Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
RangerFox
veterán
Így videókról is annyira jól átjön az élvezetes gunplay... Muszáj előrendelnem
-
Tatyla
őstag
Miért nincs? a 2-őt és a pre squelt is egyedül toltam végig, attól függetlenül hogy néha co-opoztam is.
Rég nem vettem day one játékot de ezt most behúzom[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, van egy ember akinek tudom a Playstation Network "nevét", nekem nincs PS4-em, de szeretnék vele beszélni, nem tudna neki valaki írni, hogy vegye fel velem a kapcsolatot? Sajnos nem tudom, hogyan tudnék vele beszélni. Aki segítene kérem írjon privátban, köszönöm.
-
malystryx
senior tag
válasz RangerFox #210706 üzenetére
Nekem is elő lesz rendelve, de sajna pc-re fogom, mert ide már nem nagyon férek, a gyereknek nagyon bejött a Minecraft, és amúgy is béna vagyok a célzáshoz, az fps még egyelőre marad pc-n. Ott nyomtam az 1-et és most a 2-t. Mindig is imádtam ezt a stílust és rengeteg beteg poén és cucc van, volt és lesz is benne.
-
Frod
addikt
Ugyan egyszer már áprilisban is jött egy release trailer, de akkor valamiért pár nap után le is került a Store-ból a preorder. Most reméljük ez már a tényleges dátum: FROSTPUNK október 11
Do you see the white shadow?
-
TXT
őstag
Melyik jatekok tamogatjak a Move kontrollert, az Aim kontrollert, illetve a Logitech G29-et? Van ezekrol valahol valami lista, ami elerheto?
Es melyek azok, amiket erdemes is beszerezni ezek kozul es mik a “forintot nem er, felejtos” kozuluk? Ez talan meg lenyegesebb lehet!Talan masokat is erdekelhet mindez!
Elore is koszi![ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz RangerFox #210706 üzenetére
Àprilis 5.-én előrendeltem, és nagyjàbòl meg is feledkeztem ròla, mert tűnök ülve vàrtam màr a CTR-t. Most hogy mindjàrt itt van, és végigvittem (egyedül) megint a 2. részt a kiegekkel együtt meg a bònusszal, mostmàr nagyon vàrom.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
sp8787
addikt
Amennyit en ebbol ertek jo eros lesz meg lehet jo draga.
Report: PS5 GPU Outperforms a GeForce RTX 2070 Super
eredeti
Latest Sony PlayStation 5 Rumors Hint At 2GHz Radeon Navi GPU And February 2020 Unveil
-
Moby
addikt
válasz sp8787 #210719 üzenetére
Marhaság. Ezt az alapján számolták ki, hogy a jelenlegi navi 10 felépítést vették figyelembe, és az órajel alapján kiszámolták. Ami biztosan nem lesz igaz, nem véletlenül emlegeti a gyártó is navi10 lite-ként a konzolokba (a jelenlegi navi 10 bőven 300W felett eszik, és ez csak a gpu, ez így biztosan nem kerül semmilyen konzolba). Annyira marhaság, hogy a twit ezt mondja: "This equates to 9.2 TF on the RDNA architecture." Csakhogy ezt az architekt önmagában nem határozza meg, ehhez kéne a render config is(hány ROP, hány TMU, stb). Ezt egy laikus is könnyen megérti, a jelenlegi Navi10 kártyákból is két típus kapható, az órajelükben nincs hatalmas különbség, mégis nagy teljesítmény különbség van közöttük, egyszerűen azért, mert más a konfigurációjuk. És mindkettő RDNA architekt. Szóval ez, hogy pusztán órajelből kiszámolták a teljesítményét, arcpirító hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz sp8787 #210721 üzenetére
Nincs varázsgömböm Biztos, hogy bivaly lesz, az RDNA jó cucc, a ZEN2 jó cucc, jó dolgokból építkezik, és mivel nem várható belátható időn belül a 8K-ra váltás, félgenerációra sem lesz szükség valszeg
Az árat tippelni sem lehet. Az mindnestre jól jel, az architektúrák, amikből hardveresen építkezik, kifejezetten olcsónak számítanak a pc piacon is. -
.LnB
titán
Nekem már az is újdonság, hogy tuti az RDNA alapú Navi. A legutóbbi tudomásom szerint még az se volt fix. Szó volt valami GCN/RDNA hibryd-ről is.
A Microsoft az lenyilatkozta, hogy a zixkokszba tutira RDNA-s lesz.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Moby
addikt
Megszerintem ez már nem annyira érdekes kérdés, nagyjából belőhető a teljesítménye. Sokkal érdekesebb kérdés pl az, hogy milyen lesz a launch lineup. Merthogy várhatóan akkora a ps4 pro meg a X1X ára be fog szakadni, ergo egészen jó ajánlat lesz az a piacon, hatalmas vevői bázissal, akik valahogy majd terelni kell az új gép felé. A rajongókat nem, mi sorba fogunk állni első nap, de a a nagyobb tömeget igen. És lesz egy olcsó gép, meg egy drága gép az üzletekben, és az olcsó is úgy van eladva, hogy 4K-hoz. Ha nem lesz hozzá exkluzív tartalom, akkor nehéz lesz olyat mondani, amivel a drágábbat el lehet majd adni azoknak, akiknek a teraflops nem mond semmit, és az újdonság sem fogja meg.
-
Moby
addikt
Ezt egyáltalán a Navi10-ekre mondták/mondják/gondolják, nem kifejezetten a konzolokba szánt verziókról. A Navi10 RDNA architekt. Pont. Teljesen mindegy ki mit gondol
/egyre biztosabbnak látszik, hogy az ms gépébe is navi10 lite kerül, és ezzel mind az architekre, mind a hardveres RT-re vonatkozó spekulációk megdőlni látszanak.
[ Szerkesztve ]
-
Tatyla
őstag
Én meg komolyan gondolom hogy troll vagy még mindig.
A videóban is legtöbbször egy játékos van és a rajongók minimum 80%-a egyedül tolta végig az eddigi részeket, a co-op csak egy plusz extra, jó móka de nem ez adja a játék lényeget[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
vg
addikt
válasz Tatyla #210728 üzenetére
Természetesen azt gondolsz amit akarsz, de nem tartom magam trollnak, és nem is értem, hogy ezt a unalmas "Troll" dolgot még van valaki mondogatja. Hiába vered az asztalt, ez a játék coop módra épül, de én megértem, hogy nincs kivel játszanod, de ez nem az én hibám. Én is meg fogom venni, és egy barátommal fogom végigjátszani, pont úgy mint a második rész.
-
Carlos Padre
veterán
-
RangerFox
veterán
A 2-t végigjátszottam egyedül és egy barátommal is, az elsőt meg a Pre Sequelt egyedül játszottam. Szerintem a karakterek meg a vicces beszólások/emlékezetes pillanatok miatt érdemes játszani velük játszópajtás nélkül is. Meg ennyi erővel egy jó baráttal minden időtöltés sokkal jobb, mint egyedül. Ez viszont nem zárja ki azt, hogy egyedül ne lenne élvezetes.
[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
válasz sting2 #210743 üzenetére
Remélem PS5.nek tesznek egy külső 500W-os tápot, aztán fél kiló réz/alumíniumot két 12 cm-es ventivel a gépházába aztán had szóljon! Boost-oljanak csak mindent rajta!
Egyébként tavaly óta nagyon meg vagyok elégedve a PS4 Slim-emmel, nem látok esélyt egy új konfig vételére részemről.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz Sirandrish #210631 üzenetére
Kell még a 25% kód?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Jigli
csendes tag
Sziasztok!
Egy általános kérdésem volna (remélem jó helyen teszem fel).
Haver PS4 Pro-ja 6.7-es frissítésről 6.72-re 30 pár %-nál megáll és nem megy tovább. Lekaptam pendrive-ra és biztonsági módban neki estem a telepítésnek de ugyan csak meg áll és itt már csak áramtalanítással tudtam kikapcsolni. Gondoltam a winyó adta meg magát. Bele tettem egy 250-es samsung evo 840-es ssd-t. Lekaptam a teljes 6.72-es firmwart hogy csináljak egy tiszta telepít de itt is megáll 31%-nál és se előre se hátra.Valaki már találkozott ilyen hibával? Kifogytam az ötletekből mi lehet a gond :/ Lenne értelme szétszednem, megpucolnom vagy újra pasztázni? Gari nincs és még sosem volt semmi baja. kicsitt több mint 2 éves a gép.
Köszi előre is a tippeket!
Nincs hős haza nélkül, nincs haza hős nélkül!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest