Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
delibab
senior tag
válasz gyuribácsi88 #71096 üzenetére
A játékok még csak csak elmennek, de az árak...
Eddig egyedül az UC-t vettem meg... illetve ha szintén 9k lett volna az NFS akkor azt, most gondolkodok még a destiny-n mert annak nem rossz az ára de nem tudom mennyire kötne le..." Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
GazRic
senior tag
Ac Syndicate tartalmazza a magyar feliratot?
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
marilllyo
veterán
válasz Rigormortiis #71101 üzenetére
Ma van a párom szülinapja. Noobolna ha kockulnék ma. Viszont holnaptól szabin leszek. Nekem is kellenek a survival-ok úgyhogy ha kibírod holnapig...
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
vaguny
tag
Sziasztok!
Nem tudtam ellenállni Destiny akciónak, hamarosan belekezdek. Aki játszik vele, vegyen fel nyugodtan. Az elmúlt időszakban láttam néhány fórumozót a játékkal kapcsolatban megnyilvánulni, ha nem gond, akkor felvennék néhányat közületek.
Esetleg aki hasonlóképp mostanság kezdi/kezdte jelezze.
Köszi! -
Tegla80
addikt
válasz Noda10 #71100 üzenetére
Sztem erre erdemi valaszt nem fogsz kapni.....(talalgatni mindenki tud persze,de olyat talalni aki alkalmi par napos plus-t hasznalt mar es arra raprobalta meg a 14 napost is nehez lesz.)
Nameg ha erdekel a multi es a plus is,akkor miert bajlodsz ilyen "parnapos, demo dolgokkal"?!Amugy sztem nem menne,mert nemhiszem ,h a rendszer megtudja kulonboztetni,h miert volt plus az accon elotte.
Sony® & PlayStation®
-
crue
őstag
Az AC Syndicate season passnak is olcsóbbnak kellene lennie, de teljes áron szerepel az akciós oldalon. WTF?
-
addikt
válasz delibab #71104 üzenetére
A fogatlan nevetős smiley a mondta végén iróniát/szarkazmust szimbolizál (eseteként azt hogy viccről van szó), de látom senkinek nem esett le, úgyhogy hagyom is, és maradok a hagyományos megfogalmazásnál.
Kalap szar játékokat akcióznak, és az árak is nevetségesen magasak.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
A CoD Black Ops 3 kampány része mennyire tartalmas?
A karácsonyi külön akció eddig szerencsésen megkímélte a pénztárcám. Két játékon gondolkodtam, de a végén inkább az eszemre hallgattam.
-
N@idia
őstag
válasz Rigormortiis #71101 üzenetére
Délután este 5 től már leszek én is akkor végig tolhatjuk őket
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Drizzt
nagyúr
PS4-en van valamilyen mód FPS mérésére?
I am having fun staying poor.
-
james001
veterán
Azt nem tudja valaki pontosan hány óráig tart ma az UC4 béta?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Real Ghoost
aktív tag
Hali, PS3 Slim gépemet szeretném egy 4esre lecserélni, a legújabb kiadású 500, vagy 1 terrás változatot szeretném megvenni, tudtok ajánlani megbízható boltot, ahol jó áron megkapom de nem is basznak át?
Illetve ezzel az account megosztós dologgal kapcsolatban tudna valaki segíteni, akár privátban is, hogy ez pontosan hogy működik?
-
zzola
titán
Ejjel feltortek a PSN fiokom es a webkartyan levo osszeg egy reszet levasaroltak es jelszot is modositottak, amirol jott e-mail. Ilyen esetben van ertelme irni a supportnak visszaterites ugyeben? Valaki jart mar igy? Kosz.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz Real Ghoost #71124 üzenetére
Mindkét kérdésedre + az összes esetlegesen felmerülőre full részletes választ találsz aaaaz összefogcsiban.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
crue
őstag
Baszki ez már nagyon durva, egyre többen járnak így. Többek közt én is, csak engem pont játék közben törtek fel és gyorsan törölni tudtam a kártyámat, így nem tudtak lehúzni. Addigra megváltoztatták a jelszót, mert természetesen a jelszóváltoztatáshoz semmiféle megerősítés nem kell. Az ügyfélszolgálaton meg ment a csodálkozás, hogy ők ilyet még sosem láttak. Majd a hülyének nézés, hogy biztos nem adtam meg valakinek stb. Anyátok picsáját.
-
MODERÁTOR
"Ők ilyet még sosem láttak" - azért ez nagyon vicces, nem olyan rég volt a 77 millió account egyszerre feltörve...
A fekete pénteki vacakoláskor feltöltő kártyákat vettem, most gyorsan töröltem a PayPal-t, Web MC-t, AmEx CC-t. Persze ez sem véd meg a feltöltött Wallet lerablásától... amikor ki akartam próbálni, hogy a korábban beállított és használt fenti fizetési formák működnek-e a fekete péntek utáni diliház után, vettem valamit, a store (jel)szó nélkül a Wallet-et használta, gondolom nem figyeltem az elsődleges fizetési beállításra (megjegyzem máshol ha meg is van adva elsődleges fizetési mód, checkout-nál rákérdeznek mivel akarok fizetni, nem csak zsebrevágják a zsetont)Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Tegla80
addikt
-
delibab
senior tag
válasz gyuribácsi88 #71116 üzenetére
Nyugi, nekem leesett... csak én nem vagyok ennyire szélsőséges ezért írtam, hogy a játékok szerintem nem rosszak csak az árak lehetnének jobbak!
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
marilllyo
veterán
-
WaterWawe
őstag
Üdv!
A Rainbow Six Siege-t kipróbálta már valaki? A bétában rengeteg probléma volt a matchmaking-el, illetve a partyval való joinolással. Ezeket javították? -
Wellin9
tag
Szép Napot!
Így 2 év után eljött az idő,hogy belépjek az "új" generációba és a PS4-re esett a választás.
Néhány kérdés foglalkoztat,amikre talán sejtem a választ de,nem igazán találtam rá konkrétumot.
Olvasgattam,hogy lemezes játék esetén is le kell tölteni a játékot,ezt a lemezről teszi meg,mint egy PC-s játék esetében,vagy az internet segítségével(nem feltétlenül gyors a netem,így 40+ gb-os játék esetén eltartana egy darabig).Ezzel kapcsolódóan a PS4 Bundlekben(a most megjelent Players Mega Packre eshet a választás) dobozos játékot szoktak rakni vagy egyszerű letöltő kódot ?Harmadik kérdés már a PS Plushoz kötődne,bár a havi ~2000 Ft nem tűnik soknak érte,de minden játék online részéhez szükséges (gondolok itt például a Bloodborne "online" részére) ?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
phgergo
aktív tag
válasz Wellin9 #71137 üzenetére
Unalmas mar minden nap ugyan azt a kerdes sort elolvasni.... Olvassatok el az osszefoglalot. Illetve olvass vissza max 4-5 oldalt es benne lesz a kerdesedre a valasz. Unalmas mar de nagyon
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
-
cross56
senior tag
Játszik valaki innen a the crew-val? Jövőhét csütörtöktől ráérnék
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Elkezdtem az Order 1886 című játékot, nagyon szép, látványos, de nem játék legalább is számomra. Túl sok az átvezető a gomb nyomkodás és kevés a szabadság. Viszont az akció az nagyon tetszik benne. Használtan vettem így nem bántam meg.
Mellette a Shadow Warrior pörög még a gépben. Színtiszta akció. Tökéletes kikapcsolódás, ha az embernek nincs sok ideje játszani, de szeretne egyet pörögni.[ Szerkesztve ]
-
válasz neato3loco #71061 üzenetére
Ezen hangosan felnevettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Külpolitika
- Mercedes topic
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest