Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 30z.Samu

félisten

Jó reggelt! Kicsit utánaolvastam a Ratchet & Clant-nek és így jutott tudomásomra, hogy ez tulajdonképpen egy Reboot, legelőször még PS2-re dobták ki 2002-ben. Van fent több videó, ahol grafikai különbséget mutatják. Oké, persze hogy ég és föld, mert eltelt 14 év az eredeti és a Reboot között. De ettől függetlenül az előbbiben Ratchet sokkal "ellenszenvesebbnek" tűnt, mint az utóbbi verzióban. Olyan retardáltnak tűnik vagy nem tudom, inkább az jött volna le, hogy ez egy Crash Bandicoot copy. Szóval szerintem jól nyúltak hozzá a játékhoz, mert Ratchet karaktere PS4-en sokkal kedvesebbnek tűnik. Természetesen nem csak itt látom a változást, nagyon tetszik a látványvilága a játéknak. Ha anno lett volna PS2-m nem tudom, hogy kellett-e volna ez a játék, de a Reboot sokkal "barátságosabbra" sikeredett. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy semmit nem tudtam a játékról, amikor ráböktem a Letöltés gombra, gondoltam ha már megkaptam a Plus-szal, akkor ránézek. Eddig nem bántam meg, lehet hogy gyerekeknek készült a játék vagy ilyesmi, de én el vagyok vele, mint a befőtt. Jó pofa játék. :B :D

Sic Parvis Magna

Új hozzászólás Aktív témák