Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz Elderath #33090 üzenetére
Megjött az updateNescafé : van akinek már letöltötte van akinek még fel sem ajánlotta a rendszerúgy néz ki csak szívatták a népeket FB csoportban mert hivatalos infót nem találok róla hogy kiadták volna
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
addikt
-
Omli85
őstag
válasz gyuribácsi88 #33102 üzenetére
Aha
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
HaZsolt
őstag
PSN te szemét, már megint
tippszmikszűtéhaldokolsz? -
Nayrobi
őstag
Két napja hozta a futár a DC-t és már befejeztem a tour részt max csillaggal, pedig csak délutánonként toltam, nem volt valami hosszú. Viszont élvezetes volt, szóval a néhány probléma ellenére azért én ajánlanám mindenkinek, majd megoldják a srácok hamarosan, két nap alatt is érezhetően sokat javult a social része a cuccnak. Vett már valaki season passt hozzá? Vannak már letölthető autók/pályák?
-
addikt
-
nkAAA
aktív tag
https://twitter.com/nkaaa
-
Nayrobi
őstag
válasz gyuribácsi88 #33106 üzenetére
Igen, ezt láttam már, csak az volt írva, hogy október és június között kapnak a passosok kontentet, de ahogy látom csak novemberben jön az első adag.
-
N@idia
őstag
válasz Remi1234 #33096 üzenetére
Csak ment a bf4 Azóta már az sem kivágott vmi hibával és b@szik vissza engedni... Lassan fel leszek háborodva,ha ez így megy tovább....Ebben már csak az a legjobb,hogy e-közben is megy a PS+ előfizetés amit nem kárpótolnak + idővel a saját hibájuk miatt...
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Mrdevil
addikt
válasz LeventeV #33097 üzenetére
PC-n nézegetem én is.
Szerintem teljesen jó játék lett, amire ki lett találva azt hozza is. Még a grafika is jó, érdekesen fenn áll az a dolog, hogy az átvezető videok rosszabbul néznek ki, mint maga a játék. ( belső terek kidolgozása, meg pl az a láncfűrészes debil, teljesen jól ki lett dolgozva )
Egy nagyon-nagyon zavaró buta dolog van benne, alul felül nagyon sokat kitakar a két fekete csík, én ezt gyűlölöm. Oké PC-n egy trükkel ki lehet kapcsolni, de akkor meg túl közel hozza a karaktert, az sem jó, sehogy sem jó így. Nem tudom talán PS-en nagy TV-n jobb lehet ez a játék. De ha ott is ekkora fekete csík van, az nagy butaság.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Tutu7030
veterán
Fél év alatt nem játszottam annyit a ps4-en, mint az elmúlt 4 napban. Nekem kicsit bejön ez a dc.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
GazRic
senior tag
Van egy PlayStation® Gold Wireless Stereo Headset. Party-ban panaszkodnak nagyon halkan hallanak.Kell állítani valamit?
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
caska1991
tag
válasz GazRic #33117 üzenetére
A settingsben a devices alatt tudod feljebb venni a microphone level-nél. Ha Normálisan megy a skála fel mikor beszélsz, zöld>kék>piros, akkor nem nálad van a baj. Nálam pont az volt hogy a többieket nem hallottam, de aztán rájöttem hogy a füles bal oldal elülső részén lévő szabályzó pont erre hivatott, hogy balaszolja a játék és a társak hangját. Én azthittem az is egy hangerőszabályzó.
"...nem mindegy hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik...."
-
tepenzed
őstag
pár kép a november közepéig érkező 2.0 frissítésből:
[link]hogy miért november közepéig?
"We have not yet announced a date. That said we don’t want you guys playing some of the biggest games of the year without the biggest update of the year." -Scott McCarthy[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Idei legnagyobb durranás ez lesz szvsz: GTA Nagyon kíváncsi leszek a grafikát milyen szintre hozzák fel, na meg az xbone hogy birkózik meg vele.
-
Tutu7030
veterán
Most nézem, ez a dc nem is teljes képernyős?
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Tutu7030
veterán
-
tigomigocika
senior tag
Keresek megbízható fórumtársat!
Amire nekem szükségem van:
-felesbe vennénk játékot,magyarul egy accountot szeretnék közösen használni.
-ami érdekel majd a GTA V illetve lövöldözős játék.Aki magára ismer és szeretne "felesbe" vásárolni, írjon privátot!
Előre is köszönöm!
XBOX LIVE: rolandinho007
-
kovsol
titán
Hétvégén költözöm és elkezdtem csomagolni a holmikat. Na ilyenkor nagyon nem jól jön ha sok a dobozos játék. Már maga a gépek és a sok különböző vezérlő is sok helyet foglal, és akkor még erre a játékok. Pedig egy tucatot eladtam már, hogy kevesebb helyet foglaljon. [link]
May the Force be with you!
-
tepenzed
őstag
Project Cars valszeg jövőre halasztva,egyre jobb
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest