probléma az volt, hogy volt egy iszonyatosan lapos történettel megáldott, de élvezetes játékmenetű Origins. Majd kaptunk egy átskinezett Originst ismét egy nem túl fenomenális történettel és főhősökkel. Akit elvarázsolt az a környezet, az természetesen élvezte ezt is. Nekem az Origins még elment, az Odyessey már inkább kínszenvedés volt 20-30 óra után. Valamit nagyon át kéne gondolniuk és vérfrissítés sem ártana. Meglátjuk mit sikerül összehozni következő alkalommal.
-
Frod
addikt
válasz
FollowTheORI #242387 üzenetére
Velem pont ez történt az AC3 után.
Aztán hallottam, hogy a Rogue jó rövid, így valamikor évekkel később az leszaladt még, most már talán készen állnék egy újabbra, de az Odyssey olyan irdatlan hosszú, hogy inkább nem. Akkor már megvárom a vikingest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óvodások homokozója
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest