Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kajt
tag
Sziasztok!
Ajandekba akarok egy PS4 Pro-t venni online, es az normalis, hogy mindenhol ures a keszlet Magyarorszagon?
-
saelin
veterán
Most viccen kívül írom amit írok.
Vettem egy olcsó billt és rádugtam a psre + a notihoz használt egerem. Játszottam 3 kör Fortmiteot és egérrel bénább voltam mint kontrollerrel...
Viszont az egér előnye pontosság terén egyértelmű. Kontrollerrel nem tudok sniper rifle-t használni rendesen, de egérrel tiszta szépen tudom követni az ellent. Közelharcban meg béna vagyok patkánnyal, amihez kellene egy jó adag gyakorlás hogy újra visszaszokjak. Utoljára 2 vagy 3 éve játszottam shootert Pc-n, és most azt kell mondjam hogy kontrollerrel jobban lövök mint egérrel!Néha majd előveszem az egeret Fortnite-ban hogy lássam idővel hogy alakul a kettő összehasonlítása.
-
slloyd
senior tag
válasz
#20844032 #156781 üzenetére
Ettől független már ment tönkre annó hdmi csatim Jvc tv-n ps3 al összedugva üzem közben.
Szóval közelítheted a dolgot szakma szemszögből lehet a szar hálózat miatt mert olyan ìvet húzott amit egy bevontelektródás ívhegesztő is megirigyelne.Viszont üzem közben èn akkor sem teszem többet ès nem is ajánlom senkinek!
Ellentètben Usb-s cuccom viszont mèg soha nem ment tönkre mióta az eszemet tudom... -
emeri
csendes tag
sziasztok!
kezdő PS4-es tulaj vagyok. meg szerettem volna rendelni a WatchDogs 2 játákot magyar nyelven,
de az üzlettől ezt az üzenetet kaptam:"sajnos a magyar nyelvű változata a watchdogs 2-nak elkelt üzletünkben, már csak angol nyelvű van készleten"
kérdésem, hogy esetleg nem "jön le" a magyar nyelv a frissítéssel ha beraknám ezt az angol nyelvű lemezt?
vagy keressek kifejezetten csak olyat amin rajta van a magyar nyelv jelzés/zászló?
előre is köszönöm!!!
-
törölt tag
válasz
slloyd #156779 üzenetére
Valóban, nem, hisz a a HDMI-ben 5v megy, miközben az USB, nos abban. is. Illetve a USB támogatja a hotplugot, ezzel szemben a HDMI is
Az egyetlen, amiért nincs annyi megdöglött usb cucc, hogy az host rendszerű, nem pont-pont, és ritkán dugsz össze két olyan eszközt vele, ami mindkettő a falimalacban végződik. Ami persze HDMI esetében sem a HDMI hibája (és ezért írtam, hogy ez egy olyan dolog, amiben nyugodtan hihettek is, mert kárt nem okoz, sőt), de a gyakorlat sajnos az, hogy a legtöbb lakásban a hálózat olyan csodás állapotban van(földeletlen konnektorok, 30 éve a földben rothadó szondák, utcáról bejövő kábelek, aluhálózat, stb), hogy nem lehet két eszközt egy vízcsővel sem összekötni úgy, hogy ne húzzon ívet csatlakoztatásnál.
Ettől ez a usb kontra hdmi iszonyatos nagy marhaság, mantrázni nem nagyon kéne. -
-
törölt tag
válasz
Tigibeeb #156768 üzenetére
Üdv a klubban
Megpróbálkozhatsz jobb minőségű hdmi kábellel (a többen vettek ebből a 6000Ft-os Hama premium hdmi kábelből, az elég jónak tűnik), de a legtöbbünknél nem oldotta meg a problémát.
És hogy tovább fokozzam az agybajt: ugyanilyen monitorom volt. Pontosan ugyanilyen. Az enyém azzal nem csinálta, ellenben a tévémmel igen -
Tigibeeb
tag
Hello
Érdeklődnék ,hogy valaki találkozott e hasonló problémával ? :
Vásároltam egy PS4 Prot, és hozzá egy LG 24UD58-as monitort.Mind a kettő új, boltból garisan.
Kiprobálása után a következő hibát tapasztaltam:
Játék közben kb. 2-3 másodpercre elsötétűl a képernyő, aztán visszajön.Közben a játék megy tovább.
Teljesen véletlen szerűen történnek ezek a hibák, van ugy ,hogy 10perc játék után illetve van ,hogy másfél óra után történik meg.
Kiprobáltam a gépet másik monitoron, ill. még TV-n is, ott nincs ilyen hiba jelenség.Ebböl arra következtettem ,hogy akkor a monitorral van baj.Igy azt is kiprobáltam: Laptopommal és ugy játszottam vele, és ilyenkor sem jelentkezik a probléma!Sőt még TV-t is néztem rajta, ott sincs gond.
A PS-hez kapott HDMI kábelel ill. a monitorhoz lévővel probáltam ki, de mind a kettőnél előjön a hiba...
Mivel mint irtam ,garanciácis mind a monitor és a PS is, gondoltam vissza viszem, de attol félek ott esetleg nem jönne elő a hiba, vagy nem ebben a konfigurációban probálnák ki.
Teljesen tanácstalan vagyok már
Persze nem elviselhetetlen dologról van szó, de azért pl. egy online játéknál az a 2-3 másodperc elég zavaró tud lenni.
Ha valakinek van ötlete szívesen elolvasnám
Előre is köszönöm.
Űdv.Tigi -
törölt tag
Nem értem a panaszkodást. Tök jó játék a Heavy Rain, szerintem jó a júliusi Plus felhozatal is. Mondjuk kicsit jobban el lehetne választani az ilyen hónapokat hogy változatosabb legyen. Mint mikor tavaly 3 hónapon keresztül ilyen TellTale féle cuccokat adtak
-
.LnB
titán
válasz
saelin #156759 üzenetére
Tengap, mikor láttam, hogy az Absolver is benne lesz a plus-ban, úgy gondoltam nem rossz az. Első ránézésre. Mert semmit sem tudtam a játékról. Most utánajártam. Elég gáz mikor a launch trailer is dög unalom.
Úgy látom, volt a fejlesztőknek egy egyedi combat rendszer ötletük, csak nem sikerült játékot írniuk köré. Ráadásul ez még multiplayer is? (Lehet kellene olvasnom egy tesztet róla)
-
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Megy minden játékkal, vagy csak ami támogatja? Elméletileg ps4 licensed a cucc, szóval nagyon nagy bajnak nem kéne lennie...
Van egy ilyen, de ez elég tágan értelmezhető:
NOTE: For PlayStation 4 titles which do not offer native mouse support, the TAC Pro utilizes DualShock 4 analog input to emulate mouse movement. Please adjust in game settings and TAC Pro sensitivity settings to achieve optimal mouse response. -
gaben0211
tag
sziasztok kb 1 honapja vettem 1 ps4 pro-t hasznaltan uzletbol. tegnap gondolt 1et es estefele se kep se hang csak fekete kepernyo viszont a gep vilagitott. lekapcsoltam az aramrol h megoldjam a problemet. ma meg kikapcsoltam aztan nis figyeltem csak kb fel ora mulva h a feher csik vilagit. bekapcsoltam a ds4et mert azthittem h nemkapcsolt ki de a kontroller csak halvanykeket vilagitott. aztan megint se kep se hang. lehet koze hozza hogy a vr szemuveg ra van kotve miota megvettem? vagy ennyire bugos a rendszer? vagy baj van a géppel? bocs ha nincs sok helyen ekezet. szoval szerintetek mi a problem?
-
saelin
veterán
-
ImACeltic
őstag
PS4-en is van magyar felirat a Heavy Rain-ben. Annyi, hogy minden indításnál át kell állítani mert elfelejti a game a beállítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Elite series v2 komplett ( fülekkel, töltővel, tartóval ) - újszerű - 15 hó alza garral FÉLÁR ALATT
- Series X - két hónapos - karcmentes + Xbox wireless headset ( 22 hó garancia )
- JSAUX 6-in-1 Docking Station (Steam Deck, ASUS ROG)
- Asus Rog Ally X !!!Megapack!!! Újszerű, Összes tartozékkal, 28 hónap Garancia + rengeteg extra!!!
- Xbox One S all digital.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest