Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Lassan deje a PS5 infóknak már.. Semmit se tudni. Kb.
Új xbox: "120 fps Support: With support for up to 120 fps, Xbox Series X allows developers to exceed standard 60 fps output in favor of heightened realism or fast-paced action.
Infók: [Microsoft reveals more Xbox Series X specs, confirms 12 teraflops GPU
More specs and performance hints for the next-gen Xbox[ Szerkesztve ]
PS5
-
ProEvoFan
nagyúr
120fps? Ja, PS4es grafikával vagy low grafikán 4Kn.
-
ProEvoFan
nagyúr
Majd felébrednek.
4k30 fps.
Később, mikor kiismerik a hardvert, talán lesz AAA játékokban 4k/60 fps.
Vagy tényleg leszarják a grafikát és rámennek a magas fps számra.Remélem nem ez lesz az irány.De én bízok a sonyban, hogy megmarad konzolnak és odateszi magát az ex gyártásában, mint ahogy tette eddig is és akkor megtudjuk mekkora erő rejlik a ps5ben.Amivel egyet értek, az a "nem jelentettek még be semmi hivatalos infót" hozzáállás már kezd idegesítő lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
Egyébként ennél lesz gyengébb kicsit a PS, vagy még jön egy erősebb box és annál?
Press "F" to pay respects.
-
saelin
veterán
Az mááás, az refresh rate. "Régi" asus monitoromon próbálgattam, de sosem azt mutatta mennyin fut a játék, hanem hogy ő maga milyen sűrűn kapja a képet. Viszont a közbeiktatható felvevő eszközök tudnak fps-t számolni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Sefter
veterán
válasz ProEvoFan #235624 üzenetére
Pc-vel nem érdemes hasonlítani, mert ott semmit nem optimalizálnak...megpróbálják erőből megoldani..
Nincs megfizetve az a programozási idő, amit erre tudnának szánni a fejlesztők, mindent a lehető leghamarabb kiadni, nem baj, ha félkész..majd kap 1-2 patch-etPsn ID: sefter_hun
-
MODERÁTOR
válasz Imilenni #235625 üzenetére
Ez az egész a játékfejlesztőkön múlik és játékonként változó lesz, a Sony csak a lehetőséget adja meg. Eddig jobbára a minél szebb grafikára mentek rá, és a minimálisan elfogadható futási sebességre. A Pro-nál pár játék esetén adott a választási lehetőség a szebb grafika (vagyis magasabb felbontás) és a jobb futási teljesítmény (vagyis a magasabb FPS) között. Szerintem ezt fogják továbbvinni, de egészen biztosan nem lesz tiltott a 30-as limit.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Technikailag adott a lehetőség most is a fix 60 FPS-re, csak a legtöbb esetben nem élnek vele a játékfejlesztők. Erre nem nyújtana megoldást az, hogy ha azt hazudnák, hogy márpedig ez 60 és nem 30. Értelme sem lenne, hiszen nem azért rosszabb a 30 mert számként feleannyi mint a 60.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Uhh na ami itt megy, az megérne egy kerekasztal beszélgetést.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
d@vee
őstag
4K, 120 fps...én boldog leszek az atomstabil 60 fps-el, gyönyörű grafikával és 1440p-vel.
49" 4K tv-m van és a sima PS4 felbontása egyáltalán nem zavar. Nem érzem azt, hogy a pixelektől kifolyik a szemem, a szövegek is olvashatóak. Pár hónapja vittem végig megint a Last of Us-t, mert elsőnek még a 24"-os monitoromon toltam.Ja
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest