Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz
#20844032 #150161 üzenetére
Csak ha szólnak a kollégának, hogy necces az újabb példány beszerzése (a honlapjuk szerint még mindig van készleten) akkor megrendeli máshonnan (akár ezt akár másik csomagot) és nem csúszik le az ingyenes God of War-ról. Velem már hasonlót csináltak egy Guitar Hero-val, folyamatosan azt kommunikálták felém, hogy lesz, mert van raktáron, de 5-7 napig (napi 1 szállítás mellett) sem jutott le Budapestről Debrecenbe, szóval visszamondtam, hogy ne csússzak le az akcióról és megrendeltem az MM online boltjában majd egy telefon hívás után 1 órán belül a kezemben volt, ugyan azon az áron.
Egyébként én is várok tőlük egy ilyen csomagra, igaz későbbi kiszállítással kértem, kíváncsi leszek, hogy mikor reagálnak, de inkább ma vagy holnap fel is hívom őket, mert szerintem hetekig várhatnék. Szerencsére nekem már nem túl fontos (ajándék lett volna, de most már a saját slim-em cseréje miatt van rá szükség), kíváncsi leszek, hogy felajánlanak-e valami másik csomagot, ha nem tőlük sem veszek többet semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest