Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bad Pritt
félisten
Srácok, Konzolvilágnál egy vásárlás során hány törzsvásárlói pontot lehet levásárolni? Sehol sem találom, van-e megkötés.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #235953 üzenetére
"Kártyádról bármennyi (eddig már összegyűjtött) pontot felhasználhatsz, viszont minimum 100 Ft-ot minden esetben ki kell fizetned a termék árából."
"Vásárlásonként minimum 500 pontot tudsz beváltani.A pontok beváltása 500 egységenként történik.
(Pl: Ha egy termék 1 299 Ft, akkor 2x500 pontot tudsz rá beváltani)"
[link][ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wlac
Ármester
válasz Tegla80 #235947 üzenetére
Nem, mert csak egy accountom van, és az avatarok amúgy nem érdekelnek (azt sem tudom, hogy most mi van nekem). Itt felajánlottam, de senki sem kérte.
Inkább csak arról volt szó, hogy jól esett, hogy egyszer én is kaptam valamit a Sony-tól (nem szoktam kapni semmilyen kedvezményt, kódot stb. tőlük, pedig be van kapcsolva, hogy megkereshetnek ilyennel), erre küldtek egy nem működő kódot. De azért valahogy túltettem magam rajta.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #235956 üzenetére
Nem igazán tudom összetenni a sztorit, hogy eladod a játékaidat, plusz a pontok, és kijön a Resi3. Ha aprón eladod a játékokat, akkor is meglehet a resi ára nem? Vagy hogy jönnek ide a pontok? Eladod őket, lesz "x" összeged, a többit meg kipótolod hűségpontokból?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #235960 üzenetére
Ezt most csak azért fogadom el, mert 10 perc sétára van ott egy KV üzlet. Egyébként tuti, hogy aprón jobban kijönnél belőle.
-
Frod
addikt
A pontok úgy jönnek ide, hogy a KV nem fizet neked sosem pénzben.
Beviszel mondjuk egy játékot eladni, ők mondanak rá egy árat pl 3e Ft, és akkor lesz 3.000 pontod. Ha pedig levásárlod akkor 1 pont = 1 Ft. (bár ha ez eddig is nyilvánvaló volt, sry)Én is így terveztem CP'77-et venni, de megvárom a pontos infókat.
(aztán lehet Tsushima lesz belőle, bár ott is rengeteg a kérdőjel)Egyébként játéka válogatja, van ami már eladhatatlan aprón, ők meg azt is beveszik valamennyiért, szóval nem jobb egyik sem direktben a másiknál ¯\_(ツ)_/¯
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
.LnB
titán
Értem, nem rossz rendszer. Csak gondolom aprón többért el lehet adni a játékokat, mint amennyiért beveszik. Csak ott ugye a vevő részére való átadás eseleg plusz macera. A "Nagyfalusiak" például sokszor postára se hajlandóak adni a játékot.
-
félisten
PSN Plus-ot mikor akcióznak Store-ban, évente többször is előfordul?
Karácsony előtt ugye 10k volt a 365 napos Plus, de nem tudom, hogy ez mennyire gyakori..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #235944 üzenetére
Nem ez volt a lényegi rész, de jó, hogy elnyomtad a mantrád Azt akartam mondani, hogy korábban nem volt ilyen az MS-nél most bevezetik, ilyen alapon a Sony is meglépheti, mert ps4-nél is az volt a stratégia, hogy reagált az MS-re, de ez ráadásul olyan funkció ami valamilyen szinten már létezik is ps vonalon, így szerintem van rá esély, hogy bevezetik ők is, én örülnék neki mert nem tervezek day1 váltani.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
GEIL
addikt
válasz AxBattler #235965 üzenetére
Évente többször is....pl húsvét körül.....nyáron.....ősszel pl....de karácsonykor tuti.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Bogyi007
veterán
válasz eisento #235940 üzenetére
Hát a nemrég kijött Sonic film miatt még igaz is lehet, Boxon is lesz GwW címként egy Sonic játék...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
válasz oriic #235979 üzenetére
Az ember szeme kiég az ilyen s**roktól. Hogy a budgetebbnél-budgetebb-sarknadó szintű atyaúristenit neki! Lehetne azzal a Terminator játék "gyöngyszemmel" budle-be!
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz bagyulajuve #235907 üzenetére
A Doom-mal nekem is voltak gondjaim, de szerintem azért, mert a glory kill az r3-on volt és lefáradt tőle az ujjam.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Lacko66
tag
Sziasztok.
PSN nevet szeretnék váltani. Eddig Misilaci néven voltam, most OBH_Misilaci-ra változtatnám de nem engedi PC-ről és konzolról sem. Az alsó vonalra gyanakszom, hogy az miatt nem fogadja el de a felajánlott mintaneveknél is vannak alsó vonalak. De az is lehet, hogy valami más baja van csak nem tudom, hogy mi.
Ha tudna valaki segíteni akkor megköszönöm.
ÜdvDiablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
.LnB
titán
válasz Lacko66 #235983 üzenetére
Tuti nem az alsó vonal a baj, én is változtattam, és van a nevemben kettő is.
(#235988) saelin Annak azért nagyon kicsi az esélye. Gondolj bele.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Lacko66 #235983 üzenetére
Én ezt találtam még:
"Minden online azonosítónak három és 16 karakter között kell lennie, betűkből, számokból, kötőjelekből (-) és aláhúzásból (_) állhat"
Ez alapján tényleg csak a foglalt marad, de azt nem akarom elhinni, hogy valakinek pont ez a neve. Ha jól gondolom az OBH a GTS miatt lenne, iszonyat pech ha pont ez így foglalt. De azt írja is ha foglalt egyébként. A másik gondolatom, hogy talán túl sok karakter egyezik az előzővel, de nem tudok róla, hogy ez probléma lenne.
-
Zoleee83
addikt
Those Who Remain - Release Date Trailer | PS4
Elég hangulatos, engem kicsit Alan Wake-re emlékeztet.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Madoc
veterán
-
válasz Madoc #235991 üzenetére
A trágárságot elég nehéz kiszűrni mert ugye nem csak a profilhoz tartozó nyelveket nézi a rendszer ezért simán lehetnek olyan szavak amik valahol a világban gondot okozhatnak.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Lacko66
tag
Igen, a GTS miatt kellene. KudosPrime-on és a konzol játékoskeresőjében sincs találat az OBH_Misilaci nickre, ez alapján nem foglalt. De kipróbáltam kötőjellel is az aláhúzás helyett és azt sem fogadja el. Egy társam a H_M betűsorrendre gondolt, hogy az miatt nem engedi de nekem gőzöm sincs, hogy ez valami tiltott rövidítés vagy valami ilyesmi lenne.
Köszi a segítséget mindenkinek aki hozzászólt.
Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
nagyúr
1 honap es lejar az eves plusom. Magyar accountra van most valahol akcios 12 honapos?
-
Madoc
veterán
válasz hombre[EU] #235996 üzenetére
Most magyarázzam hogy se oda se vissza se számmal se semmivel nem engedte? De a többit se csak azok értelmetlenek voltak igy nem jegyeztem meg. Kiirja ha foglalt amugy.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
saelin
veterán
válasz Lacko66 #235993 üzenetére
Esetleg jelentkezz ki mindenhonnan és gépről úgy próbáld meg. Érdekes, mert nem találok semmi infót arról, hogy valakinek nem sikerült volna. Szerintem írj a supportnak hogy nézzenek rá. Az a biztos.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Madoc
veterán
válasz hombre[EU] #235999 üzenetére
Hidegen hagy ez csak megerősíti amit írtam hogy random hogy miért engedi vagy nem. Nem az én profiljaim hanem cimbiéké.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest