Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Gyakorlatilag keresem a szavakat és az államat a padlón.
    Novemberben léptem be a ps táborba és előtte is olvasgattam a fórumot, kacsintgattam xbox felől és képben voltam az exkluzívokkal.
    Ami először letaglózott az a RDR2 volt, ami ugye nem is ps kiváltság, de elvitt egy letűnt korba, és olyat nyújtott amit eddig csak film tudott.
    Aztán kaptam egy maflást a Last of us-tól, mert egy 6 éves játék odavert rengeteg lelketlen alkotásnak, amit a pénznyelő cégek tolnak futószalagon.
    És most egy 2015-ös játékkal játszom, ami nem exkluzív és itt nagyon nem is olvastam róla, így nem is volt minek utána néznem.
    Aztán megvettem 1500 forintért a Metal Gear Solid Ground Zerot és a Phantom paint és nem találom a szavakat, főleg az utóbbi miatt.
    A Ground zeroról írtam már pár szót, nem ismételném magam, de igazából a Phantom painról sem igazán tudok írni, mert oldalakat lehetne róla és talán az sem fejezné ki mi zajlik egy zseni agyában, amit bitekbe álmodott.
    Egy biztos. Ebben a játékban benne van egy ember elképzelése, fantáziája, vágya, minden gondolata, egy mese amit ő mesél el, olyan mese amit csak maximum gyermekként hallgattál este a szüleidtől. Kojima egy zseni.
    És bár bár adja magát az összehasonlítás, hogy felvessem a Far cry sorozatot, de ha az a játék jó, akkor a Metal gear sorozat utolsó darabja milyen? Mert az Ubisoft folyamatosan kiad egy vázat és nem tölti meg élettel, lecseréli az ecsetet és ugyanazt tolja az orrod alá, eszed, nem eszed, ezt kapod.
    De Kojima, apám, ez a játék most arcba vágott rendesen és nem tízig kell rám számolni, de véleményem szerint pár hónapig el fog tartani, hogy felocsúdjak, mert addig bizonyosan tolni fogom.
    És igen, köszönöm nektek akik ajánlottátok az otherworld metal gear összefoglalóját, mintha egy filmet néztem volna. Bár messziről sem vagyok a metal gear világ ismerője, sőt, kevesebbet tudok a legtöbb gamernél, de még így is beszippantott ez a világ.
    A phantom pain első egy órás prológusa olyan volt mint egy film, amitől feltámadt bennem a kíváncsiság, bakker, ismerni akarom ezt a sorozatot, na keressünk rá az otherworldre.
    Persze a phantom pain epizódot nem nézhetem meg a spoilerek miatt és bár tudom, hogy lényegében nincs lezárva a sorozat megfelelően, de cseszettül várom a játékban az átvezető videókat, még ha ezek töredék mennyiségűek is a negyedik epizód után.
    Ha meg vki olyan világtalanul élte az életét, mint én és nem ismerte az alkotást, annak itt egy kis kedvcsináló.
    [link]

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák