-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Reaper #174496 üzenetére
Teljesen ugyan így, ugyan ezért váltottam én is. Jó lesz nyugi. Nekem a gamer karrierem legjobb éve volt az idei, annyi szuper címmel játszottam. (én húsvét után vettem idén) Nem tudom olvastad e, de én el is adtam a 1080-am, teljesen átálltam PS-re.
(#174497) mályva Határozottan nincs. De azt mindig leszögezem, hogy mindkettő origi, friss konzol volt, hogy némi porosodás után melyik milyen lesz, arról nincs tapasztalatom.
(#174499) MikeDetroit: Hát az nálam is. Idén talán egyedül azt játszottam végig kétszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera - eladva luna19, értékelésre vár
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged