Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz
ProEvoFan #209961 üzenetére
Akkor segíts nekem légy kedves ebben. A fiam is ezerrel nézi a yt-on, de egyelőre nem vettem még meg neki. Eléggé látom benne a kreatív dolgokat és nagyon vágja a gyerek. A store-on egy csomó rész ingyenes legalábbis a psprices ezt mutatta még 2 órája, van story mód, season 1, azon belül epizódok, season 2, különböző textúra pakkok, ez nekem átláthatatlan. Mit érdemes megvenni? Gondolom ha minden akarnék egyben az egy vagyon. Amikor youtubereket néz, sosem a story mode megy..
Én meg nem folytam még bele sosem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Formula-1
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest