Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz wolf13 #211576 üzenetére
az elsőt imádtam, nagyon kiváncsi leszek hogy valójában mennyire számítanak majd ezek a választások. Mondjuk én annyira nem szeretem ez ilyen elágazós játékokat, ok hogy újrajátszási faktora magasabb de mindig olyan érzésem van hogy kihagytam valamit.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Nayrobi
őstag
Basszus, nagyon jó móka ez a Wreckfest! Igazából csak a grafika az, amire azt lehet mondani hogy nem üti meg a szintet, de ezen túl lehet lépni, minden másban hozza azt, amit várni lehetett tőle. Egyelőre a lobbyk is tele vannak, multiban még nagyobb fless az egész, de a karrier is jól van felépítve, ráadásul van egy rakás vicces futam a szokásos állatságok mellett, totál megéri a pénzét, főleg hogy nem is teljes áru játék.
Igazából most csak egy bajom van. Két héten belül megvettem a crash team racinget, az fia etcr-t, a team sonic racinget, a dangerous drivingot és a dirt rally 2.0-át, ehhez jött még a wreckfest, szépen sorban akartam haladni velük, de lehet félredobok mindent és maradok a wreckfestnél, egyrészt én voltam a hülye hogy betáraztam előre, másrészt ez legyen az ember legnagyobb problémája, nem igaz?
-
-
S e t h
nagyúr
A Greedfall nem is tűnik rossznak, van benne egy kis viccseres beütés.
A Plague Tales után újabb meglepetés készül?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Wlac
Ármester
Haverommal coop játékot keresünk. Szerettük a Divisiont és a Souls játékokat is, szóval adná magát a Remnant. Azt már leszűrtem, hogy jó játékot, de milyen a coopja? Élvezhető, teljes értékű? Ha csak az egyik játékos sztorija halad, de a másik játékos karakterfejlődése megmarad (pl. Far Cry 5-ND), az nem probléma, vagy ha valamilyen extra nehezítés van (Nioh), amíg rendesen lehet pályáról-pályára haladni, és nem pedig afféle Dark Souls-féle behívós/invade-elős rendszer működik. Játszik esetleg coopban valaki? Van valamilyen zavaró hibája?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
-
Shadowfax
addikt
Sziasztok!
Kicsit off leszek, de ez a topik jobban pörög.
Használt PS3 játékaimat szeretném valamelyik konzolboltban eladni. Hova vigyem (Bp.)? Nem olyan boltot keresek, ahol beszámítják, hanem ahol adnak érte valamennyi zsét... (Hardverapró nem játszik most.)
Köszi. -
Wlac
Ármester
válasz tboy93 #211613 üzenetére
Kösz a tippeket, a Sniper Elite-ek megvoltak, a Borderlands 2-t egyedül tolom, mert haveromat nem rántotta be. A Youngblood és a Wildlands tervben van.
Ha jól szedtem össze az infókat, akkor a coop úgy néz ki a Remnantban, hogy az egyik player csatlakozik a másik világához, és olyankor ott ő teljes értékű tag. Nem fantom, nem csak X percig vagy boss fightig van bent, hanem ugyanolyan értékű player, mint a másik, tud lootolni és fejlődni. Ezeket meg tudja valaki erősíteni? Ha visszamegy a világába, megmaradnak a felszedett lootok és a karakter fejlődése?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
-
penge111
addikt
válasz Peace #211611 üzenetére
Lehet azért fapados, mert töredék pénzből készül, nem úgy mint anno a Witcher 3 , illetve ha jól tudom ez a csapat 20-30 közötti emberrel dolgozik. Én bizakodó vagyok, és köszönöm, hogy Seth kolléga felhívta a játékra a figyelmem, még nem is hallottam róla. Az előző játékukkal bizonyított ez a kis csapat, remélem ezzel is fog
@Xaels: a Remnant multis részéhez kell ps plusz előfizu igaz?
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Bogyi007
veterán
válasz Shadowfax #211618 üzenetére
Elvileg az 576 hamarosan fog újra be enni játékokat. Készpénzt ott sem adnak, de törzsvásárlói kártyára tudják tenni a lemezek árát vagy pl levásárolhatod náluk - elvileg vannak feltöltőkártyáik is...
Konzolvilágnál már csak Ps4, Xbox One és Switch címeket vesznek be...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
Bétaville
senior tag
válasz Rigormortiis #211591 üzenetére
Ez a Warhammer hasonló a Van Helsinghez?
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
markknight
veterán
válasz Shadowfax #211618 üzenetére
www.gamecity.hu
Ezt nézd meg. Függ a játékoktól, de kb azonnal kp-t adnak mindenre. Van PS1-től kezdve minden amit akarsz De vigyázz, sokat nem fognak érte adni, vannak olyan német borítós ps3 illetve ps4 címek amelyek 1000 forintos darabáron mennek (for honor, destiny stb). Én annó 2000 forintért húztam be a GTA IV Complete Editiont
A béke térnél nagyon rugalmasak, ajánlom őket.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bétaville
senior tag
válasz Balesz1899 #211634 üzenetére
Azt nem értettem soha, hogy egy beszélgetős topikba miért nem lehet kérdéseket feltenni,
ami ráadásul nem is OFF?iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
Shadowfax
addikt
válasz markknight #211627 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod. Elvileg a Sugárban is ők vannak, ami amúgy hozzám közelebb van. Őket is ismered?
(#211622) Bogyi007 Köszönöm Neked is!
-
.LnB
titán
válasz BoneDragon #211641 üzenetére
Jól van azért nem kell leharapni a fejét. Aki nem akarja kikeresni neki, az nem keresi. Én megtettem, mert be tudtam szólni legalább mellé.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
markknight
veterán
válasz BoneDragon #211641 üzenetére
De legalább eldöntheted, hogy kikeresed-e neki vagy nem. Én viszont nem dönthetek mikor magánéleti dolgokat kell a topikban olvasnom és 5-10 kommentet élből át kell ugranom 5 szó után (kidobott idő, rosszabb mint az ingyen munka..), mert bullshit.
[ Szerkesztve ]
-
Bétaville
senior tag
válasz markknight #211643 üzenetére
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
Gebriel
veterán
Prince of Persia-ról van valami infó? Adnak ki új részt a közeljövőben?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz markknight #211643 üzenetére
Ezt most komolyan írtad?
Mert ha igen, akkor 198625, 198665, 198668, 198689 stb stb. Oszt' mi még is túléltük valahogy az elolvasásukat. (direkt nem linkelem őket) Csíplek, no problem, de azért na..
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ, Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD, garanciával!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest