Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolom89
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #107577 üzenetére
Persze értem én h mit mondasz, meg wicheren kívül én is így vagyok vele, viszont pont a eicher az amit megvettem storebol, mivel 7490ft-ért megkaptam hozza mindent, azért nem rossz h ebbe az árba benne van a 2 dlc plusz letölthető hozzá sokminden. Arról nem beszélve h külön tetszik h nem kell lemezt ki be pakolnom ha épp mást akarok berakni. De hat ízlések és pofonok, tömören az a véleményem h 6ezrert csak akkor érdemes megvenni ha csak kiprobalod de nem jön be, ha ki akarod pörgetni teljesen akkor nem éppen a legjobb vétel
-
batai15
félisten
válasz
ViktorHUN79 #107577 üzenetére
és a használthoz járnak a dlc-k? legalább a két kiegészítő? ha igen honnan rendelted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- sziku69: Szólánc.
- Hardcore café
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG Ally Z1 Extreme Prozessor, 16 GB LPDDR5 RAM, 512 GB
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új Mario Party Superstars
- Nintendo Switch + 128GB SD kártya + kiegészítők / RingFit Adventure
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AM 4 Lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest