Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyifej
tag
Fifa 18 kimaradt nekem. Fifa 19 demo alapjan aki tolta az elozovel milyen allasponton van?
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
Nakérem gyors helyzetjelentés, én is beálltam azok sorába, akiknek az új fw kinyírta a gépet
Fw telepítés után újraindult, kép nincs, fehér fény az elején, nem reagál semmire.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
semetka
őstag
válasz Lackooo84 #164857 üzenetére
Mit csináltál vele? Én már sokféleképp próbáltam de nem törik.
Touchpadom ezzel szemben annyit kapott már ököllel hogy elmondani nem tudom, de még tök jól működik, mondjuk picit mozog már. Jól össze van rakva ez a DS4
Az analógokat nem szoktam bántani mert gyors kinyiffannak.[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Carlos Padre
veterán
válasz Carlos Padre #164856 üzenetére
Uodate: egy áramtalanitás megoldotta, de nem tetszik az irány, az efféle dolgok megmaradhatnának MS exluzívnak.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
marilllyo
veterán
válasz Lackooo84 #164861 üzenetére
Én még ezüstön hagytam őket! Sőt...egyelőre egy cselendzs sincs aranyon... Nem mertem még nekiállni.
Egyébként nem vagyok az a dühöngő játékos. Játszottam pár b*zi játékkal de egyedül a Rayman Legends napi challenge alatt dobtam át a kontrollert az átellenes sarokba... Azt hiszem, hogy 4x vagy 5x. Kihozta belőlem az "állatot". Illetve belerúgtam egy plüss-teknős-párnába itt mellettem még U4 Survival közben.
Na de ha nekiállok szentségelni.... Hajajjj... Imádnak a panelba... negyedikig felhallatszik.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #164860 üzenetére
Nana, tessék örülni hogy jelenleg ez is PS Exklúzív.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Adam_Shepard
addikt
valaki meg tudna dobni egy spider man promo kulccsal?
.
-
Bencus88
nagyúr
válasz Adam_Shepard #164865 üzenetére
ez mit tartalmaz?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz gianni85 #164870 üzenetére
Hát ha elvered a kihívás érméket a kütyükre (naná, hogy én elvertem), akkor kénytelen vagy aranyra csinálni őket mert már csak azok adnak érmét, és kellenek a ruhákhoz. Meglett egyébként, minden kihívásom arany, csak 2 drónos ezüst, így mindent meg tudtam venni a játékban, az a 2 szerintem ezüst is marad...
The Truth is out there...
-
bghistvan
senior tag
válasz Carlos Padre #164860 üzenetére
Van a menüben frissítés beállítási lehetőség,hogy pl ne frissítsen,vagy csak töltse le,vagy le se töltse?
Mert akkor inkább lehúzom lan kábelt és beállítom ha szopacs várható....
(Nem vagyok Update fun semmilyen kütyümön...)[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Meglett most estére a Detroit első végigjátszása.
Sajnos Connoral nagyon sok ballépést sikerült csinálni aminek következtében Hank és Chloe is elhalálozott, de a legvégén legalább pozitív kicsengést tudtam elérni vele (barátlistámon más hasonló mentést nem csinált eddig). Markus esetében a döntéséhez végig ragaszkodtam hogy békésen probáljam érvényesíteni az karatomat, de ez miatt Simon és North is elhunyt, és közvetlenül a legvége előtt veszítettem el Kara-t és Alice-t is míg Luther a a hajón hunyt el. Nagyon jól sikerült játék lett ez a Detroit. Minimum egy totális végigjátszást viszek még vele az biztos. David Cagenak szerintem ez a játéka sikerült eddig a legjobban.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Carlos Padre
veterán
válasz Wesder #164864 üzenetére
Hát eddig kék halállal meg fagyásokkak csak Windows alatt találkoztam. Az 5.5-ös fw hozta el ezt ps-re is.
Az Xboxot meg már kétszer hoztam vissza a halálból laptopban xbox recovery tool-al, de úgyis az mondjátok, hogy ilyen nem letezik. Meg amúgy is off. Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #164876 üzenetére
Nem mondtam hogy nem létezik. Attól hogy velem nem fordult elő, és nem is hallottam róla, nem jelenti azt hogy nem létezik. Az meg hogy az 5.5 verzió óta rosszalkodik a rendszer a Sony-nàl kéne kopogtatni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Mivel a PS4 Pro-m utazgatna havonta egyszer kétszer és a kábelei be vannak építve a szekrénybe (macerás lenne folyton kiszedni a szekrény mögül) szükségem lenne tápkábelre meg hdmi kábelre.
Tudtuk ajánlani valahonnan? HDMI-re láttam már ajánlást itt a fórumban de tápkábelt akárhogy kerestem nem találtam eu-s csatlakozósat sehogy.Köszönöm a segítséget előre is!
-
.LnB
titán
válasz Bogyi007 #164874 üzenetére
"de ez miatt Simon és North is elhunyt"
Nem azért haltak meg mert békésen csináltad. Békésen is lehet, hogy túléljék. Nekem az eső, full békés végigjátszás alatt, csak Hank és Luther halt meg. Másodjára meg full agresszívben csak Simon. De őt is megmenthettem volna, csak sokat rinyált. És a legvégén nem mentem oda hozzá megmenteni.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
őstag
Sziasztok! Van egy 21:9 es UW-QHD monitorom.Valahogy megoldható hogy a ps4 et ne csak FullHD ba tudjam használi rajta? Mert mást nem enged.Köszönöm
-
XuChi
addikt
Sziasztok. Végigböngésztem az összefoglalót, de nem találtam választ a kérdésemre.
Van egy LG HT503 5.1 házimozim (tudom gagyi ). Ha optikai kábellel kötöm rá a ps4-et az lg-re akkor megy az 5.1. Ha az optikai kábel az lg-ből a hdmi switch-embe megy ami tud 5.1-et, akkor nincs 5.1 az lg-n.
Kérdésem igen egyszerű. Tudnak a mai konzolok hdmi-n 5.1-et leadni?? Vagy csak optikai kábellel lehet belőlük kierőszakolni ???
[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
válasz WhiteWalker #164890 üzenetére
A felállás a következő.
Egy Xbox One X, egy PS4 Pro, egy gamer PC. Az LG-n csak 1 optikai bemenet van. A switch tudja osztani az optikát a fenti készülékek között.
Nem értem akkor hol a hiba. A ps4 audi beállításainál be van kapcsolva a dts. A switch tudja a dts-t. Az LG is. Akkor miért nem megy ? Csak akkor van rendes 5.1 ha az eszközöket direktben kötöm be az LG-be az optikai kábellel. Amúgy, ha a tv-m van összedugva optikai kábellel az LG-vel akkor sem jön át az 5.1. Samsung UE37ES6710S.
#164892: Nálam hiába, úgy sem megy. A TV kiszürkiti a dts opciót a kimeneti szabványoknál a beállításaiban
#164897: Már tervben van, be is szereztem, de az időm hiánya és az FF XV erősen behatárol
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
Tudom tudom, már megint a Nierről írok, de muszáj ezt kiírnom magamból pár sorban. Este végére értem a 4. végigjátszásnak is. Ezzel lett kerek a játék története. Mikor az ember először végigjátssza, ül a legördülő stáblista előtt és nem érti ennyi, ezaz a hatalmas játék amiről zömében ódákat zengenek? (megjegyzem negatív kritikákat szerintem azoktól kap/ott a játék, akik csak egyszer pörgették ki.Aztán nekifeszül az ember még egyszer, mert a játék figyelmeztet is rá, hogy nem ez a vége a játéknak, és akkor szép lassan kibontakozik a csoda. Ez a játék egyenesen ível felfelé, minél többször ugrasz neki, annál jobb lesz. Nem egy sablon New Game+ tartalmat kapunk, egyre jobb és jobb dolgokat. Az utolsó bossharcon kb. lepetéztem én még ilyen megoldással nem találkoztam játékban, fantasztikus volt! Elfogultság nélkül mondhatom, hogy egy mestermű a Nier: Automata, aki végigviszi ne gondolkozzon, ugorjon neki még legalább 3*, mert első végigjátszásra csak töredéke az egésznek!
Ui: A demot meg felejtsétek el, kb. arra jó, hogy elriassza az embert a játéktól. A demo miatt én sem akartam megvenni, de inkább hallgattam a sok pozitív kritikájú tesztre.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
bandi0000
nagyúr
válasz XuChi #164893 üzenetére
van HDMI ARC a tv-n?
mert ha van, akkor abba dugd be a házimozit, a többibe mehet a switch vagy mit tudom én mide amúgy az lenne a legegyszerűbb ha switch nélkül kipróbálnád direktbe a TV,házimozi,konzol legyen partiba, azt ha nem megy akkor valamelyiknél megakad, de am meg tuti mennie kell, nekem is így megy, csak nekem nem kell switch szerencsére
Xbox One: bandymnc
-
penge111
addikt
Nekem a 4 végigjátszás, 31 óra volt, de volt itt egy kolléga ő 18-at írt, azt nem tudom hogy csinálta, lehet easyn tolta. Aki ezt a játékot hardon végigviszi, emelem előtte a kalapom minden tiszteletem az övé, és még ettől fentebb is van fokozat! Az első a leghosszabb, utána már egyre rövidebbek, mert más más sztorit tolsz végig, ezek inkább kiegészítik a történetet. De a játék maxolása kb 40-50 óra is lehet simán,
én a side questek felét sem csináltam meg, aztán van még egy secret boss lvl 99 én pedig lvl 45-ön fejeztem be a játékot, de már nem vagyok fiatal, nekem elég volt, hogy összeállt a történet. Ja és 26 befejezése van a játéknak 4 fő befejezés, dea maradék csak mini alternatív befejezések. [ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
.LnB
titán
válasz penge111 #164897 üzenetére
Végig kellene már tolnom végre (akkor négyszer. ). Annyian mondjátok, hogy jó. Elkezdtem egyszer, kerülgettem a színes golyókat azt ennyi. Sose folytattam.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Carlos Padre
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest