Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
-
optikal
tag
Ez a Far Cry 4 Kyrat Edition érdekes darab csak kár hogy 93€
PSN:Optikal89
-
stilo18
addikt
válasz ForRedGlory #33737 üzenetére
Na, megnéztem neked...
Gondolom a célegyenesben kapnak el...elsőre megettek engem is.
Viszont ha nagy ívben kanyarodtam rá a belső ívre akkor nem esett vissza a fordulat, 3ikban húzatta még egy kicsit az Audit,aztán rakta is a 4.-et.
4 autót előztem meg az egyenesben így.
(Single race, semi-pro szint)
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
kiki22
senior tag
Driveclubhiz a season passt meddig lehet elorendelni?
-
Tutu7030
veterán
Ma játszottunk pár órát a driveclubbal, online közben az egyik futamon ugye volt ez a "legyél gyorsabb xy usernél" szakasz. Na, nem sikerült, mert annak a másik usernek több mint 33000kmh volt azon a szakaszon a sebessége.
A season pass mire jó pontosan?
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Takashi
aktív tag
válasz Tutu7030 #33758 üzenetére
És nem sikerült ráverned? Ejnye...
Amúgy ma végre kicsit ment a multi nálam, sikerült is egy jó versenyt tolnunk a kollégával, behúzva 1.-2. helyet. Amúgy mészárlás a futam, mindenki kilök mindenkit... Viszont amikor együtt meg tudtunk lógni a roncsderbiből, nagy időt vertünk a többiekre.七転八起
-
Rabbitf_24
addikt
-
Tutu7030
veterán
válasz Takashi #33760 üzenetére
Az jó kis futam volt! Csak kár, hogy a későbbi futamnál ledobott a szerver. Utána már nem is nagyon sikerült vissza kapaszkodnom. Nekiálltam én is a venom hot lapnak, öcskössel nyomtunk bele pár órát, de nem sikerült kimaxolni.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
n000rbi
senior tag
válasz Rabbitf_24 #33761 üzenetére
Minél kevesebb csúsztatás, kanyarokat amennyire lehet levágni, legrövidebb utat keresd, minél kevesebbet fordulj,korrigálj, hogy ne veszíts a sebességből. Jobbat nem tudok mondani Én is elkörözgettem pár órát, mire meglett
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz Rabbitf_24 #33763 üzenetére
Menni fog az, nem szabad feladni! Ezerrel ess rá az ívekre, minden centi számít!
-
Neoteric
addikt
Germán MediaMarkt-ba €450 ~ 140k HUF PS4 + 2 kontroller + PS Camera + The Last of Us.
PSN: ne0teric_sAN
-
d3tox1c
senior tag
Teljesen rakattantam a 2 uj Tom Clancy's jatekra....(RS:Siege, meg a Division)
Nagyon varom mindkettot, sajnos csak jovore jon. -
optikal
tag
Elfogadnám
[ Szerkesztve ]
PSN:Optikal89
-
Peat;)
veterán
válasz tDr1v3r #33722 üzenetére
Gta 4 elvileg x360-on ment jobban, nos én már azon nem bírtam az autózást benne, leraktam végül, mert a szemem jojózott 10 perc után. Remélem gta 5 legalább az új konzolokon nem lesz ilyen szánalom. PC-n legalább lehetőség van 1-2 év után elővenni, vagy butítani ocsmánnyá, konzolon a kötöttség viszont van hogy hátrány, és sajnos nem változott a trend az eddig olvasottak alapján. Persze pc-re sincs kedvem költeni, így bízom a ps4-ben, de fel nem fogom miért nem lehet akadozás mentes játékokat kiadni...na mindegy, reménykedem. Gta5 jó teszt lesz, mert prociban még talán gyengébb is a ps4 mint a ps3 így muszáj volt a gpu-kat jobban befogniuk elvileg, reméljük jól megcsinálják!
-
daneel92
tag
sziasztok! a segítségeteket szeretném kérni. full hd tvről fogok rövid időre egy 1680x1050es monitorra költözni a psemmel, amit egy hdmi kábellel, valamint egy hdmi-dvi átalakítóval kötnék össze. viszont amikor bekapcsolom a gépet, a monitor csak vibrál és semmi mást nem csinál, nem igazán észleli. lehet tudni, mi lehet ennek az oka?
Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
shunter
aktív tag
Rákattantam erre a DriveClubra. Lényegébe 1nap alatt felhúztam magam lvl22 -re. Van benne kihívás rendesen. Főleg mikor ezredeken múlik a győzelem 😊 Kiakasztó, de izgalmas.
Nem is értem miér kapott ennyi negatív kritikát. Ok, a szerverhibákért jár a feketepont. Bár a multival én még speciel alig foglalkoztam.[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
válasz shunter #33773 üzenetére
Nem csak a multi...
Engem ami a legjobban bosszant,hogy nem menti rendesen a köridőket...volt,hogy mentem egy világbajnok kört és valami +3 mp-es idővel vagyok regisztrálva a leadbordon!Viszont nekem is iszonyat bejön, élvezet vele játszani és ez a lényeg
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
daneel92
tag
nem lehet valahogy tv nélkül resetelni ezt? emlékszem, ps3 esetében volt ilyen,hogy a konzolon hosszan lenyomva tartottam a bekapcsolás gombot
Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
WaterWave
veterán
fizikáról nem beszélhetünk... autós flipper játék
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Madwe
nagyúr
válasz WaterWave #33784 üzenetére
A menetfizika rendben van. Az ütközések pattogósak (egyébként minden autós játékban valamilyen szinten, csak itt szűk pályák vannak, ergo többet tudsz pattanni ) ami az nfsen nevelkedett vérpistiket nagyon zavar, mindenki más próbálja elkerülni mert normálisan igyekszik vezetni, akkor is zavaró, csak sokkal kevésbé, mert ritkán kerül rá sor...
(#33786) Cyberpunk igen, autók között azért nincs sok különbség, de azért nfshez képest szvsz van leginkább a gumi fizikája miatt nincs szerintem jelentős különbség kezelhetőségben, mert azért azon kívül máshol egész rendben van, úgy tűnik nekem...
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz WaterWave #33784 üzenetére
Ja arcade, de még egy Rivals-ban azért érezhető nemi különbség az autók menet tulajdonságai között itt nem sok. Persze ezt csak tesztek alapján mondom. Nyilván az NFS sem a realisztikus vezetési modelljéről híres.
Szóval meg mindig várat magára Az autós játék itt, ezért irigylem az Xbox-ot.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Madwe
nagyúr
Nincs vele gond Nyilván nem egy szimulátor, GT FM PC iRacing rFactor, de nem is az akar lenni... szimcade-en belül viszont hibátlan szerintem...
(#33789) Cyberpunk nagyon sok újságíró nem ért hozzá... Egyre szánalmasabb tesztek jelennek meg...
Különben is, más elvárások vannak mindenkinél. Ezer meg egy műfaj ezer meg egy alműfaja létezeik, millió meg egy féle user igényekkel... Aki a helyén tudja kezelni pl a DC-t, az imádja (PGR féle simcade) aki pedig FH verő, vagy árkád játékot várt, vagy pont ellenkezőleg, az új GT-t vagy FMet alázó szimet, az meg lehúzza... De ez olyan mintha a Diablot azért szidnánk, mert nem elég realisztikus a világa, vagy az ms flight simulator sorozatot azért, mert túl bonyolult, bezzeg a war thunder... vagy h műfajon belül maradjak, a burnoutot se szokás szidni, h szar a menetfizikája mert nem elég valósághű...[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz Cyberpunk #33789 üzenetére
Ez így van, ezen nem is kívánok vitatkozni. Rengeteg autós játékot végignyomtam minden féle platformon és mondhatom hogy nagyon szórakoztató és jó irányítású játék lett a DC, nem szimulátor de nem is olyan árkád ahol csak a gázt kell nyomni. Még fejre is tudtam állni a gépjárművel, bár nem tudom hogy sikerült.
#33790) Madwe +1
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz Cyberpunk #33792 üzenetére
Szerintem ott bukik el, hogy nem szánnak rá elég időt. Mikor én is elkezdtem ilyen mini morris féle talicskák voltak és hát az tényleg tapad mint a ragasztó, annyira nem tetszett. Viszont a feljebb lévő kategóriákban már nagyon élvezetes az irányítás. Most képes vagyok órákig körözni egy idegen játékos jobb idejének megdöntése miatt pld Gumpert-el.
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
valaki próbálta már a remote playt vita és ps4 között,de úgy hogy nem ugyanazon a wifin?
5mbit/s feltöltéssel van esély kb ugyanolyan minőségű játékmenetre(ping,ne akadjon)? -
Csillag01
aktív tag
Csak nekem ilyen borzalmas a controller uzemideje ? Kb 5 ora utan lemerul low kek fenyel vilagitva. 1 jatekot nem tudok ugy tolni h nekeljen tolteni.... jatek kozben arra parazok mikor kezd el villogni h lemerult. Enyhen flusztralo...
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borderlands 3
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic