Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retekcloud
tag
Sziasztok! Ps re van fire emblem szerű játék?
-
nagyúr
válasz Retekcloud #210302 üzenetére
Final fantasy szeria, Dragon Quest, Ni no Kuni, Persona 5
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #210304 üzenetére
Elvileg az FE az TRPG, ahogy az FF, Nier, Persona 5 is ...
-
RangerFox
veterán
válasz hombre[EU] #210308 üzenetére
Igen, azok is hasonlóak, a Revolutiont leszámítva mindegyik része ajánlott.
-
ldave
félisten
válasz hombre[EU] #210307 üzenetére
Hát, erről sok írás van, hogy mi a különbség stratégia és taktika között Nekem játékban stratégia mondjuk a Civ, ahol hosszútávra készülsz, sok döntést valami jövőbeli cél elérése miatt hozol. Taktikai pedig az emlegetett Fire Emblem, ahol szinte minden lépésnék azonnal következménye van.
A Slime draws near! Command?
-
S e t h
nagyúr
Játszanék és állnak a metal gear szerverek egy ideje, mi van Japánban, szökőár?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
.LnB
titán
válasz S e t h #210315 üzenetére
Akkor inkább válaszolj erre. [link]
Nem láttad gondolom mert épp mentél nyaralni akkoriban.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
rumkola
veterán
válasz BoneDragon #210314 üzenetére
betegek
haverom tizenéve fogta a ps1 lemezgyűjteményét és áttörölgette arcszeszes szalvétával mindet, hogy szépek legyenek -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
-
ldave
félisten
válasz hombre[EU] #210318 üzenetére
Számomra SRPG mondjuk a Heroes of Might & Magic, ahol a bázisépítés, seregtoborzás, nyersanyagok gyűjtése alapvető része a játéknak. Emellett RPG is, a karakterek fejlődnek, tárgyakat lehet nekik adni, stb.
Egy taktikai játékban, mint mondjuk Fire Emblem, ez előbbi elemek szinte nincsenek is.A Slime draws near! Command?
-
törölt tag
válasz ProEvoFan #210322 üzenetére
Nem gond mindenre van biztosításom /törésre/beázásra/égésre.
Kivéve a lopásra nem kértem annó.
100k fizettem a készülék árára pluszba 5 évre meghosszabítva.
Én világ életemben alkoholossal tisztítottam mindenem egyszerűen ez a legjobb a kijelzőkre csak nem így ilyen formában -
Retekcloud
tag
Köszi mindenkinek! Át nézegetem az ajánlásokat
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek van még esély arra, hogy kapok én is 25%-os kupont e-mailben, vagy már befejeződött a promóció? -
penge111
addikt
Fire Emblem az egyik legjobb ebben a kategóriában. Így gondolom srpg-t keresel, a többiek leírták a legjobbakat már: Disgaea 1 és 5., Xcom 2, Valkyria sorozat. Én még idetennék pár játékot Shadow Tactics, Natural Doctrine, God Wars, Resonance of Fate (Ps3-on volt hozzá anno szerencsém, gyenge sztori,de maga a taktikai játék gyááá), Summon Night 6.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
BoneDragon
veterán
válasz Neoteric #210334 üzenetére
Azt a részét nem fogja fel, hogy a kijelzőkön több bevonat is lehet, ami különböző célokra van kitalálva. Szerencsére az alkohollal lemarja ezeket. Komolyan mondom az emberek nem gondolkodnak.
Mondjuk amiket ő szokott irni ide, nem is értem min lepődök meg.[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
válasz BoneDragon #210335 üzenetére
-
.LnB
titán
válasz Neoteric #210334 üzenetére
Ez van amikor valaki véletlenül kitüsszenti az agyát a kijelzőre, és a megmaradt motoros képességekkel próbálja orvosolni a problémát. De legalább készült az ilyen esetekre, százezerért. Ezt hívják önismeretnek, önkritikának..
Azt se értem, hogy ez miért nem az offtopikba ment már alapból.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
S e t h
nagyúr
20%-on állok, messze még a vége, kicsit már kopik az érdeklődés a sok repetitív side quest miatt, de a sztori jó.
Biztos írok majd róla, de csak ha végeztem, szerintem ez nálam hetek, hónapok kérdése.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
.LnB
titán
válasz S e t h #210339 üzenetére
Azt hittem már végeztél vele. Sebaj, csak van egy dolog benne, amire kíváncsi leszek, hogy észre veszed e.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
NyMRooD
őstag
válasz lanszelot #210232 üzenetére
Mivel a feliratot azért csinálták, hogy a magyar store eladásait és a magyarországi lemezes eladásokat erősítsék teljesen érthető, hogy máshol nincs magyar felirat, ráadásul valószínűleg a magyar leányválalat saját büdzséből finanszírozta, nekik nem okés ha pl Angliában veszed meg, mert az nem az ő bevételük. Persze a te helyzetedben én is ideges lennék, de megértem az álláspontjukat, kellenek a kis plussz dolgok, hogy ne mindenki amerikai accountot használjon, mert ott minden olcsóbb.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
törölt tag
válasz BoneDragon #210335 üzenetére
Úr isten!
Hogy a fenébe maratnám le a legfelső bevonatot ami pont a védelmet biztosítja ? ...
Szerinted az erre a célokra értékesített törlőkendőkön mi van?
Segítek ++++ ( Alkohol ) +++ -
Carlos Padre
veterán
-
nagyúr
Haladok lassacskan az AC Originssel es azt kell mondjam, rohadt bugos egy jatek. Tegnap full random elment a hang, atvaltott ilyen viz alatti modba, csak teljes alkalmazás ujrainditassal javult meg.
Volt egy szeker lopos quest, elcsortam, majd az egyik utcaban a két loval fordulas kozben sikerult beragadni egy sarokba ugy, hogy tobbet nem birtam onnan kijonni Csak quest resettel oldodott meg...
Utana volt egy masik kuldetes, ahol el kellett kiserni egy NPC-t valahova. No ott azt hittem agyergorcsot kapok, folyamatosan leugralt a lovamrol es elindult az ellenkező irányba.
Nem tudom meddig bírom ezeket még
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest