Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
szzoo #151803 üzenetére
Ez nem lenne rossz dolog, ha:
Vették volna anno a fáradságot, és csinálnak magyar Store-t. Szerintem szégyen, hogy a XXI. században az EU csatlakozás után 2 évvel indult a Store, és nem volt magyar. De ez van, ez a szégyen. De aztán 6 évre rá már meg is jött a magyar store. De account migrálás nincs. Érdekes módon a MS-nál ez nem okozott problémát, ott tisztában voltak a dologgal, és azt mondták a magyar Live indulása után, hogy egyszer díjmentesen változtathatsz régiót, utána meg fizetned kell érte. Mert talán 2018-ban az EU-n belül nem tűnik annyira elképzelhetetlen dolognak, hogy valaki másik országába költözik. De Sony-nál ez pénzért sem működik...tehát igények lehetnek, csak az a gond, hogy több száz vagy ezer játékos maradt UK vagy US régióban, mert ezt nem tudták megoldani.
Persze, lehet mondani, hogy csinálhattam volna magyar accountot. De nem volt kedvem lemondani sem a felhasználónevemről, sem a megvett digitális tartalmaimról, sem a trófeáimról. Persze, csináljak akkor magyar accountot IS. Na, azt meg nem akartam. Gondoltam én gyarló módon, hogy nem büntetnek ezért. De, hogy őszinte legyek egy idő óta csak a szívás van vele.
Ha végre ezt a kardinális problémát megoldanák, akkor kicsit átrendeződne a "térkép". Nem értem, hogy miért érdekük, hogy tucatjával vannak olyan emberek olyan régióban, ahol igazából nincsenek. És most nem csak a magyarokra gondolok, akiknek nem volt store-uk, hanem bárkire aki az évek során elköltözött. Miért szivatja a Sony azt a németet, aki UK-ba költözött és nem tud egy tetves feltöltőt venni az új hazájában...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Valve Steam Deck OLED 512GB
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Switch játékok/Tartozékok Normális áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest