Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
Sajnos még mindig vannak olyanok, akik azt hiszik hogy miutàn a filléres konzolt megveszik utàna minden is jàr nekik hozzà ingyen.
Ja a màsik meg hogy pont most vannak akcijók is...
Tegnap àtnéztem a zöld listàt és lemartam az arcom hogy milyen filléres àron mennek a jàtékok, amik màr megvannak. -
Wesder
titán
válasz
lionshamlet #222310 üzenetére
Ez egy Flack Briday.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #222167 üzenetére
Azért ezt a lenéző stílust hanyagolhatnàd...
-
Wesder
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #222149 üzenetére
Az ugye megvan hogy a KP nem 1stparty studio?
-
Wesder
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #222053 üzenetére
Zoly nem értette a jàtékot, ennyi.
Viszont a FO-t dicsérte, csak bugos mint a fene.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #222013 üzenetére
Tudod mi a durva? Nem szeretem a SW univerzumot, de a FO-rel jàtszani akarok. Remélem haràcsonyi akcióban kap egy 30-50%-ot.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #221994 üzenetére
Rezgés nélkül hogy lehet jàtszani? Persze vannak olyan jàtékok, amik elmebeteg módon rezegnek még a legalacsonyabb fokozaton is.
Dishonored-ben az nagyon tetszett, mikor a szív volt a kezedben lüktetett a controller. -
Wesder
titán
válasz
markknight #221980 üzenetére
A Death Stranding az év jàtéka. Ezt mindenki tudja.
-
Wesder
titán
válasz
barcabazsi #221964 üzenetére
Nem viheted àt.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #221920 üzenetére
Volt 3 napig. A stílusra ràkattanni biztos nem fogok.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #221879 üzenetére
Akkor gondolom te mint "illetékes" eltudod magyaràzni, hogy mi mindenre is alkalmas még a tapipad.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #221866 üzenetére
Az Until Dawnban tudtam vele lapozni, amit az R analóggal is megcsinàlhattam volna. Hurrá.
Deck
1x vettem le az elemtartó fedelet, mikor bekeraktam az akku-t. -
Wesder
titán
válasz
callmeakos #221769 üzenetére
Kukàzhattàk volna egész nyugodtan. Beleraktàk a select gombot, annak a helyére meg egy ratyi Share gomb került. Nem értem miért ragaszkodnak ennyire hozzà.
-
Wesder
titán
Belenézetem ebbe a Csillagok Hàborognak új jàtékba.
Nem szeretem a jàték univerzumàt, de a jàtékmechanika jónak néz ki. Majd ha Vault-os lesz végigvisszük. -
Wesder
titán
Ha meghalok, akkor van valami penality? Most jöttem ki a bubkerből, első vàrosi rész. Igazàból nem tudom mit kellene pontosan csinàlnom mert a térkép sem jelez nagyon semmit. A Surge is azért maradt abba, mert beleuntam hogy 35763x megyem màr ugyanazt a kört és tàpolom magam hogy ne azonnal csapjanak le. Itt mondjuk tetszik hogy lőfegyver is van, meg hogy ha ütőfegyverrel tàmadok az a staminàt nem annyira eszi. Ellenben ugye a sprint meg dodge.
-
Wesder
titán
válasz
Rigormortiis #221643 üzenetére
Nekem is tetszik, csak béna vagyok hozzà
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #221612 üzenetére
Semmi érdemlegeset nem mutattak. Ami meglepetés volt az a KH széria Yakuza meg FF széria jönn Xboxra GamePass-ban majd.
Mondjuk abban nem tudom mi a bepalizàs hogy erős konzolt akarnak meg BC-t meg CrossPlayt. -
Wesder
titán
"Ingyenes" lett a Remnant, gondoltam teszek vele egy próbàt.
Mennyire Soulslike? -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #221603 üzenetére
Mivel a BC-re meg a CrossPlay-re fognak fókuszàlni, semmi sem fog vàltozni. Xbox-on lesz olcsó gaming PS-en meg exklúzívok.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #221266 üzenetére
Hagyjad màr... A Sony amihez csak hozzàér arannyà vàlik, sőt még a Disney-t is megregulàzza hogy egy 4A minőségű SW jàtékot tehessenek le az asztalra ha megkapnàk a licencet.
-
Wesder
titán
válasz
Zoleee83 #221204 üzenetére
Nekem majd egy jobb gitàr kell. 60€-ért vettem egy alapot pötyögni. 10€ volt a jàték,(éppen heti akciòban volt) meg talàn 20€ volt a kàbel Amazonròl. Eredeti, frissen bontottam ki a dobozbòl. Szoktam jàtszani magàban is gép nélkül és itt-ott màr zenének nevezhető a produktum.
Szerencsére a kàbel mindennel is kompatibilis, amire a Rocksmith kijött, így még tipusra sem kell keresni hogy PS4 XO PS3 X360 vagy PC. Most 28€ Amazon.de-n a kàbel. Azt nem tudom hogy Jack to USB is működik, vagy csak eredetivel.
Vettem is pàr dalt, mert miért ne:
Santana-tòl a Smooth meg a Black Magic Woman, akkor FFDP-től a Bleeding és Bad Company. One Republictòl a Counting Stars-t meg a Life is a Highway-t Tom Cochrane-től. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #221018 üzenetére
Ott màr most is ad visszajelzèst a ravasz. Forza ès Dying Lightban nagyon hasznos.
-
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #221016 üzenetére
Gyro-t tehetnének bele, de màsnak nagyon értelmét nem làtom.
-
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #221013 üzenetére
Azért az elég nagy akadàly, ha hiànyzik a gomb a controlleredről, amit megkellene nyomnod, egyébként meg minden màs működik. Volt egy sràc, aki azt hitte hogy XO controllerrel majd jòl végigviszi az Uncharted 4-et PC-n, aztàn ment a pislogàs hogy kellene a tapipad. Kb ilyen "fejlődésre" gondoltam, ami megakadàlyoznà a kompatibilitàst.
-
Wesder
titán
válasz
bulikavagyok #221009 üzenetére
Kb annyi lenne, hogy belerakjàk a PS5-be ugyanazt a BT egységet, és kész. Feltéve hogy nem raknak a controllerbe valami felesleges újítàst, ami nélkül mondjuk az Uncharted 5-ben nem tudsz tovàbbmenni.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #220993 üzenetére
Miért mekkora ugràs lesz, hogy a DS4-gyel màr jàtszani se merjek PS5 jàtékokat?
-
Wesder
titán
válasz
Rigormortiis #220927 üzenetére
A AAA azt mutatja meg hogy mennyi pénzből készült a jàték.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #220581 üzenetére
Szerintem eggyévàlt a jàtékkal. Nagyon rà volt pörögre, remélem annyira élvezi, amennyire vàrta. Megérdemli.
-
Wesder
titán
válasz
bandi0000 #220557 üzenetére
Persze hogy nem, ez kapàlòzàs hogy a felszínen maradjanak. Mondjuk Sony-ban van annyi hogy nem nyomja víz alà a fuldoklót. Simàn lehetne ez egy + amiért az emberek PS-t vennének, de valamiért nem megy bele a Sony. Gondolom mert 1x jàtszòsak az exklúzívok. Persze vannak kivételek.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #220552 üzenetére
Mert #4theplayers mondjuk?
Nekem mindegy hogy 60€ vagy 10€-ért viszel végig egy jàtékot, a te pénzed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest